Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Free Picks & Predictions: Houston Astros @ New York Yankees

Alegeri și pronosticuri gratuite MLB: Houston Astros la New York Yankees

După ce au câștigat jocuri consecutive,Houston Astros dețin controlul ALCS. Will the Yankees be able to bounce back in Games 4 and 5?

The Washington Nationals s-au calificat deja pentru World Series.

Zack Greinke vs Masahiro Tanaka în Pivotal Game 4

În urmaploaie de miercuri, Jocul 4 al ALCS este acum programată pentru 20:08 PM ET pe Joi, 17 octombrie 2019, la Yankee Stadium din Bronx.

Deși se poate argumenta că întârzierea de o zi ajută ambele echipe -un avantaj trebuie să meargă la Houston, deoarece Astros își resetează rotația feroce de lanzatori de start.

Zack Greinke, Justin Verlander și Gerrit Cole (dacă este necesar) sunt acum la rând pentru a începe următoarele trei concursuri pe o odihnă normală. Aceasta estenu sunt o veste bună pentru Yankees care sunt în jos cu 2-1 în această serie.

Deși nu este o situație „must-win” pentru New York -Bronx Bombers nu își permit să coboare cu 3-1 și credem că vor ajunge la Greinke pentru a egala ALCS la două meciuri fiecare.

New York Yankees Învinge Houston Astros
Cote 1,75
Bet365

Justin Verlander vs James Paxton în jocul ALCS 5

New York este acum în scădere cu 3-1 în ALCS versus Houston îndreptându-se spre Game 5 pe Yankee Stadium. Primul lansare zboară la 19:08 ET vineri, 18 octombrie 2019, în Marele Măr. Sunt Yankees toast?

Cu ambele echipe înapoi la rotația lor regulată, HOUJustin Verlander (21-6 ERA 2.58) versus NYYJames Paxton (ERA 15-6 3,82) este meciul de lansare al jocului 5. Încercarea de a-l supraviețui pe Verlander este de mare măsură pentru bombarderii din Bronx.

Houston Astros Învinge New York Yankees
Cote de 1,66
PowerPlay

Verlander a fost excepțional în situații de presiune. Căutați-l să mențină tendința în Jocul 5, deoarecealecțiile noastre MLB sunt în favoarea Astros pentru acesta.

Game Total UNDER pentru Jocul 5 va fi un pariu sigur

Cu Justin Verlander și James Paxton pregătiți de luptă în Jocul 5, fanii nu ar trebui să se aștepte o tonă de alergări de înscris. Această confruntare este o repetare a jocului 2, care, datorită unei retrageri de pe fondul lui Carlos Correa, a fost câștigat cu 3-2 în 11 reprize de Houston.

Verlander a permisdouă runde în continuare. cinci lovituri peste 6,2 reprize în jocul 2.Paxton a lansat doar două reprize când a renunțat la o rundă la patru lovituri înainte de a ceda locul bullpen-ului .

Amândoi aruncători sunt în repaus normal, așa că Meciul 5 are toate marcajele unui duel de ulciori. Casele de pariuri sunt de acord că OVER/UNDER este stabilit la 7,5 runde mici.

New York vs Houston Total joc SUB 7,5 runde
1,95 Cote
Betway

Cu Verlander și România Paxton care se ocupă și se ocupă, este greu să-ți imaginezi o mulțime de puncte înscrise - chiar și cu aceste două formații puternice.

Astros acum monstru favoriți pentru a trece la World Series

În timp ceNaționalii de la Washington și-au dat biletul la World Series pe Marți seara, va trebui să așteptăm încă puțin pentru a vedea cine va ieși din Liga Americană.

Dacă îi întrebi pe cei care fac cote, totuși - ei cred că Houston este destinat să facă o călătorie de întoarcere la Clasica de toamnă.

Astros au o șansă de 1,03 pentru a câștiga Fanionul AL., în timp ce cotele câștigătoare ale ALCS din New York MLB World Series auscăzut la 13.00 la Bet365.

Houston Astros Avansare în Seria Mondială
Cote de 1,03
Bet365

Acumcu 3-1 în playoff-urile ALCS, Houston este confortabil pe scaunul șoferului. Crezi că vor trece la World Series? Pune-ți pariul.