Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Free Picks & Predictions: Washington Nationals @ Houston Astros Game 6

Alegeri și predicții gratuite MLB: Washington Nationals @ Houston Astros Game 6

Meciul 6 dinWorld Series se întoarce la Houston, cu echipa gazdă cu scorul de 3-2. Vor putea Astros să închidă lucrurile marți seara?

Acesta se va încheia în meciul 6

Stelele păreau ca și cum s-au aliniat pentru Washington Nationals după ce au câștigat primele două jocuri din Seria Mondială. De atunci, totuși, totul a fost Houston, care acum deține un blocaj 3-2 asupra lucrurilor.

Meciul 6 se va întoarce la Houston, unde Justin Verlander va lua movila pentru Astros, iar Stephen Strasburg va lua startul pentru Washington.

Tot impulsul este în favoarea lui Houston, deoareceCote din Seria Mondială le au drept favoriți mari pentru a obține victoria marți și închide seria pe terenul lor de acasă.

Houston Astros Pentru a câștiga Seria Mondială
1,55
Bet365

Cu lansarea lui Verlander,ne place ca Houston să pună capătși să înregistreze a doua victorie în Seria Mondială în ultimii trei ani.

Houston ar trebui să câștige într-o strânsă

Cu Stephen Strasburg și Justin Verlander lansândmarți seara, Game 6 este, cu siguranță, un punctaj scăzut. concurs. Ambii aruncători sunt printre primii titulari din ligă.

În timp ce Verlander nu a avut cele mai bune lucruri ale lui în postsezon, ce moment mai bun pentru a-și tăce urătorii decât în ​​Game 6 cu ocazia de a-și pecetlui un titlu pentru echipa sa?

În ceea ce privește Strasburg, el va căuta să facă tot posibilul pentru a-i menține pe Astros liniștiți și pentru a-și ajuta echipa să trăiască pentru a vedea o altă zi.

Houston Astros și Washington Nationals Pentru a acoperi sub
1,80
Sports Interaction

Cu peste/sub stabilit la 7,5 runde, alegerile noastreMLB aici va fi pentru a merge cu sub.

Lumea Naționalilor Speranțele din seria pe aparatul respirator

Săptămâna trecută, Washingtonul a fost un favorit masiv pentru a câștiga Seria Mondială după ce i-au învins atât pe Gerrit Cole, cât și pe Justin Verlanderîn meci 1 și Jocul 2.

Lucrurile s-au schimbat cu siguranță de când au pierdut trei jocuri consecutive, totuși. Nații au apărut pe punctul de a câștiga primul lor clasic de toamnă, darcotele lor au scăzut acum dramatic la 6.50.

Washington Nationals Pentru a câștiga lumea Seria
6,50
Bodog

Dacă mai ai încredere în Washington, cu siguranță poți paria pe ei pentru a răspunde. Cu toate acestea, aceste șanse cu siguranță nu sunt în favoarea ta.

Houston, favorit pentru a câștiga și Seria Mondială 2020?

Credeți sau nu, Astros sunt deja așteptați să concureze și pentru Seria Mondială 2020. Atât Astros, cât și Yankees au cele mai mari șanse pentru a câștiga totul anul viitor la 7.00.

În spatele lor în cote se află Dodgers, Braves, Red Sox, Indians, Nationals și Phillies. Deși 2019 încă nu sa încheiat, Houston este cu siguranță pregătit pentru viitor.

Singura problemă principală care îi înconjoară este agenția liberă iminentă a lui Gerrit Cole, deoarece aruncătorul superstar estese așteaptă să semneze cu o nouă echipă la un contract uriaș în acest extrasezon.

Houston Astros Pentru a câștiga Seria Mondială 2020
7,00
Betway

Dar, dacă credeți că Houston are ceea ce este necesar pentru a câștiga anul acesta și anul viitor,nu ezitați să vă înscrieți pariurile.