Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2021 MLB Props - NL Cy Young - Enter Zack Wheeler

2021 MLB Props - NL Cy Young - Intră Zack Wheeler

Aici, la România Sports Betting, aruncăm o privire la cele mai recente2021 MLB RecuzităpentruNL Cy Young Award pentru Major League Baseball. Jacob DeGrom nu mai este favorit. Să aruncăm o privire la alegerile noastre de pariuri.

2021 MLB Futures -- NL Cy Young Award -- Zack Wheeler este favoritul?

The 2021 MLB Viitoarele au înregistrat unele fluctuații sălbatice din cauza rănilor și a rezultatelor neașteptate. Cu mai puțin de două luni până la finalul sezonului regulat, se pare că câteva curse încep să-și arate mâna, ca să spunem așa. Una dintre ele ar putea fi, fără îndoială, cursa MVP al Ligii Americane.

2021 MLB Futures -- NL Cy YoungPowerPlaySports Interaction
Zach Wheeler2,752,76
Walker Buehler| ||6594.003,94
Corbin Burnes4,334,35
Brandon Woodruff| ||6657.507,29
Kevin Gausman12,0011,62
Max Scherzer| ||67117.0016,68
Freddy Peralta26,0026,33
Jacob Degrom| ||67729.0029,58

Cote la baseball anul acestaau fost puțin fluide și fără îndoială|| |684, some more changes are on the horizon. Keep in mind that a couple of months into the season, Jacob DeGrom was thought to be a lock to win the NL Cy Young Award. Then, injuries began to strike the New York Mets' starting pitcher. Needless to say, DeGrom is not a favourite anymore. 

Orice se poate întâmpla într-un sezon regulat de șase luni. Aceste schimbări pot avea loc în timp sau pot fi aproape instantanee. Cursa NL Cy Young Award s-a transformat într-o afacere oarecum deschisă în care mai mulți candidați ar putea prelua conducerea în ultimele săptămâni.

Ce a făcut Zack Wheeler pentru Tilt 2021 MLB Futures?

Acesta a fost ceva la care puțini se așteptau să intre în sezonul 2021 MLB.Zack Wheeler este un ulcior bun și a avut potențialul de a fi foarte bun. Cu toate acestea, puțini s-ar fi putut aștepta la un an ca 2021. 

Baseball-Reference enumeră numărul său de RĂZBOI ca 6, la momentul presării. Acesta este un număr incredibil de aproximativ 3/4 din sezonul Major League Baseball. Philadelphia Phillies sunt în cel mai bun caz o echipă ușor peste medie, iar performanța lui Wheeler din acest an a întors serios unele capetele. Este cineva surprins?

Ei bine, răspunsul este un da categoric.Numărul WAR al lui Wheeler îi conduce pe toți aruncătorii din Liga Națională. Sunt doar câțiva care ar fi putut să vadă ceva din toate acestea. Luați în considerare că ulciorul a ratat două sezoane întregi din cauza unei accidentări. Se crede că mutarea la Philadelphia l-ar consolida doar ca fiind un ulcior mediu cu puțin peste medie.

Procesul de gândire întotdeauna cu Zack Wheeler a fost că, odată ce l-ai ajuns la a doua sau chiar a treia oară în jurul ordinului de bataie, el ar putea fi dat peste cap. În timp ce uneori, acest lucru a fost adevărat în anii precedenți. Acest lucru s-a dovedit a fi fals în 2021. 

Acesta este departe de singurul mit pe care Wheeler l-a spulberat în acest sezon. Tânărul în vârstă de 31 de ani lansează ca și cum ar fi în floare. Este acesta un sezon accidentat sau un excepțional? Nimeni nu stie. Ceea ce se știe este că aruncătorul Phillies a devenit asul lor anul acesta.

Numerele văzute seamănă mai degrabă cu anul lui 2018, în care aruncătorul a ținut adversarii la doar o medie de bataie de .225. Acum, în 2021, titularul a combinat selecția de lansare cu repertoriul său de lansare pentru a deveni un ulcior mult mai complet.

Taking another look into the Zack Wheeler Cy Young Season

Din nou,2021 MLB Props par să prezinte că NL CY Young este încă o cursă destul de mare but even then, what Wheeler has done is amazing.

Așadar, acel start împotriva New York Mets a reprezentat o mulțime de lucruri, inclusiv cât de departe a ajuns aruncătorul.

În 24 de starturi, aruncătorul are 10-7 cu o efectivă solidă de 2,56. El are, de asemenea, 187 de strikeouts în 162 de reprize lansate. Aceasta este o rată K/9 de 10,4, care este printre cei mai buni aruncători din Liga Națională.

Da, Wheeler are o medie de 6 2/3 reprize pe start în 2021, ceea ce este un nivel maxim în carieră, împreună cu rata K/9. El conduce, de asemenea, liga la strikeouts, batași înfrunți, reprize lansate și jocuri complete (3). Starterul are două opriri pentru a merge împreună cu un WHIP de 0,988.

Bătuitorii bat un .212 prost împotriva lui Wheeler (.225 a fost cel mai bun al său anterior) și viteza lui de ieșire este de doar 84 mph, ceea ce este cu 4,4 mph mai lentă decât media MLB.

Dacă Philadelphia a avut o ofensă ceva mai bună, ar putea fi candidat pentru MVP și Cy Young Awards în același timp. Singurul lucru care i-ar afecta candidatura Cy Young este lipsa de victorii (12). Pe de altă parte, statisticile lui vorbesc de la sine.

2021 MLB Futures -- Poate cineva să provoace altcineva pentru NL Cy Young?

Această întrebare pare să aibă un răspuns care este încă da. Având în vederefacătorii de cote nu cred în Wheeler așa cum o fac unii experți în baseball. Uită-te la șanse. Patru ulciori au cote de o cifră în prezent.

Singurul concurent care ar putea strica oferta lui Wheeler ar putea fi doar Walker Buehler. În funcție de cum decurge restul sezonului, acest NL Cy Young Award ar putea fi dezbătut aprins. Buehler are 24 de starturi, la fel ca Wheeler, dar are 12-2 cu o efectivă de 2,09 și 162 K în 154 de reprize. În urmă cu doi ani, el a terminat pe locul nouă la votul Cy Young, cu un sezon care a meritat să fie luate în considerare primele trei sau patru. 1. Unii ar spune că Corbin Burnes are o șansă, dar Buehler a făcut asta înainte. Din nou, acel sezon 2019 a prezentat 14 victorii și a fost un prevestitor al lucrurilor viitoare. Poate Buehler să termine ultima lună? Acesta ar fi singurul mod în care Wheeler va pierde premiul NL Cy Young.

He is right up there with NL pitchers with a 5.5 WAR and has the second-best WAR since July 1st. Some would say Corbin Burnes has a chance but Buehler has done this before. Again, that 2019 season featured 14 wins and was a harbinger of things to come. Can Buehler finish off the final month? That would be the only way Wheeler loses the NL Cy Young Award.

2021 MLB Futures -- NL Cy Young Best Bet

Zack Wheeler este cel mai bun pariu al nostru pentru a câștiga NL Cy Young pentru 2021 MLB Futures.

Zack Wheeler Pentru a câștiga Premiul NL Cy Young 2021
2,76
Sports Interaction

Suscasete sportive precum și Sports Interaction au unele dintre cele mai bune numere disponibile pentru pariorii MLB. Vino să arunci o privire.

    Vezi toate pariurile sportive Site-uri