Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Free Picks & Predictions: Rays @ Athletics

Alegeri și pronosticuri gratuite MLB: Raze @ Atletism

Iată-ne, fani de baseball. După ce Nationals i-au învins pe Brewers într-o confruntare palpitantă marți seara, avem al doilea jocWild Card pentru miercuri.

Peste în Liga Americană,Rays și Atletism se vor înfrunta pentru a încerca să-și prelungească sezoanele respective. În confruntarea de victorie sau de plecare acasă, cine va ieși în frunte?

În această piesă, aruncăm o privire asupra bătăliei foarte așteptate și ne oferimalegerile MLB și predicții și cele mai buneCote MLB.

Delul ulciorilor va avea loc marți seara

Cu ambele echipe în modul do-or-die, evident că își vor trimitetop hurlers la movilă miercuri seara. În acest moment al sezonului, nu au de ales.

Pentru Raze, stud dreaptaCharlie Morton primește aprobarea, în timp ce Oakland va trimite stângaculSean Manaea|| |674. Morton is sporting a 3.05 ERA on the year, while Manaea has a 4-0 record and 1.21 ERA. Yup, don't expect a lot of runs for this contest.

Oakland Athletics și Tampa Bay Rays Pentru a atinge sub
1.88
Betway

Cupeste/sub setat la 7,5 runde, credem că va fi greu pentru cele două echipe să se combine pentru a ajunge la acel număr. Du-te cu under, care a lovit în jocul Brewers-Nationals.

A dețin avantajul în acest caz

Ambele echipe sunt destul de egale, nu se poate nega asta. În această campanie, Oakland a câștigat 97 de jocuri, în timp ce Tampa Bay a câștigat 96. Da, abia o diferență.

Totuși, nu putem nega avantajulavantajul pe teren propriu pe care Atletismul îl va avea miercuri seara. Cu o mulțime sălbatică la îndemână care caută să-l zgâlțâie pe Morton, plus puternicul Sean Manaea de pe deal, A-ii vor face treaba?

Oakland Athletics Pentru a învinge Tampa Bay|| |720
1.71
Betway

PerBetway, ei sunt favoriți, având cote de 1,71 la victorie.Credem că Oakland va ieși pe primul loc.

Care echipă va înscrie prima în Oakland?

Credeți sau nu,Ray sunt de fapt favoriți pentru a înscrie primii. Tampa Bay deține 1.69 cote fiind echipa vizitatoare și batea prima, în timp ce cota lui Oakland este de 2.05.

După cum am văzut în meciul dintre Nationals și Brewers, avantajul pe teren propriu nu înseamnă mare lucru în primul departament de marcare, deoarece Milwaukee a sărit în avantaj cu 3-0. Washington, totuși, a ajuns să câștige cu 4-3.

Tampa Bay Rays Pentru a înscrie primul
1,69
Betway

Though we believe the A vor câștiga aceasta, alegerea Razilor pentru a înscrie mai întâi se simte ca o decizie puternică.

As și Rays, ambii cei mai nefavorabili pentru a câștiga AL Pennant

În timp ce World Series visează sunt încă în viață atât pentru Oakland, cât și pentru Tampa Bay, cele două echipe sunt dezamăgiți majori pentru a câștiga AL Pennant.

Celedouă cluburi din Liga Americană au cote 11.00. Ei sunt în spatele Astros, Yankees și Twins. Houston deține cele mai bune cote la 1.95, în timp ce Yankees sunt la 3.00, iar cota lui Minnesota sunt listate la 9.00.

Oakland Athletics Pentru a câștiga AL Pennant
11.00
Betway

În ciuda cotelor nefavorabile, crezi că A pot șoca lumea? Dacă da, puneți pariul astăzi.