Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Free Picks Week 26< /picture>

Selecții gratuite MLB Săptămâna 26

septembrie a sosit oficial, iar goana pentru postsezon se încălzește cu siguranță. Săptămâna aceasta, există o mulțime de jocuri pe care fanii trebuie să le urmărească și să le verifice înainte de a-și face predicțiile MLB. Așa cum a fost cazul în acest sezon, suntem întotdeauna aici pentru a vă oferi predicții pentru meciurile MLB.

Jocurile au o senzație clasică de toamnă, deoarece playoff-urile sunt la o lună distanță. În această previzualizare, aruncăm o privire asupra jocurilor pe care pariorii trebuie să le ia în considerare. Scanând coteleactuale MLB, România Sports Betting a pregătit un pachet de 4 selecții MLB pentru Săptămâna 26.

Pentru alte predicții MLB, consultațiPagină de alegeri gratuite MLB.

Noah Syndergaard pe dealul pentru New York luni

Ca parte a programului nostru gratuitAlegerile MLB pentru astăzi, noi' aruncăm o privire la New York Mets vs Washington Nationals pentru luni. New York-ul ar putea intra în joc în calitate de nefavorabili, dar îl trimit pe pitcherul Noah Syndergaard la movilă.

Thor are 9-7 anul acesta, cu 161 de lovituri. El va căuta să-și mențină sezonul puternic, în comparație cu o echipă albă de la Washington. Cu ambele echipe în grosimea cursei NL Wild Card, fiecare joc are o senzație de playoff în avans.

New York Mets Învinge Washington Nationals
1,92 Cote
Spin Palace Sports

Cu Syndergaard primind startul, ne așteptăm caMets să iasă cu victorie. Pentru Syndergaard, el va căuta, de asemenea, să revină de la un început dur împotriva Cubs.

Cubs Figure to Give King Felix Problems marți

Feliz Hernandez a avut o carieră uimitoarepentru Seattle Mariners, dar, din păcate, a suferit de un dur ultimele două sezoane. Marți,lucrurile nu vor deveni mai ușoare când se pregătește să-i înfrunte pe Cubs.

Kris Bryant, Anthony Rizzo, Kyle Schwarber, Javier Baez și alții, fără îndoială, sunt entuziasmați să-l vadă pe Felix, care are scor 1-4 și deține o efectivă de 6,02 anul acesta.

Chicago vs Seattle|| |717 Cubs Cover 1.5 Runs ATS
1.81 Cote
PowerPlay

În ultimul joc dintr-un set rapid de două jocuri, || |736the Cubs should win this one comfortably. Când vine vorba de sfaturi de pariuri MLB, vă vom recomanda să alegeți Chicago pentru a câștiga cu încredere.

Can the Rangers take down the Yankees on Wednesday?

New York șiTexas se întâlnesc pentru oserii de trei jocuri săptămâna aceasta iar jocul final va se va desfășura miercuri. Pentru predicțiile noastre MLB în acest caz,Texas ar putea avea avantajul pentru acest joc.

Pentru Rangers, Lance Lynn începe. El a reușit să lanseze bine anul acesta, având o efectivă de 3,77.

Texas Rangers Superați New York Yankees
Cote 3,10
Betway

Deși puternicii Yankees formația va căuta să-i dea probleme, Lynn caută ceea ce este nevoie pentru a liniști Bombers din Bronx.Ne plac Rangers aici pentru alegerile noastre gratuite MLB.

Va rămâne St. Louis și va câștiga titlul central NL?

În cazulPredicțiile playoff-ului MLB, mai sunt câteva divizii de pus în joc. Cu toate acestea, probabil cel mai competitiv esteNL Central. Pentru previziunile tale MLB 2019,St. Louis are un avans ușorpentru a câștiga titlul.

Intră luni, ei au un avans de 3,5 meciuri față de Chicago Cubs în clasament. LaSportsinteraction, Cardurile au 1,58 cote pentru a câștiga NL Central.

St. Louis Cardinals Câștigă NL Central Pennant
1,58
Sports Interaction

Cu 25 de jocuri rămase în sezonul regulat MLB - un 3,5 -leaful jocului estenu este o blocare. Cu toate acestea, simțim Sf. Louis reține Chicago și Milwaukeepentru a captura coroana diviziei.