Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Futures: NL Pennant Picks

MLB Futures: NL Pennant Picks

Suntem aproape la pauză MLB All-Star. Cu jumătate din sezonul regulat în oglinda retrovizoare, acum ar fi timpul să actualizăm acele pariuri futures MLB! Lăsați-ne să vă ajutăm cu o previzualizare a vânătorii de titluri în Liga Națională, care includealegerii de fanion NL de făcut!

Pariuri MLB National League 2021 Alegeri

Este o luptă în NL, nu numai pentru supremația interliga, ci și pentru întreagaMLB. În acest moment,trei dintre cele patru echipe cu cele mai bune cote de a câștiga World Series sunt din NL. Acest trio include Dodgers, Mets și Padres.

Desigur, există un singur loc în Seria Mondială pentru ei (sau restul ligii de altfel). Să privim în viitor pentru a evaluacare echipă are cele mai mari șanse să cucerească acea dană evazivă WS. Iată liniile actuale de pariuri, percăsătorii de cote online:

10BetBet99
LA Dodgers2,752,75
NY Mets5,005,00
San Diego Padres5,00 5,00
Milwaukee Brewers6,506,50
San Francisco Giants11,0011.00
Atlanta Braves25.0025.00

Fiecare NL are cote de pariuri pentru a câștiga, dar în mod realist, doar cluburile prezentate mai sus sunt considerați „adevărați concurenți”. În acest articol, reducem acea listă de concurenți și mai mult la doar doi. Aceste două echipe merită cel mai mult un pariu futures chiar acum:

NL Pariuri — Los Angeles Dodgers

| ||687

This one's a no-brainer, isn't it? Los Angeles a fost favorit peren în NL de cinci ani consecutivi acum. Și în toți acești ani, cu excepția unuia, au încasat, de fapt, pentru pariorii care aveau bani pentru a câștiga. NL.

Nimic nu s-a schimbat pentru campionii mondiali în curs, poate cu excepția faptului că competiția sa s-a înăsprit.NL West a devenit probabil cel mai competitiv din MLB, cu LA, San Diego și San Francisco, liderul diviziei, cu minimum 50 de victorii fiecare. De dragul unei comparații, există doar alte patru echipe cu 50 de victorii în tot baseballul în acest moment excluzând acel trio din NL West.

Totuși, Dodgers și-au fulgerat plafonul în ultima vreme. Echipa recent a câștigat nouă la rând împotriva unor oameni precum Cubs, Giants și Nationals - toate trei fiind cluburi de calibru playoff. În acea perioadă, Los Angeles și-a depășit inamicii cu 29 de puncte.

Deși,riscul cu pariurile LA chiar acum este Trevor Bauer. Asul pitching-ului este, deocamdată, într-o absență de șapte zile din cauza acuzațiilor de violență domestică. Detaliile timpurii ale acuzațiilor nu-l pictează deloc pe Bauer, ceea ce ridică îndoieli serioase cu privire la disponibilitatea lui în restul sezonului.

Bănuința noastră este că Bauer a jucat ultimul său joc din 2021 (și poate cariera lui). ). Aceasta nu este o pierdere mică pentru Dodgers, dar sunt suficient de încărcați cu talent în altă parte pentru a o depăși. Nu te gândi prea mult și pariază aici pe Los Angeles.

LA Dodgers Pentru a câștiga Fanionul NL 2021
2,75
10Bet

Pariuri NL — Milwaukee Brewers

Numiți asta o părtinire mare a pieței (este greu să învingi Los Angeles sau New York pentru a atrage atenția) , dar iată o echipă care este trecută în mod constant cu vederea în imaginea NL, dar care rămâne chiar acolo cu 51 de victorii. Berarii sunt alegerea prin excelență la pariuri sub-radar care oferă o mulțime de „bang pentru banii tăi.”  

Nu facem greșeala de a le trece cu vederea. Nu deloc. Asemănător cu Los Angeles, Milwaukee este fierbinte în acest moment. Tocmai au avut o serie de 11 victorii consecutive, care le-a avut pe toate — de la lansare dominantă la lovire în serie.

Unii vor spune că acele victorii au venit împotriva adversarilor „cupcake” (Cubs, Diamondbacks, Pirates și Rockies). Nu este greșit în niciun caz, dar, în același timp, aceasta este calea Berariilor în restul ieșirii.Centralul NL se dovedește a fi plin de prostii, iar Milwaukee este într-o clasă proprie.

În timp ce Dodgers, Padres și Giants s-au învins unii pe alții în meciurile rămase din sezonul regulat - probabil că unul va cădea din cauza playoff-ului - Berarii vor valsa în joc. playoff-ul neabătut. Pentru o echipă cu la fel de multă experiență postseason ca ei, ne place mult acel scenariu. Toate lucrurile luate în considerare, echipajul complet Brew Crew este un pariu foarte demn.

Milwaukee Brewers Pentru a câștiga 2021 NL Pennant
6,5
Bet99

Pariază pe 2021 Sezonul MLB

Dacă doriți mai multe cote MLB, atunci mergeți la unul dintre casele de pariuri enumerate mai jos. Aceste case de pariuri sunt printre cele mai bune pe care le are România de oferit, mai ales când vine vorba de pariuri pe baseball. Veți găsi nu numai linii actualizate pentru pariurile futures, ci și fiecare joc de acum până la World Series.

Dar iată adevăratul kicker: dacă nu ați pariat niciodată la unul dintre caselor de pariuri, ați putea să faceți clic departe de unbonus gigant — și ne referim la gigant!Bonusurile maxime se situează în intervalul de o mie de dolari. Priviți tabelul de mai jos pentru a vedea ce este disponibil în prezent.

După cum am spus, câștigarea bonusului necesită câteva clicuri. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont nou la orice casă de pariuri, apoi să completați contul cu banii dvs. Pe baza depunerii inițiale, veți câștiga joc gratuit imediat de la casa de pariuri. Va varia de la un site la altul, dar acordați atenție procentajului de meci și bonusului maxim cu fiecare ofertă.

Bonusurile câștigate nu pot fi folosiți numai pentru futures fanion NL, ci și pentru orice pariu MLB. Poate fi util cu jocul All-Star în plină desfășurare în curând. Pentru a vă revendica bonusul, faceți clic în jurul tabelului de mai jos!

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive