Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Houston Now Leads MLB World Series Futures

Houston acum conduce MLB World Series Futures

The Houston Astros în spatele victoriei lor în serie împotriva lui Chicago White Sox acumprimul MLB Futures chiar înaintea lui Los Angeles Dodgers și San Francisco Giants. Este Houston favoritul nostru acum?

Playoff-urile din Major League Baseball au dezvăluit câteva surprize și noi riduri pe parcurs. Cu Tampa Bay Rays eliminați, Boston Red Sox au sărit pe locul trei înMLB Futures, în timp ce Houston Astros sunt acum favoriți, deși ușor.

2021 MLB Futures - Actualizarea previziunilor din octombrie World Series

A fost genul ăsta de postsezon șiSeria mondială alegeri definitive reflecta asta. Chiar și Los Angeles Dodgers au fost pe frânghii. Doar arată că playoff-urile din 2021 au fost, cel puțin, diferite.

Unelecote s-au schimbat și există posibilități de valoare chiar în acest moment. Seria World Series se reduce la doar câteva echipe rămase în competiție. Majoritatea experților încă mai cred că câștigătorul seriei Los Angeles Dodgers și San Francisco Giants va câștiga coroana MLB.

Tabelul nostru de mai jos prezintă cele mai recente cote pe măsură ce mijlocul lunii se apropie rapid.

2021 MLB Futures -- Cote World Series 10/13Spin Palace Sports10Bet
Houston Astros2,902,90
Los Angeles Dodgers3,903,90
Boston Red Sox4,754,75
Atlanta Braves5,255,25
San Francisco Giants5,505,50

Cote pentru baseball au continuat să se schimbe pe tot parcursul postseasonului. S-a ajuns la punctul în care zilnic, cifrele se schimbă. Nimeni nu vrea să recunoască acest lucru, dar încet-încet echipele favorizate prind contur.2021 MLB Futures încep să devină puțin mai clare.

Houston Astros și Los Angeles Dodgers încă conduc, dar fac oricare dintre alte echipe rămase au ceva valoare? Să aruncăm o privire mai atentă.

Houston Astros Top MLB World Series Futures

După ce Houston Astros i-au învins cu ușurință pe Chicago White Sox în patru meciuri din timpul Serii Diviziei Ligii Americane, ei au devenit favoriți înMLB World Series Futures. Când vine vorba de coteleWorld Series, Houston s-a scurtat de la 9.00 la 2.90. Este destul de o picătură și una ușor neașteptată.

Unii au uitat că Houston a câștigat 95 de meciuri anul acesta și a reținut Seattle și Oakland pentru a câștiga Divizia de Vest AL. Recordul lor pitagoreic a fost 101-61. Diferenţialul de -6 a ilustrat cât de ghinionişti au fost uneori în acest sezon. Houston a marcat destul de multe puncte și echilibrul lor a fost evident. Au avut cinci baterii cu 80 sau mai multe RBI.

Astros sunt una dintre acele echipe care par construite pentru postseason. Unii cred că Boston Red Sox are o șansă de luptă în ALCS, dar ofensiva echilibrată a lui Houston se așteaptă să creeze prea multe probleme de confruntare.

Pitching-ul lui Houston poate fi adevăratul făcător de diferențe

Din nou,pitching starting nu are un starter remarcabil, dominant. Cu toate acestea, s-au bucurat de patru ulciori care au câștigat 11 sau mai multe jocuri. Lance McCullers Jr. fusese unul dintre ceifăcători de diferențe în a doua jumătate. El a cimentat acest statut cu o bijuterie lansată de 6 2/3 de reprize în timpul jocului 1 al ALDS. În acel început, McCullers Jr. a renunțat la doar patru lovituri și a lovit șapte în victorie.

A ajutat la stabilirea tonului în acea serie, deoarece Houston a reușit să câștige în mare parte cu ușurință. Chiar și în Game 4,Triching-ul lui Houston s-a dovedit dominant încă o dată, deoarece le-a permis doar o rundă celor de la Chicago White Sox.

Dusty Baker a pus capăt. si iarasi. "Există un motiv pentru care această echipă a făcut ALCS de cinci ori consecutiv. Sunt atât de buni".

Cu echilibrul lor, atacul și lansarea lui Houston au devenit mult mai intimidante în acest postsezon. Se așteaptă să fie atât de adânc în postsezon. Se pare că cu jucători precum Jose Altuve și Zach Greinke, Houston nu poate pierde.

Este greu de crezut că Houston s-a luptat în ultimele 2+ luni ale sezonului regulat (record 31-26). Se simte ca o amintire îndepărtată, deoarece Astros au urcat în vârfulWorld Series Futures.

Pot Dodgers din Los Angeles să-și găsească drumul Timp?

Serialul împotriva uriașilor din San Francisco avea să fie întotdeauna o experiență de căutare a sufletului și un coșmar. Cu soldatul din octombrie,Los Angeles Dodgers sunt la egalitate în lupta lor NLDS împotriva Giants.

Dacă Los Angeles poate trece de San Francisco într-un joc 5 în care câștigătorii iau toate, confruntarea cu Atlanta nu este chiar atât de automată. Este posibil ca Max Muncy să nu se întoarcă nici măcar în runda următoare. De asemenea, Los Angeles are 4-2 împotriva Atlanta, dar trei dintre acele victorii au fost de două runde sau mai puțin. Fiecare dintre aceste meciuri a fost aproape îndreptându-se spre finalul reprizelor.

Atlanta a făcut toate acestea fără Ronald Acuna și a găsit modalități de a câștiga în spatele valului de terenuri precum Max Fried. Puțini se așteptau ca Braves să ajungă atât de departe, cu atât mai puțin să-i învingă pe Milwaukee Brewers, care fusese una dintre cele mai tari echipe ale ligii în a doua jumătate.

Los Angeles mai are încă multă muncă de făcut doar pentru a ajunge la World Series. Acesta este, în principal, motivul pentru care Los Angeles Dodgers nu mai sunt favoriți în MLB World Series Futures.

2021 MLB Futures -- Este Houston Astros sau Los Angeles Dodgers?

Cu cele două echipe una și două în2021 MLB Futures|| |741, what is a bettor supposed to do? It is difficult to switch selegeri. Cu toate acestea, sunt multe de luat în considerare și Houston Astros sunt echipa mai sănătoasă. Valoarea lor a trecut, să fiu sincer totuși. Cotele lor s-ar putea scurta și mai mult de la 2,90 în acest moment. Acest lucru poate oferi chiar un pic de valoare, mai ales dacă Los Angeles nu poate trece de San Francisco.

Nu este un pariu ușor, darSpin Palace Sports ne ajută aici.

Houston Astros Pentru a câștiga Seria Mondială MLB 2021
2,90
Spin Palace Sports

Alegerea noastră ia Houston Astros la 2.90 pentru a câștiga World Series în acest sezon 2021 MLB.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive