Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2021 MLB Props - NL MVP - Fernando Tatis Jr. The Runaway Favourite?

2021 MLB Props - NL MVP - Fernando Tatis Jr. The Runaway Favourite?

Astăzi, la CSB, aruncăm o privire laCursa MVP NL care seamănă din ce în ce mai mult cu sluggerul lui San Diego Padres de pierdut. Poate cineva să depună un caz în etapele finale ale sezonului MLB? Să aruncăm o privire laproiectele de pariuri.

Cele 2021 elemente de recuzită MLB au văzut niște fluctuații sălbatice. Cu aproximativ o lună până la finalul sezonului regulat, se pare că câteva curse încep să-și arate mâna, ca să spunem așa. Una dintre ele este probabilCursa MVP al Ligii Naționale.

2021 MLB Futures -- Cote MVP NLSports InteractionPowerPlay
Fernando Tatis Jr.1,361,36
Max. Muncy8,989
Freddie Freeman9,119
Bryce Harper11,9512
Joey Votto20,9221
Trea Turner31,0131
Austin Riley32,2931

Baseball cote anul acesta a fost puțin fluid și fără îndoială, mai sunt câteva schimbări la orizont. Cu toate acestea, va fi suficient pentru a modifica, în afară de ordinea votării pentru Cel mai valoros jucător al NL. Chiar și cu recesiunea San Diego Padres, Fernando Tatis Jr. a fost încă în fruntea curbei în acest an printre concurenții din Liga Națională.

Orice se poate întâmpla într-un sezon regulat de șase luni. Schimbări pot avea loc în ultima lună sau o accidentare neașteptată ar putea duce cursa într-un pic mai mult haos. Uite ce sa întâmplat cu Jacob DeGrom. I se poate întâmpla oricui în orice moment. Nu există nicio garanție că cineva va juca baseball mâine. Pe baza numerelor văzute și a felului în care arată futures, există un favorit clar, cu alții cel puțin de remarcat.

Ce a făcut Fernando Tatis Jr. pentru Tilt 2021 MLB Futures?

Asta este întotdeauna o întrebare bună. În primul rând, este abilitatea lui rară de slugger care poate uneori să lovească în medie. Deși nu atinge .317 așa cum a făcut Tatis Jr. în sezonul său de începători. O medie de .281 este mai mult decât respectabilă, iar cele 35 de home run-uri și 100 RBI-uri, la momentul presării, sunt destul de impresionante.

Baseball-Reference enumeră numărul său WAR ca 5,3, ca a acestui moment. Acesta ocupă locul al doilea dintre toți jucătorii poziționați din Liga Națională. Având în vedere cât de mult s-a clătinat San Diego în ultimul timp, nimeni nu l-ar învinovăți pe Tatis Jr. dacă numerele lui ar fi la fel de bine. Cu toate acestea, el a reușit totuși să mai bată patru home run-uri în august și, deși bate .214 pentru luna, nimeni altcineva din cursa MVP nu a înregistrat încă o creștere uriașă.

Ei bine, cu această recesiune, unii au speculat că Tatis Jr. a fost rănit? În acest caz, se pare că nu. În orice caz, opărătorul și outfielderul sunt vinovați de faptul că un jucător de 20 de ani a încercat să facă prea multe.

Numai numerele lui de bataie l-ar face probabil un favorit pentru a câștiga premiul NL MVP chiar acum. Tatis Jr. conduce Liga Națională cu 35 de home runs și un procentaj de slugging de .640. OPS-ul său este 1.003. El este aproape de a conduce și alte câteva categorii.

Numerele văzute sunt ca ceea ce a făcut Tatis Jr. în al doilea sezon (deși unul scurt). El a terminat pe locul patru la votul pentru MVP NL anul trecut. Acum, în 2021, tânărul de 22 de ani a dus asta chiar la un alt nivel. Ceea ce poate fi înfricoșător este că nu am văzut adevăratul prim al lui Tatis Jr.

Săpând un pic mai departe în sezonul Tatis Jr.

Din nou,2021 MLB Futures seem to project that the NL MVP race is not much of a race din cauza cât de bine a performat Fernando Tatis Jr. în general anul acesta.

Deci, luând un O privire mai profundă a arătat încă câteva lucruri. Din nou, acel RĂZBOI calificat este încă printre primii zece, deoarece Tatis Jr. și-a petrecut luna aprilie rănit confruntându-se cu o subluxație la umăr care i-a afectat dramatic jocul.

Am menționat că există o ușoară îngrijorare sâcâitoare cu Tatis. Jr. A jucat doar 97 de jocuri în acest an, ceea ce face ca totalurile sale ofensive să fie mult mai impresionante? Asta înseamnă că sluggerul are o medie de peste un RBI pe joc.

Da, terenul scurt/outfielderul se luptă chiar acum, dar au existat semne în ultima săptămână că rata lui de lovituri dure crește din nou în sus (56,6%, în timp ce media din ligă este de 39,9%). Aceasta este o veste bună.

chiar pare a uitat că Tatis Jr. poate fura niște baze. Are 24 în sezon și are o șansă externă să treacă 30 de pungi în acest sezon. Deci, da, un 30-30 este încă posibil.

În această etapă, premiul pare să fie în continuare a lui Tatis Jr. de pierdut, cu excepția unui lucru neprevăzut.

2021 MLB Futures -- Poate oricine altcineva să provoace pentru MVP NL?

Această întrebare pare să aibă un răspuns, dar nu unul clar încă. Max Muncy și Freddie Freeman sunt cu siguranță jucători care sunt în conversație. După aceea, Bryce Harper nu prea are producția RBI a celor mai buni jucători ofensivi ai Ligii Naționale. Chiar și Harper a jucat doar 108 jocuri în sezon.

În ceea ce privește Muncy, care deține o poziție a doua slabă în șanse la un păr sub 9 în unele locuri, El are un WAR puțin mai mare la 5,4 față de Tatis. . Muncy poate juca prima, a doua sau a treia bază. Cu toate acestea, el nu poate fura baze precum Tatis Jr. și lovește doar .260. Războiul defensiv al lui Muncy este în jurul valorii de 1, ceea ce îl ține pe radarul MVP.

Acesta poate fi motivul pentru care Muncy s-a chinuit puțin în ultima vreme.

În sfârșit, există Freddie Freeman. Freeman conduce NL în runde marcate cu 93 și are totaluri solide, inclusiv o medie de aproape .300, dar dWar-ul său este de -0,8. Totuși, numerele lui au scăzut în ultima săptămână sau două.

2021 MLB Futures -- Cel mai bun pariu MVP NL

Fernando Tatis Jr. este încă cel mai bun pariu al nostru pentru a câștiga MVP-ul AL. pentru 2021 MLB Futures.

Top casete sportive precum și Interacțiunea sportivă au unele dintre cele mai bune numere de acolo pentru pariorii MLB. Vino să arunci o privire.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive