CSB
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Free Picks & Predictions: Houston Astros @ New York Yankees

Alegeri și pronosticuri gratuite MLB: Houston Astros la New York Yankees

ThHouston Astros au câștigat trei jocuri consecutive în ALCS, plecândNew York în pragul eliminării. Pot yankeii să supraviețuiască jocului 5 și să-și păstreze sezonul în viață?

James Paxton trebuie să lanseze jocul vieții sale vineri seara

După câștigarea jocului 1 din această serie, Yankee fanii visau la World Series. Acum, ei sunt în jos cu 3-1 în fața de Houston, iar James Paxton primește nodul de început împotriva lui Justin Verlander în jocul 5. 

Clar și simplu,Paxton trebuie să lanseze ca as stânga el poate fi. La începutul acestei serii, el s-a luptat puternic împotriva lui Houston, ceea ce, evident, nu se poate întâmpla din nou. România trebuie să accelereze și să fie dominantă.

În caz contrar, sezonul Boronx Bombers se va termina.

New York Yankees Pentru a-i învinge pe Houston Astros
Cote de 2,09
PowerPlay

Deși luați jos Verlander pare imposibil și coteleMLB vor fi împotriva lor, fanii NY vor trebui să spere că își vor face treaba. Având în vedere acest joc în Bronx, nu credem că Yankees vor cădea încă.

Mergem cu New York.

Meciul 6 se va întoarce la Minute Maid Park

Pierderea primelor două jocuri la New York a fost nimic mai puțin decât uncoșmar costisitor pentru Yankees|| |698. They had home-field advantage, but blew it. 

Din cauza ploii,nu există o zi liberă de călătorie, în timp ce seria se întoarce la Houston și ne întoarcem imediat la este pesâmbătă 19.10.19 la 20:08 ET. Managerii nu și-au anunțat titularii, dar acesta va fi un joc de tip „bullpen”.

AșteptațiNYY Chad Green (4-4 ERA 417) la deschide jocul 6 împotriva HOU Brad Peacock (7-6 ERA 4.12) la Minute Maid Park din Texas. Păstrați în frâu, pentru ultimele opt reprize din timpul Jocului 5, liliecii ambelor echipe ar trebui să prindă viață aici.

Houston vs New York Înapoi Peste 9 Rune marcate
Cote de 1,83
Bet365

Astros favoriți monștri pentru a câștiga World Series

Acum că sunt în sus cu 3-1 în fața Yankees, mulți cred că este o concluzie inevitabil, Houston se va îndrepta către World Series. .

Pentru ca New York să câștige trei la rând, pare o sarcină prea mare. Și cei care fac cote cred la fel, deoarece șansele lui Astros de a câștiga totul au crescut vertiginos la 1,66.

Houston Astros Pentru a câștiga Seria Mondială
Cote de 1,66
Bet365

După ce ai câștigat-o totul în 2017, Astros caută să câștige al doilea titlu în ultimii trei ani. Crezi că o vor face? Puneți-vă pariurile. 

Nu uitați de Naționalele pentru Seria Mondială

Sigur, a fost ușor să vă concentrați pe Astros și Yankees când vă facețiAlegeri MLB săptămâna aceasta.Dar, ați uitat de Washington?

Să vă reamintim că Naționalii sunt fierbinți în acest moment și rotația lor de start este uimitoare, cu Max Scherzer și Stephen Strasburg.

De asemenea, MVP NLCS Howie Kendrick a fost o inspirație pentru noi toți, profitând de noua sa oportunitate cu Nat.

Washington Nationals Pentru a câștiga World Series
2,50
Bet365

Naționalele au 2,50 cote pentru a câștiga World Series. Indiferent dacă joacă Yanks sau Astros,vor fi gata să ducă o luptă bună.