Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Free Picks & Predictions: Astros @ Angels

Alegeri și pronosticuri gratuite MLB: Astros @ Angels

CuHouston Astros gata să se îndrepte spre playoff-ul din această iarnă, își vor lua rămas bun de la obișnuiți. sezon cu o serie împotrivaLA Angels.

DeșiAstros se uită înainte la o cursă pentru un alt titlu în Seria Mondială, asta nu înseamnă că vor trece cu vedereaLos Angeles.

Ultimul lucru pe care și-l doresc este să intre în postsezon arătând lent.

În acest articol, aruncăm o privire la seria lor finală, actuala lorMLB Cote și oferă-țialegerile MLB și predicțiile noastre.

Nu uitați că avem o mulțime dealegeri gratuite pentru principalele sporturi.

Astros care caută să-l atace pe Sandoval

Cu liliecii fierbinți ai lui Houston în toată gama sa, dă coșmaruri ulcioarelor adverse în fiecare zi. Imaginați-vă că trebuie să vă confruntați cu oameni ca George Springer, Alex Bregman și alții.

Ei bine, vino vineri seara,Lanciorul lui Angels Patrick Sandoval va avea nefericitul sarcina de a încerca să-și liniștească liliecii.

Pe an,Sandoval are 0-3 și are o ERA nu prea bună de 5,25. Aceste numere sunt ceva după care Houston este gata să se bucure.

Houston Astros Pentru a acoperi răspândirea împotriva Los Angeles
Cote de 1,74
10Bet

Cu Jose Urquidy pe deal pentru „Stros, credem că vor aveafără probleme să câștige acesta și, de asemenea, să acopere spread de 1,5 runde.

Verlander gata să continue

Ori de câte ori dreptaciul Justin Verlanderpreia cucui, îi provoacă probleme pentru echipa adversă.

Încă o dată, veteranul hurler a dominat în acest sezon, înregistrând un20-6 record și 2,53 ERA. Pentru a adăuga la asta, Verlander are și 288 de strikeouts în acest sezon.

Da, astea sunt numerele unuiviitorul Hall of Famer. Și vine sâmbătă, el va avea începutul pentru ca Astros să înfrunte LA.

Houston Astros Pentru a învinge Los Angeles Angels
1.271 Cote
Bodog

Încă o dată, mai ales cu Verlander pe deal, luămAstros să iasă în frunte.

Astros vor încheia sezonul în mod corect

DeșiHouston nu va putea înregistra o serie de măturare (au pierdut joi seara), ei vor căuta să încheie sezonul regulat cu o explozie duminică.

Vino finalul seriei, Houston îl va trimite pe Gerrit Cole să înceapă jocul. Cole, asemănător cu Verlander, a fost de-a dreptul senzațional în acest sezon.

Pe an,Cole are 19-5 cu o ERA de 2,52. Cu o victorie, s-ar alătura lui Verlander cu cel puțin 20 de victorii în campanie.

Houston Astros Învinge Los Angeles Angels
1.26 Cote
BetOnline

Cu Cole aruncând gaze serioase, așteaptă-te Houston să câștige și acestaconfortabil.

Astros rămân favoriții pentru a câștiga World Series

Cu postsezonul aproape aici, fanii de pretutindeni încep să se pregătească pentru care echipe vor merge în curse pentru a ajunge la World Series.

De la începutul sezonului,Astros s-au numărat printre favoriți to get to the Fall Classic and that hasn't changed.

Houston Astros Pentru a câștiga Seria Mondială
Cote 3,10
Sports Interaction

PerInteracțiune sportivă, Houston are cea mai mare cotă de 3,10 pentru a câștiga Seria Mondială. Crezi că vor reuși să-și facă treaba? Dacă da, pune pariul astăzi.