Hai
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Playoffs Free Picks And Predictions: October 15-18

Playoff MLB Alegeri și predicții gratuite: 15-18 octombrie

Intră înjocul 4 al seriei dintre Astros și Raze primul lucru, înainte de a trece la a doua serie între Braves și Dodgers.

The Razele par până în 2020 World Series, în timp ce totul este de jucat între Dodgers și Braves. TMarginea este cu siguranță cu Dodgers, dar dacă Atlanta poate retrage unul înapoi pentru a egala seria, va fi un joc foarte interesant 5.

Braves joacă foarte bine și până acum a fost un drum dificil pentru Dodgers. Dar, având calitatea pe care o au pe lista lor, ar trebui să poată organiza o finală împotriva dominatorilor Rays.

Atlanta Braves (2,94) vs Los Angeles Dodgers (1,43)|| |714

Los Angeles bounced back after a loss in the second game to take the series to 2-1. Ei stau cu un avantaj mare în favoarea lor în timp ce pășesc pe movila pentru jocul 4.

Echipa din Los Angeles pare să se fi trezit după câteva jocuri șocante. Tei Braves s-au bucurat de o perioadă post-sezon grozavă, dar pur și simplu nu au calibrul jucătorilor pe care îi dețin Dodgers.

Dacă nu alunecă din nou,va fi un munte de urcat pentru echipa lui Brian Snitker.Corey Seager este într-o formă grozavă și are ochii pe World Series.

The Siturile de pariuri MLB favorizează o victorie pentru Dodgers în aceasta și avem tendința de a fi de acord. Va fi nevoie de ceva special de la Braves încă o dată pentru a egala seria.

Los Angeles Dodgers Pentru a-i învinge pe Atlanta Braves
1,43
Betway

O repriză sălbatică de 11 runde.pic.twitter.com/E8Jhc95pln

— Los Angeles Dodgers (@Dodgers)15 octombrie 2020

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive