Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Free Picks & Predictions: Houston Astros @ New York Yankees

Alegeri și pronosticuri gratuite MLB: Houston Astros la New York Yankees

După împărțirea primelor două jocuri ale ALCS,Yankees sau || |644Astros preia controlul asupra seriei în viitoarele meciuri din Bronx?

Astros dețin un avantaj pentru Jocul 3

Ce ALCS palpitant a fost până acum, cu Yankees câștigând meciul 1, dar Astros armoniază lucrurile. duminică seara în meciul 2.

Pentru meciul 3, pe 15/10/19, scena se va schimba la New York, dar Houston va avea avantaj dintr-un motiv major: Pitcher Gerrit Cole.

Asul dreptate a fost unul dintre cei mai dominanti titulari în acest sezon.A postat cel puțin 10 lovituri în ultimele 11 starturi. Asta e ireal.

Houston Astros Învinge New York Yankees
Cote 1,60
Bet365

În ceea ce privește New York , Luis Severino va primi startul, dar nu uitați că s-a confruntat cu Houston de două ori în ALCS 2017 și l-au aprins.

Cu Cole pe bump, cota lui HoustonMLB pentru a câștiga jocul sigur va fi favorabil.Îi alegem pentru a câștiga Jocul 3. 

Așteaptă-te la o altă bătălie pentru Jocul 4 în Bronx

Cu formațiile prezentate pentru ambele echipe|| |707, making alegeri MLB și predicții pentru ALCS sigur nu a fost ușor. Acesta va fi același caz și pentruMeciul 4 pe 17/10/19.

În urma ploii de miercuri -Meciul 4 din ALCS 2019 este acum programat pentru joi pe Yankee Stadium. Astros caută să preia un avans de 3-1 în serie în timp ce Yankeii încearcă să egaleze cu 2-2 înainte de Game 5 de la New York.

Lanciorii titulari au fost anunțați cuZack Greinke (ERA 18-5 2,93) merge pentru Houston șiMasahiro Tanaka (ERA 11-9 4,45) primirea apelului pentru New York.

Houston vs New York Pariază pe Yankees
Cote de 1,75
Betway

Astros rămân favoriții la câștigarea World Series

Pe parcursul majorității sezonului, cei| ||754 Astros au fost clasificați ca fiind favoriți pentru a câștiga Seria Mondială 2019. Până acum în postsezon, asta nu s-a schimbat.

Rotația lor de pornire este superbă, dar vedem din nou și din nou cât de strânși pot fi Carlos Correa, George Springer, Alex Bregman, Jose Altuve și alții. Ai văzut dinger-ul lui Correa în jocul 2? Da, erau bani.

Houston Astros Pentru a câștiga Seria Mondială
Cote 2,75
Spin Palace Sports

Houston || |785holds the best cote pentru a câștiga World Series la 2,75. Dacă crezi că vor câștiga totul, pune-ți pariul. 

Pot Yankees să aducă acasă titlul nr. 28?

În timp ce Yankees sunt nefavorabilipentru a câștiga AL Pennant și a reveni la World Series, asta nu înseamnă că ar trebui ignorați aici. De fapt, această echipă are toate instrumentele pentru a câștiga Clasica de toamnă.

Deși rotația lor este puțin consecventă,Aaron Judge, Giancarlo Stanton, Didi Gregorius, Gleyber Torres și alții au ceea ce este necesar pentru a continua orice noapte, indiferent de cine se confruntă.

New York Yankees Pentru a câștiga Seria Mondială
Cote 3,50
10Bet

New York are 3,50 cote pentru a câștiga World Series. Crezi că își vor câștiga al 28-lea titlu? Pune-ți pariul.