Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Toronto Blue Jays @ New York Yankees

Toronto Blue Jays @ New York Yankees

După ce a trăit în umbra Bostonului sezonul trecut,New York Yankees sunt pe punctul de a cuceri Campionatul de Est al Ligii Americane.|| |645

However, they'll face the Blue Jays în acest weekend, care vor face tot posibilul pentru a-i împiedica pe Yankees să sărbătorească. Asta dacă New York nu pecetluiește gloria împotrivaLA Angels mai întâi.

Cu o serie de trei jocuri programată să înceapă vineri, vom arunca o privire la fiecare joc din această piesă și vom oferialegerile MLB and MLB predictions. 

Yankeii sunt favoriți pentru meciul 1

De miercuri dimineață,Yankeii dețin unul dintre cele mai bune recorduri in all of the major leagues with a 99-53 mark. To be 46 games over .500 at this point is no simple task. 

Și când echipa se pregătește săgăzduiește nefericiții Blue Jays (60-91), nu există nicio îndoială că Yankees vor fi favoriții la start. serialul.

Nu uita, va fi vineri seara în Bronx laYankee Stadium. Suporterii vor face cu siguranță tot ce le stă în putință pentru a le da probleme cu aruncătorii și batații Blue Jays.

New York Yankees Învinge Toronto Blue Jays
Cote 1,50
Sports Interaction

Este ușor alegeți să mergeți cu Yankees pentru a câștiga acesta.

Blue Jays Battle for a Game 2 Victory

Doar pentru că Yankees sunt de așteptat să fie favoriți pentru fiecare joc, nu Nu cred că o secundă Toronto se va întoarce aici.

Sezonul lor poate fi încheiat, dar ||710Blue Jays are playing for pride. De asemenea, aceste două echipe s-au întâlnit chiar săptămâna trecută la Toronto, iar Blue Jays au reușit să câștige două dintre cele trei jocuri.

Toronto Blue Jays Supărați New York Yankees
Cote 3,50
Betway

Din această cauză , refuzăm să credemNew York va mătura seria și simțim că Toronto poate face treaba în Jocul 2 pentru o victorie pe drum.

Yankeii ar trebui să croazieze în finala seriei sezonului

Vino duminică, aceste două echipe vor fi gata să danseze pe Yankee Stadium pentrufinalul joc al seriei. În timp ce meciurile de pitching nu au fost încă anunțate, ne place New York-ul în acesta.

De ce? Pentru că liliecii s-au încins din nou și pitch-ul a fost dominant.întoarcerea lui Luis Severino a venit la momentul potrivit pentru Bronx Bombers.

New York Yankees Top Toronto Blue Jays
1.30 Cote
PowerPlay

Cu postsezonul după colț,Yanks arată imbatabil. That's bad news for the rest of the bigs, and in this case, Toronto.

Vor termina Yankees cu seceta din Seria Mondială în acest sezon?

Au trecut 10 ani lungi de la | ||787New York Yankees ultimii au putut aduce acasă trofeul World Series. Se va schimba asta anul acesta?

Cu 27 de victorii în Seria Mondială în numele lor, Yankees au a treia cea mai bună cotă pentru a câștiga totul în acest sezon pentruInteracțiune sportivă.

New York are 5,00 cote, în timp ce Astros sunt favoriți la 3,10, iar Dodgers dețin 3,90 cote.

New York Yankees Win 2019 World Series
Cote 5,00
Sports Interaction

Gândește-te că Yankeii vor putea face treaba mai târziu în această toamnă? Dacă da, pune pariul azi.