Vezi toate site-urile de pariuri sportive
MLB Free Picks Week 28

Săptămâna 28 de alegeri gratuite MLB

Sezonul regulatSezonul regulat MLB will come to a close in less than two weeks now. Can you believe it, baseball fans? And with the clock ticking on the end of the season, teams are still fighting for postseason berths. 

Săptămâna aceasta, sunt pe cale de întâlniri de elită, care vor avea importante implicații asupra ce echipe vor juca în octombrie și care nu. 

În aceastăPrevizualizarea MLB Săptămâna 28, oferimalegeri MLB gratuite și predicții MLB cu privire la patru rezultate diferite pentru cei mari. Avem și multe alteMLB betting odds.

Confruntare uriașă de lansare în timpul jocului 1 de Nats vs Cards

Dacă cauți un duel de ulcior dulce pentru luni seara|| |660, look no further than Game 1 between the Washington Nationals and St. Louis Cardinals. 

Asta pentru căStephen Strasburg (17-6, 3.49 ERA) va lua dealul pentru Nets, în timp ce Dakota Hudson (15-7, 3.38 ERA) va fi pe deal pentru Cards. Dacă vă așteptați la multă ofensă pentru acesta, ghiciți din nou. Cu aceste două știfturi, ar trebui să aibă un scor destul de scăzut. 

St. Louis vs Washington Pariu SUB 8,5 runde
1,93
PowerPlay

Din această cauză, luând punctele SUB 8,5 pentru acest joc anumeeste partea pe care o susținem.

Severino își face debutul în MLB 2019

Pentru fanii Yankees, lunga așteptare s-a încheiat în sfârșit. Marți seara, lanțul titularLuis Severino și va face debutul în sezon. A fost rănit la umăr. 

Cu toate acestea, a revenit la sănătate și va începe chiar înainte deYankees get ready to begin their postseason. La ce „Sevvy” se pot aștepta credincioșii din New York în timpul primei sale apariții?

New York Yankees Învinge Los Angeles Angels
Cote 1,34
Bodog

Deși Severino poate fi puțin ruginit, el se va confrunta cu o formație a Îngerilor care nu îl va prezenta pe Mike Trout, deoarece este eliberat pentru restul sezonului.Mergi cu Yankees pentru a-l câștiga. 

MadBum își propune să-i liniștească pe Red Sox joi seara

În serie finala dintre Boston și San Francisco, asul stângacipitcher Madison Bumgarner va începe pentru Giants. După cum știm cu toții, bărbatul lansează genial în toamnă.

Din păcate pentru cei care se îndreaptă spreFenway Park pentru această confruntare, s-ar putea să nu se termine fiind cea mai bună zi pentru Boston. După ce a câștigat World Series anul trecut, 2019 a fost un coșmar pentru acest club. Bumgarner va căuta să înrăutățească lucrurile pentru ei.

San Francisco Giants Învinge Boston Red Sox
Cote de 2,35
Betway

Deși formația lui Boston este stivuită, credem că SF va putea să o retragă șisă părăsească Bostonul cu o victorie.

Ce echipă senior de circuit va câștiga NL Pennant?

Așa cum am menționat mai sus, mai sunt doar două săptămâni din sezonul regulat, ceea ce înseamnă că echipele sunt gata să lupta pentru FanioaneleAL și NL. În Liga Națională, se simte cu siguranță o cursă cu două echipe între Dodgers și Braves.

Cine are avantajul? PerInteracțiune sportivă,Los Angeles are 2,00 cote, în timp ce Atlanta are cote listate la 3,10. După aceea, următoarea echipă cea mai apropiată sunt St. Louis Cardinals la 9.50.

Los Angeles Dodgers Capture NL Pennant
2.00
Sports Interaction

Cucât de bine au jucat Dodgersîn tot sezonul, ei par a fi echipa de învins. Crezi că au ceea ce este nevoie? Plasați un pariu pe Boys in Blue astăzi.