Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2021 MLB Futures - World Series Odds

2021 MLB Futures - Cote World Series

Cu doar câteva săptămâni până la finalul sezonului regulat MLB, aruncăm o privire la cele mai recenteLumea Serii de alegeri definitive pe 2021 MLB Futures.

2021 MLB Futures -- Septembrie World Series Actualizarea previziunilor

Au mai rămas doar câteva săptămâni din sezonul regulat. În timp ce echipele se luptă pentru pozițiile în playoff, aici, la CSB, aruncăm o privire la cele mai recentepredicții World Series pentru 2021 MLB Futures. Unele cote s-au schimbat cu siguranță doar din august până la mijlocul lunii septembrie. Să examinăm în continuare câteva dintre acestepariuri.

Numerele au înregistrat câteva schimbări mai multe decât se aștepta. Se pare că această cursă începe să-și arate puțin mâna. Seria World Series se poate reduce la o mână de echipe. Tabelul nostru de mai jos actualizează cele mai recente cote.

2021 MLB Futures -- Cote World SeriesSports InteractionPowerPlaySpin Palace Sports
Los Angeles Dodgers4,004,003,90| ||664
Tampa Bay Lightning5,505,509,00
Milwaukee Brewers6,005,509,00
Houston Astros6,507,006,00| ||676
Chicago White Sox7,007,508,25
San Francisco Giants 8.007.5012.00
New York Yankees13.0023.00 14.00
Atlanta Braves17.0017.0015.00
Toronto Blue Jays24.0023,0026,00
Boston Red Sox26,0023,0026.00
San Diego Padres34,0041,0031,00

Cote la baseball have felt a bit more fluid than usual this year. With injuries, hot streaks, and cold streaks, it just seems when this gets figured out, the chaos begins anew. Inevitably, some more changes have to be anticipated before the playoffs even start.

Când spunem că orice se poate întâmpla, se întâmplă absolut. Se aștepta cineva ca focarele de COVID să lovească echipe precum New York Yankees și Boston Red Sox așa cum au făcut-o? Nu. Își amintesc oamenii de luptele celor de la Los Angeles Dodgers la începutul sezonului? Nu. Au văzut experții ascensiunea San Francisco Giants și Chicago White Sox? Absolut nu.

Nu există garanții în timp ce privim spre 2021 MLB Futures și numerele actuale, inclusiv Los Angeles Dodgers, Tampa Bay Rays și multe altele. Există vreo valoare în fotografiile mai lungi? Să aflăm.

Los Angeles Dodgers Top Predictii MLB World Series

The 2021 MLB Futures arata ca Los Angeles Dodgers conducand drumul in continuare cand vine vorba deCote World Series. Aceste cifre au variat puțin în ultimele luni. Dodgers și-au văzut numerele scurtându-se la un interval de la 3,90 la 4,00. La un moment dat în timpul sezonului regulat, cotele crescuseră la 5.50 sau chiar 6.00 în unele cercuri.

Los Angeles a pregătit o a doua repriză impresionantă pentru a se apropia de San Francisco Giants. Asta chiar și fără Trevor Bauer, care nu va lansa restul sezonului regulat sau post-sezon. Aceasta este o pierdere semnificativă. Cu toate acestea, Dodgers nu au spart. În schimb, au revenit la 2,5 jocuri (la momentul presării) din conducerea diviziei.

Triajul de start al Dodgers este încă în mâini excelente

În spatele lansării lui Walker Buehler și Julio Urias,Plancherul de pornire al Dodgers este încă în mâini excelente. Cei doi pitcheri s-au combinat pentru un record de 30-6 si o ERA sub 3.00 (2.98 pentru Urias, 2.31 pentru Buehler). Acesta este, parțial, motivul pentru care cei doi sunt ambii candidați pentru premiul NL Cy Young.

De asemenea, ei se numără printre marile motive pentru care Los Angeles rămâne favoriți în cotele World Series. Un alt motiv este ceea ce ne place să numim echivalentul „norocului din baseball” sau Pitagoreian Win-Loss. Aceasta este o valoare care măsoară înregistrările câștig-pierderi pe baza rundelor marcate și permise. Dodgers sunt în frunte cu un scor de 95-47. Los Angeles a pierdut șase meciuri pe care ar fi trebuit să le câștige. Singura echipă, dintre concurenți, mai puțin norocoasă ar fi Toronto Blue Jays la -7.

În schimb, echipe precum Boston Red Sox (+4) și New York Yankees (+5) au beneficiat împreună cu San Francisco Giants (+3).

Un pic Mai multe despre Los Angeles Dodgers

O altă parte importantă a motivului pentru care Los Angeles Dodgers sunt în frunte este că ofensa lor a luat viață suficient. Ei au scor 22-8 în ultimele 30 de meciuri din cauza contribuțiilor candidatului MVP NL Max Muncy. Cu jucători precum Muncy, Chris Taylor, Will Smith și Justin Turner, Los Angeles s-a bucurat de un echilibru care a făcut ca producția lor să ajungă până la cinci runde pe concurs. Această creștere din a doua jumătate este motivul pentru care Dodgers conduc cotele World Series când vine vorba de 2021 MLB Futures .

În prezent, Los Angeles este alegerea noastră pentru a câștigaWorld Series.

2021 MLB Futures -- Pot alte echipe să modifice predicțiile World Series?

Pe măsură ce se apropie luna octombrie, mai multe echipe vor continua să provoace Los Angeles-ul să-l învingă pe campionul-apărător în cotele World Series. . Două echipe care ar putea să nu vină în minte pentru majoritatea sunt Tampa Bay Rays și Milwaukee Brewers. În primul rând, prea mulți se așteaptă ca San Francisco Giants să fie acolo. Aceste două echipe pot trimite2021 MLB Futures în mai mult haos. Cum?

Acestea sunt două dintre cele mai bune echipe de drum din baseball. Tampa Bay are scorul de 43-27 în deplasare, iar Milwaukee este cel mai bun 47-24 în ligă majoră în deplasare. Playoff-urile vor fi diferite în acest an, cu fanii reali împachetând stadioane. Tampa Bay și Milwaukee au demonstrat în trecut o abilitate de a reuși să scoată zgomotul dintr-o mulțime de playoff. Razele au făcut asta în postsezon.

Milwaukee are potențialul de a fi acea echipă surpriză care să o facă în Liga Națională. Ambele echipe sunt chiar în poziție de elita cu 21-9 în ultimele 30 de jocuri. De asemenea, se poate obține Cote World Series de 9,00 peSpin Palace Sports  atât pentru Tampa Bay, cât și pentru Milwaukee. Patru și nouă nu par a fi o mare diferență, dar în lumea pariurilor, cu siguranță este.

2021 MLB Futures -- Alegerea noastră World Series

Los Angeles Dodgers rămâne alegerea noastră pentru a câștiga World Series pentru 2021 MLB Futures.

Los Angeles Dodgers Pentru a câștiga Seria Mondială 2021
4,00
Spin Palace Sports

Vino să arunci o privire la câteva dintrecele mai bune case de pariuri sportive disponibile pentru cele mai bune numere și multe altele.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive