Recenzie
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
World Series Odds Game 1:  Houston Astros Blast Off?

World Series Odds Game 1: Houston Astros Blast Off?

The Houston Astros Jocul deschis 1 dinWorld Series acasă împotrivaAtlanta Braves. La România Sports Betting, vă oferimcel mai bun pariu marți seara.

The Houston Astros și Atlanta Braves|| |649 face off in Game 1 of the World Series marți seara, imediat după ora 20:00 ET. Oferimalegerea MLB pentru această deschidere a Clasicii de toamnă.

Meciul 1 din World Series de marți seara va prezenta puțin din toate. Ca întotdeauna, la România Sports Betting, alegerea noastrăselecție recomandată va fi la sfârșit. În aproximativ o săptămână,sezonul MLB 2021 se va termina. Asta pare atât de greu de crezut și totuși iată-ne.

Ambele echipe au revenit laCote World Series. Cel mai bun din șapte prezintă două echipe care s-au luptat cu dinți și unghii pentru a ajunge acolo unde sunt.

World Series Odds Game 1: Cum rulează numerele?

Houston Astros au mai făcut curse adânci în playoff. Au participat la câtevaseriile mondiale în ultimii cinci ani, inclusiv cinci apariții consecutive în ALCS. Bravii din Atlanta nu au mai participat la Clasica de toamnă din 1999. Au câștigat singurul lor titlu în 1995. Vorbește despre o deformare a timpului.

Jocul 1 vede niște numere interesante și nu chiar ceea ce ne-ar putea aștepta. Se pare că Houston după ce a revenit cu 2-1 în jos și toate în afară ar aveacote mai mici. Ei nu sunt. in orice caz. Poate că asta se datorează faptului că Atlanta Braves i-au eliminat pe Los Angeles Dodgers așa cum au făcut-o. Atlanta a jucat jocul Dodgers și a excelat. Pur și simplu pune.

Iată acelenumerele și totuși oferă puțină valoare, poate până marți seara.

2021 World Series Game 1 Cote - 10/25Spin Palace Sports10BetPowerPlay
Atlanta Braves2,102,102,15
Houston Astros1,761,741,70

Cote de pariere pentru meciul 1 îi favorizează pe Houston Astros în prezent.

Drumul pentru Houston și Atlanta către World Series

Nu a fost deloc ușorDrum pentru Houston și Atlanta în timp ce au avansat în World Seriess. Ambii s-au confruntat cu nivelul lor de adversitate, în special în seria lor de campionat. Houston Astros au avansat destul de ușor pe lângă Chicago White Sox în patru jocuri (ALDS). Houston a controlat prima rundă, cu excepția jocului 3.

Apoi, a fost ALCS.Houston s-a luptat printr-un meci șocant 1 și a ținut să câștige. Jocurile 2 și 3 i-au văzut pe Boston și-au luat drumul spre avantaj. După aceea, ofensiva lui Houston Astros a ripostat cu răzbunare. Lansarea lor a apărut din nou și din nou. Astros au câștigat trei jocuri consecutive și au avansat la Clasica de toamnă.

Atlanta nu a jucat un joc suplimentar

Atlanta a avut un fel de drum similar, nefiind nevoit să joace un joc suplimentar. Au pierdut unul aproape de Milwaukee în meciul 1 al NLDS. Apoi au continuat să câștige patru concursuri consecutive. După ce au avansat în NLCS, ei au trebuit să-i înfrunte pe Los Angeles Dodgers -- echipa care i-a eliminat în 2020.

La început, Los Angeles părea să fie mai mult decât la înălțime, dar doi au plecat. hiturile câștigătoare de joc au schimbat tenul acelei serii.Eddie Rosario a fost vedeta. Cele trei runde de acasă și nouă RBI-uri sunt un motiv uriaș pentru care Atlanta a reușit să-i învingă pe Los Angeles Dodgers în șase jocuri. Home run-ul său de trei runde din Game 6 s-a dovedit a fi decisiv în serie.

De aceea,Cote de playoff MLB pot fi considerabil haotice.

Acum, ce zici deSeria Mondială? Este cea mai mare întrebare. Ambele echipe au un lansare excelent și un atac echilibrat. Să ne uităm la cine poate avea un avantaj.

Jocul 1 din Seria Mondială:  Cine are EDGE?

Acesta nu este cel mai ușor de măsurat, ci primul joc din Seria MondialăSeria Mondială are câteva constructe care merită luate în considerare. În primul rând,Houston Astros au avantaj pe teren propriu și sunt atât de buni acasă. Uită-te la modul în care Atlanta a sărit acasă, de exemplu, în NLCS. Cele două plecări au fost hrănite de mulțime.

Houston a făcut repetate profunde în playoff din nou și din nou. Sunt în Seria Mondială pentru a treia oară în cinci sezoane. Experiența înseamnă într-adevăr ceva. Întrebați-o pe Jose Altuve, Dusty Baker și pe alți membri ai Astros. Răspunsul pe care îl obține cineva este același. Este mai ușor să joci ca și cum ai mai fost acolo.

Valdez vs Morton

Uită-te laMeciul 1 înfruntările cu pitch-uri foarte repede.Framber Valdez se confruntă cu Charlie Morton. Valdez a fost agresat de Chicago White Sox în ALDS. Cu toate acestea, titularul s-a adaptat și a revenit cu două starturi bune în ALCS împotriva unei echipe letale din Boston. ERA lui de 2,53 peste 10+ reprize a fost mai mult decât respectuos.

Acum, Charlie Morton are experiență (14 sezoane față de cele patru ale lui Valdez). Pe de altă parte, Morton a permis șase runde câștigate în 14 2/3 reprize lansate. Aceasta a inclus startul său împotriva Los Angeles, unde a mers pe șase batători. Asta trebuie să provoace îngrijorare pentru Atlanta și aproape bucurie pentru Houston.

Houston trebuie considerat favorit pentru Jocul 1 numai pe baza acestui fapt.

Meciul 1 a Houston Astros și Atlanta Braves

Este intrigant cum || |751numbers au variat pentru primul joc din World Series.Jocul 1 arată Houston ca favorit variind de la1,7 la 1,8. Asta este în domeniul de a fi doar un favorit ușor. Realitatea poate fi că Astros sunt mai mult favoriți decât par. Atlanta se vinde prea greu?

Atlanta nici măcar nu a atins punctul2,2 în ceea ce privește faptul că este un underdog și este posibil să nu fie aici. Jocul 1 se așteaptă să prezinte o mare parte din echilibrul lui Houston. Au putere de foc în ofensiv, care nu este doar oportună. Acest lucru ar trebui să facă diferența, împreună cu lansarea lor ceva mai consistentă.

Alegerea noastră World Series Game 1

Houston Astros sunt alegerea noastră pentru a câștiga Game.1 din World Series.

Houston Astros Pentru a-i învinge pe Atlanta Braves în meciul 1 al World Series
1,19
Spin Palace Sports

Cartile sportive au adus numere grozave pe tot parcursul postseasonului. Verificați-le.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive