Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
New York Yankees @ Los Angeles Dodgers

New York Yankees @ Los Angeles Dodgers

S-ar putea ca aceasta să fie opreview al World Series?

Începând de vineri, New York Yankees și LA Dodgers se vor întâlni într-o serie crucială de trei jocuri. În această previzualizare, aruncăm o privire la fiecare joc și oferim alegeri.

De asemenea, ești interesat de alte acțiuni de pariuri?PowerPlay oferă un joc sport unic în SUA, unde poți paria pe peste 5 jocuri sportive din SUA și poți primi 10% gratuit.

În plus, România Pariurile sportive oferă o mulțime de informații despre Toronto Blue Jays, afișează toate cotele disponibile MLB și multe Alegeri gratuite MLB. Asigurați-vă că navigați prin site-ul nostru pentru a rămâne la curent cu toate lucrurile MLB.

Confruntarea de vineri din LA va fi una sălbatică

Nu se poate nega că atât Yankees cât și Dodgers sunt cele mai bune două echipe din mari chiar acum. Deci, vineri seara la Dodger Stadium, lucrurile vor fi electrice. Cine are avantaj?

Ei bine, New York va intra în acest joc într-o mică serie de frig pe drum împotriva Indienilor și Atletismului. L.A. va căuta să profite de asta, pentru că au rămas fierbinți.

Dodgers Top Yankees Game 1
Cote 1,61
PowerPlay

După cum toată lumea știe, ambele echipele prezintă formații de superstar strălucitoare și un lansare incredibil. În ceea ce ar trebui să fie un concurs strâns pentru Jocul 1, le vom acordaDodgers un mic avantaj și îi vom alege pentru a câștiga,mai ales cu stud Hyun-Jin Ryu care a început.

Dodgers vor deține avantaj și pentru Jocul 2

În timp ce CC Sabathia va fi pentru totdeauna o legendă a Yankees, are 39 de ani șivarsta lui a fost cu siguranță showing în ultimele sale trei starturi. În acea perioadă, CC are 0-3 și nu a durat mai mult de 4,1 reprize.

Cu Dodgers pregătiți să-l înfrunte sâmbătă, are rețeta dezastrului pentru Yankees. Băieți precum Cody Bellinger, Joc Pederson, Justin Turner, Max Muncy și alții vor căuta să aibă o zi de teren împotriva lui Sabathia.

LA Dodgers Învinge New York Yankees
1,66 Cote
Betway

Din păcate pentru New York, acest lucru va duce la încă o pierdere de drum. Du-te cu Dodgers pentru Jocul 2. 

Domingo German va salva New York-ul pentru Jocul 3

În ultimul joc al seriei, Nou York îl va trimite pe starul aruncatorului dreptaci Domingo German. A fost stins.

În acest sezon, germanul are un record de 16-3, cu 131 de lovituri. El a fost printre cei mai buni hurlers din joc și va căuta să-i reducă la tăcere pe Dodgers.

New York Învinge Los Angeles
2.40 Cote
PowerPlay

Credem pe deplin că germanul va fi capabil să-și facă treabași să salveze un joc pentru Yankees duminică.

Înclinarea de duminică va fi un scor destul de scăzut

Deși New York va trimiteAaron Judge, Didi Gregorius, Gleyber Torres și mai multe stele în platou, în timp ce știfturile LA au fost enumerate mai sus, să nu credeți că duminică va ploua cu alergări.

Cu germanul pe deal pentru New York, el va căuta să reducă la tăcere liliecii Dodger. Și, deși titularul Dodgers nu a fost încă numit, liliecii din New York au fost destul de pe drum în ultimele jocuri.

Yankees vs Dodgers SUB 8.5 Runs|| |798
1.90 Odds
PowerPlay

Din acest motiv, caută cele două echipe să se lupte într-un picpicheri ' duel, cu întâlnirea totală UNDER parând cea mai atractivă.