Vezi toate site-urile de pariuri sportive
MLB Free Picks & Predictions: Yankees @ Twins

MLB Alegeri și predicții gratuite: Yankees @ Twins

Este oficialdo-or-die time for the Minnesota Twins. După ce a pierdut ambele meciuri în fața celor de la New York Yankees în Bronx, Minnesota va trebui să iasă pe primul loc luni seară pentru a-și prelungi sezonul.

Cu siguranță nu va fi o sarcină ușoară, deoareceDidi Gregorius, Aaron Judge, Gleyber Torres și alții fac lilieci fierbinți chiar acum. Cu toate acestea, odată cu mutarea seriei în Target Field, Gemenii vor spera ca avantajul de pe terenul de acasă să le facă treaba.

În această piesă, oferim securile MLB în timp ce aruncăm o privire la cotele MLB pentru ce urmează pentru aceste două echipe. În plus, ne uităm laHouston vs Tampa Bay ALDS Game 4 acțiune, în timp ce Astros par să-i șlefuiască pe Raze.

Yankeii sunt favoriții pentru a câștiga Jocul 3

Cu felul în care au jucat în acest postsezon - ar trebui să fienu este surprinzător că Yankees sunt favorite pentru a câștiga Jocul 3 și a încheia seria.

Sunt 1,5 runde favorite pentru a termina treaba. Îl vor trimite pe Luis Severino la movilă pentru a încerca să-i termine pe Gemeni. Cu toate acestea, Minnesota va trimite herghelitorul Jake Odorizzi.

Pe an,Odorizzi are un record de 15-7, cu ERA de 3,51. Poate el uimește New York-ul și poate menține sezonul echipei sale în viață?

Minnesota Twins Upset New York Yankees
Cote 2,26
PowerPlay

În timp ce New York este o echipă mai bună pe hârtie, credem căMinnesota își va putea menține sezonul în viață pentru încă un joc. În mod surprinzător, alegem Gemenii pentru a câștiga în seara asta.

Delul ulciorilor așteptat pentru luni seara

Ofensiva nu a fost o problemă în această serie. Pentru fanii cărora le placemulte runde de marcat, asta e ceea ce au văzut în primele două jocuri.

În jocul 1, nou York a câștigat cu 10-4, în timp ce au ieșit pe primul loc 8-2 în Meciul 2. Deci, la ce ar trebui să ne așteptăm pentru Game 3?

Yankees vs Gemeni Total de runde sub 9 ani
1.95 Cote
LeoVegas

Ei bine, cuSeverino și Odorizzi pe bump, nu se așteaptă ca cele două echipe să explodeze cu run-uri.

Cumva, Over/Under este stabilit la nouă run-uri. Asta e mare.Mergi cu SUB aici.

Houston @ Tampa Bay ALDS Game 4

New York este prima echipă care avansa în turul doi. Pe cine se vor întâlni înSeria de campionat al Ligii Americane - Houston sau Tampa Bay?

Evizând eliminarea, Rays the Astros 10-3 în joc 3 din seria lor.Jocul 4 este programat pentru 08/10/19 în Florida cu Houston ca cretă de drum.

Houston Astros Take Out Tampa Bay Rays
1.39 Cote
Sports Interaction

Superstud Justin Verlander se îndreaptă către deal pentru „Stros în Game 4. Viitorul ulcior din Hall of Fame a fost luminile stinse și acesta este sfârșitul drumului pentru Cinderella Rays.

Vor reveni Yankees la World Series?

Fanii de pretutindeniNew York speră să nu ajungă laWorld Series will come to an end this year.

Această echipă cu siguranță are ceea ce este necesarpentru a ajunge la Clasica de toamnă. Așa cum stau lucrurile, Yankees au a doua cea mai bună cotă pentru a câștiga Fanionul Ligii Americane în spatele Houston Astros.

Nu uitați, Houston a eliminat New York-ul din postseason MLB acum doi ani. Vor primi bombardierii din Bronx o măsură de răzbunare în acest an?

New York Yankees Câștigă AL Pennant
2,65 Cote
888 Sport

Dacă credeți căYankees își pot face treaba, puneți-vă pariurile.