Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Toronto Blue Jays @ Dodgers MLB Picks

Toronto Blue Jays @ Dodgers MLB Alegeri

Săptămâna aceasta, Dodgers și Toronto Blue Jays se confruntă într-oserii de trei jocuri. În această piesă, aruncăm o privire la jocurile de miercuri și joi și oferim alegerile noastre pentru acțiune.

Vrei să profiti de o nouă ofertă specială? Iată un discurs sportiv din SUA pentru dvs.: Pariați pe peste 5 jocuri sportive din SUA și obțineți 10% gratuit -Vizitați partenerul nostru PowerPlay.

De asemenea, amintiți-vă că România Sports Betting oferă o mulțime de informații despre Toronto Blue Jays, afișează toate cotele MLB și multe MLB alegeri gratuite.

Dodgers sunt mari favoriți în jocul 2

Când Dodgers și Blue Jays se întâlnesc miercuri seara la Dodgers Stadium, LA va participa la acel concurs gata să trimită herghelieulcior dreptaci Walker Buehler la movilă. Pentru Toronto, aceasta va prezenta o problemă.

Buehler a fost cât se poate de stabil pentru Dodgers, înregistrând un record de 10-3 și 3.31 ERA. Adăugați liliecii fierbinți ai lui Cody Bellinger, Justin Turner și alții și ar putea fi o noapte lungă pentru Toronto.

Los Angeles Dodgers Înfrângerea Toronto Blue Jays
Cote 1,27
Betway

Din cauza asta, le oferimDodgers avantajul pentru Jocul 2 și îi alegem.

Blue Jays vor căuta răzbunare în finala seriei

În timp ce jocul 2 ar trebui să meargă la Dodgers, Blue Jays arată puternic pentru Jocul 3. Asta pentru căLA va începe corect Kenta Maeda.

Maeda are 8-8 pe an, cu un ERA de 4,18. S-a luptat să rămână consistent și mingea sa rapidă a început să scadă în ultimul timp. Având în vedere că Toronto oferă putere în toată gama sa, acest lucru le va oferi o șansă grozavă.

Toronto Blue Jays Învinge LA Dodgers joi
Cote 3,20
PowerPlay

Vor Jays reuși să închei seria cu o victorie? Noi credem că da!

Multe alergări ar trebui marcat în jocul 3

Oricand Toronto și LA se înfruntă,tone de alergări ar trebui să fie așteptate, deoarece cele două cluburi prezintă jucători care pot părăsi curtea la orice la bât.

În timp ce Vladimir Guerrero Jr. se confruntă cu o accidentare, tipi precum Bo Bichette, Eric Sogard și alții pot pune probleme. Între timp, pentru L.A. nu se poate nega formația lor este complet stivuită.

Toronto vs Los Angeles și LA Dodgers Peste 9,0 runde
Cote de 1,86
Bet365

Acestea fiind spuse, Game 3 ar trebui să fie un concurs cu scoruri mari, mai ales cu Maeda pe deal pentru LA Take the over.

Vor avansa Dodgers la o altă serie mondială?

După ce au ajuns la World Series consecutive, Dodgers speră să ajungă pentru al treilea an consecutiv în această toamnă. Și până acum în acest sezon, ei sunt din nou una dintre cele mai bune echipe MLB.

De fapt, sunt mari favoriți pentru a câștiga din nou fanionul NL.Conform Betway, Dodgers au 1,80 cote pentru a câștiga NL.

L.A. Dodgers Pentru a câștiga NL-ul definitiv
1,80
Betway

Deși echipe precum Braves, Nationals și Cubs sunt, de asemenea, candidați , LA se simte ca un pariu sigur pentru a face de neconceput și a ajunge încă o dată la World Series.