Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Picks: Monday August 12th

Selectări MLB: luni, 12 august

In this preview, we take a look at games for bettors to consider. Scanning the actuale MLB, România Sports Betting a pregătit un pachet de 4 selecții MLB pentru această săptămână.

Pentru alte predicții MLB, consultațiPagină de alegeri gratuite MLB.

Yankeii caută să continue dominația Baltimore luni

Yankeii audirect deținut pe Orioles în acest sezon. Cu o combinație de lansare grozavă și bâte puternice, New York a depășit pur și simplu Baltimore de fiecare dată când cele două echipe s-au confruntat.

Luni, se vor întâlni într-un meci dublu în Bronx. În jocul de după-amiază, ne așteptăm pe deplin de la Yankees să înceapă seria cu explozie și să captureze victoria.

New York-ul va aveao schimbare rapidă în urma seriei lor de patru meciuri cu Toronto, care s-a încheiat duminică, dar asta nu va fi suficient pentru a-i împiedica să vină cu o victorie în meciul 1 al seriei împotriva lui Baltimore.

New York Yankees Învingeți Baltimore Orioles
Cote de 1,25
Sports Interaction

Tigrii și Marinarii gata să se întâlnească marți

Deși ar putea fidouă dintre cele mai proaste echipe din marile mari, Seattle Mariners și Detroit Tigers își vor deschide seria marți în Detroit.

S-ar putea să nu fie cel mai sexy dintre jocuri, dar ambele vor căuta să pună capăt mizeriei fanilor lor și să obțină o victorie.

După un început puternic de an, Seattle a fostde-a dreptul groaznic, lansarea sa de pornire fiind o glumă. Aceasta este o veste bună pentru Tigri, care ar trebui să poată profita din plin de lansarea slabă și să câștige o victorie acasă.

Detroit Tigers Peste Seattle Mainers
1.637 Odds
Bodog

Astroi gata să rămână fierbinte împotriva White Sox

Astros au fost din nou una dintre echipele de top din Major League Baseball în acest sezon. Miercuri, ei îi vor înfrunta pe White Sox pentru competiția finală a unui set de trei jocuri.

În timp ce pitcherul lui Houston nu a fost încă numit, White Sox îl va trimite pestângacul Ross Detwiler la movilă. Detwiler s-a chinuit anul acesta, ajungând 1-3 cu o efectivă de 5,35.

Cu Astros putere în toată gama, ar trebui să-i dea și mai mult probleme pe drumul spre victorie.

Houston Astros Învinge Chicago White Sox
Cote de 1,34
Spin Palace Sports

Vor atârna Cubs pentru a câștiga NL Central?

Una dintre cele maibătălii intrigante în acest an a fost NL Central. A fost o cursă între Chicago Cubs, Milwaukee Brewers și St. Louis Cardinals.

Dar, cine va ajunge să iasă în frunte și să cucerească coroana diviziei? În acest moment, Cubs dețin unslim avans și conformSports Interaction, au cote de 1,52 la ia acasa titlul.

Chicago Cubs Pentru Castiga NL Central
Cote de 1,52
Bet365

While the Brewers and Cardinals both have what it takes to win the NL Central, we're going with the Cubs because of stars like Anthony Rizzo, Javy Baez, Willson Contreras and others.