#LetsGoBlueJays
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Free Picks & Predictions: Rays @  Blue Jays

Alegeri și predicții gratuite MLB: Rays @ Blue Jays

Din păcate pentruToronto Blue Jays fanii de acolo, sfârșitul sezonului 2019 este pe cale să vină un sfarsit. Deși nu vor fi playoff-uri, mai este încă o serie de eliminat.

Începând de vineri, echipa va începe o serie de trei jocuri cuTampa Bay Rays.

Cu jocurile fiind jucat laRogers Center din România, suporterii își vor putea lua rămas bun de la echipă acasă.

În această piesă, oferim pânăalegerile noastre MLB și predicțiile pentru serie. Pentru alte jocuri de baseball, vă rugăm să vizitați pagina noastrăCote MLB.

Rays în modul obligatoriu pentru restul sezon

Pentru Raze, ei sunt înmodul disperare restul drumului. Ei sunt într-o luptă între trei căi cuindienii șiAthletics pentru cele două locuri Wild Card din Liga Americană .

Intră în meciul 1 de vineri,Tampa Bay se va juca cu urgență. Atât aruncătorii, cât și bateții vor ști că trebuie să câștige fiecare meci pentru a-și menține sezonul.

Tampa Bay Rays Acoperire -1,5 runde ATS vs Toronto
Cote de 1,60
Bodog

Cu Rays deja peste 90 de victorii și Toronto care se luptă pe tot parcursul anului, se va aștepta să câștige vineri seara. Credem că vor câștigă și vor acoperi spreadulîn același timp.

Can Toronto steal a win on Saturday?

Vino sâmbătă,Centrul Rogers ar trebui să fie plin la capacitate, așa cum va fi fi ultimul concurs de sâmbătă din sezon.

Din acest motiv, Toronto va dori să dea un spectacol, în ciuda faptului că este nefavorabil împotriva puternicilor Raze. Tinerii din linie vor fi să livreze.

Toronto Blue Jays Pentru a învinge Rays
Cote de 2,70
PowerPlay

Deși a fost un sezon de uitat pentru Blue Jays, mișcarea de tineret arată viitorul strălucit. Credem că vor puteaobține o victorie în Jocul 2.

The pressure is on Tampa come Sunday

După cum am spus mai sus,speranțele pentru postsezon ale Rays atârnă în balanță. Li s-a dat o serie pentru a încheia anul împotriva unei echipe cu peste 90 de înfrângeri în Blue Jays.

Pot profita? Duminica fiind ultimul meci al anului, Tampa trebuie să câștige dacă vrea să-și continue sezonul. Atât Cleveland, cât și Oakland vor juca în modul disperare.

Tampa Bay Rays Învinge Toronto Blur Jays
Cote 1,47
BetOnline

Cu spatele lipit de perete, uitați-vă laTampa Bay pentru a trece la ocazie și a încheia campania obișnuită victorioasă.

Au Rays vreo șansă reală să câștige World Series?

În primul rând, Rays trebuie să-și facă griji că va ajunge în postsezon. După aceea, ar putea lupta pentru World Series?

ConformSports Interaction, Tampa Bay are 19,00 cote la câștiga totul. Acestea sunt a opta cea mai bună cotă dintre toate echipele din ligă. Houston are cota nr. 1 la 3.10.

Tampa Bay Rays Pentru a câștiga Seria Mondială
19.00
Sports Interaction

Deși șansele nu sunt în favoarea lor, crezi că Razele pot face de neconceput? Dacă da, puneți pariul astăzi.