@Billy_McKinney
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Mariners @ Toronto Blue Jays MLB Picks

Mariners @ Toronto Blue Jays MLB Selecții

Începând de vineri, Seattle Mariners și Toronto Blue Jays se vor întâlni la Rogers Center pentru o serie de trei meciuri. În această secțiune, defalcăm fiecare joc și oferim alegerile noastre.

De asemenea, rețineți că România Sports Betting oferă o mulțime de informații despre Toronto Blue Jays, displays all available MLB și multe alegeri gratuite MLB.

< /p>

Blue Jays va avea un început puternic împotriva Seattle

În deschiderea seriei de vineri, Blue Jays îl va trimite pe hurler-ul cu mâna dreaptă, Jacob. Waguespack până la movilă. Cu siguranță a întors capetele în acest an, afișând un punctaj de 3-1 cu o efectivă de 4.31.

Întrucât formația Mariners este una dintre cele mai slabe din Liga Americană, acest lucru ar trebui să deschidă ușa Waguespack pentru a avea o altă prezentare solidă în fața fanilor Toronto.

Toronto Blue Jays Pentru a-i învinge pe Seattle Mariners
1,69
Sports Interaction

Căutați Toronto pentru a avea mici probleme să-i doboare pe marinari în asta.

Marinarii vor face din aceasta o serie în Jocul 2

În timp ce Marinarii au fostatroci în acest sezon, același lucru se poate spune despre Albastru. Jays. Ambele cluburi și-au dezamăgit fanii în mare măsură.

În această serie, totuși, Seattle nu își va permite să fie măturat, luând unul din trei pe drum în Toronto. Credem că va fi Jocul 2. 

Seattle vs Toronto Va fi un singur Home Run
DA 2.20
Betway

Băieții ca Kyle Seager nu se vor îndrepta spre nord fărăsă facă ceva zgomot la farfurie.

Jocul 3 va fi locul potrivit. către echipa gazdă

Veniți duminică după-amiază, Blue Jays și Mariners vor încheia lucrurile la Rogers Centre. Marinarii sunt așteptați să dea stângaYusei Kikuchi începutul. Până acum în acest sezon, a avut probleme.

Langatorul din Seattle a înregistrat un record de 4-8 și 5,56 ERA. Acestea nu sunt numerele care insuflă încredere din partea unei baze de fani.

Toronto Blue Jays Învinge Seattle Mariners duminică
Cote 1,64
Bet365

Cu el pe movilă, Toronto va avea o zi de teren în atac.

Va lovit over-ul în finalul seriei?

Când aceste două echipe închid lucrurile duminică,se așteaptă ca multe runde să fie puse pe tablă.

Așa cum am menționat mai sus, marinarii îl vor trimite pe Yusei Kikuchi la movilă. În ultimele 14 starturi ale sale, are 1-7, cu o efectivă de 7,50. Acestea sunt statistici îngrijorătoare, dar, evident, vești grozave pentru Blue Jays.

Blue Jays vs Mariners Jocul depășește 10,5 runde
Cote de 1,90
PowerPlay

Cu Kikuchi singur pe movilă, se simte ca o joacă sigură pentru concursul de duminică.