#TimeToFly
Cote la Cupa Gri
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Free Picks & Predictions: Washington Nationals @ St. Louis Cardinals

Alegeri și predicții gratuite MLB: Washington Nationals @ St. Louis Cardinals

După ce i-au uimit pe Dodgers și i-au eliminat din postsezon,Naționalii își vor da cu pumnul biletele la World Series învingându-i pe St. Louis Cardinals în NLCS?

 || |653
Stay tuned to our Alegeri gratuite MLB deoarece există o mulțime deCote pentru Playoffs MLB disponibile în luna octombrie!

Stadionul Busch va fi agitat pentru meciul 1

Pentru prima dată din 2015, St. Louis Cardinals s-au întors în playoff-urile MLB. Echipa speră să câștige prima sa World Series din 2011. Totuși, le stau în cale, înfăptuitorii Washington Nationals.

Nats au șocat într-adevăr lumea MLB, învingându-i pe Dodgers în jocul 5 al NLDS,i-a luminat târziu pe Clayton Kershaw și Joe Kelly pentru a-și duce treaba la bun sfârșit.

Totuși, Cărțile i-au luminat și pe Braves în meciul lor din jocul 5 și caută să mențină mingea în joc în jocul 1, trimițându-l pe Miles Mikolas vineri.

St. . Louis Cardinals Pentru a învinge Nationals în meciul 1
Cote de 1,77
Sports Interaction

Cu Cărțile ca favorite, ținând 1,77 cote pentru a câștiga,credem că vor reuși să-și facă treaba. 

Nats va fi gata să echilibreze lucrurile în Mecul 2

Deși Meciul 2 va fi jucat și în St. Louis, Washingtonul ar trebui să aibă avantajul . De ce? Avem două cuvinte pentru tine: Max Scherzer.

Superstarul dreptate a arătat genial în NLDS împotriva LA și va căuta să-și mențină lucrurile răutăcioase împotriva Cardinals sâmbătă.

Da, St. Louis are o mulțime de herghelii la placă ca Tommy Edman, Paul Goldschmidt, Marcell Ozuna și alții, darScherzer este unul dintre cei mai buni aruncători.

Washington Nationals Pentru a-i învinge pe Cardinals în Game 2
Cote 1,68
Bet365

Din acest motiv, caută Nats să fure un joc de la Cărțile de la Busch aici.

Who will be able to pull away with a Game 3 win?

Cu Naționalele în sus cu 2-0 în serie,Washington îl trimite pe Stephen Stasburg la deal în Game 3. Între timp, pentru St. Louis, | ||761stud Jack Flaherty va primi mingea.

Aceasta este o confruntare cu lansări premium, deoarece Strasbug are 21 de lovituri în baraj în 15 reprize din playoff. Flaherty a fost excelent de asemenea cu 16 K în 13 reprize.

St. Louis Cardinals Pentru a învinge Nationals în meciul 3
Cote 2,10
Betway

Cu Flaherty aruncând gaz, va fi greu pentru Nats să facă ceva, de aceea alegem STL pentru a câștiga.

Naționalii, favoriții pentru a ajunge la World Series

Cu Dodgers acum ieșit din imagine, cursa în Liga Națională pentru a ajunge în lume Seria a luat o întorsătură majoră.

Totuși, după ce a doborât Los Angeles, Nații sunt echipa de învins.Naționalii au 1,83 cote pentru a câștiga Fanionul NL, în timp ce Cardinalii (2,00) sunt câini. 

Washington Nationals Pentru a câștiga Fanionul NL
1.83 Cote
PowerPlay

Cu rotația de pornire a elitei din Washington, cei care fac cote de acolo dau ei marginea. Crezi că aceste cote sunt corecte? Pune-ți pariul astăzi.