Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Free Picks And Predictions: September 04 - 06

Alegeri și predicții gratuite MLB: 04 - 06 septembrie

Tampa Bay Rays continuă să conducă în AL, cu 26-12 și câștigând 8 din ultimele 10. jocuri. Oakland A, indienii, Astros și White Sox urmează îndeaproape.

În timp ce în NL,Los Angeles Dodgers sunt în frunte și conduc în general MLB cu un record de 29-10.

Există o mulțime de jocuri în weekend, dar am ales jocurile cu cele mai bune cote, iar experții noștri interni MLB au făcut alegeri. Deci, să trecem la acțiune și să aflăm cine va câștiga în acest weekend!

Los Angeles Angels (2,03) vs Houston Astros (1,85)

CeiÎngerii sunt la fund în clasament AL West, mergând cu 4-6 în ultimele zece jocuri. Trebuie să-și îmbunătățească drastic jocul dacă speră să ajungă înWorld Series 2020/21.

The Astros ocupă locul al doilea în AL West și merge cu 6-4 în ultimele lor zece jocuri. Ei au mers recent cu 2-1 în seria head-to-head cu Rangers, câștigând ultimele două jocuri care au precedat acesta.

Acest joc marchează primul dintr-un meci de 4 meciuri. serie cap între aceste două echipe. Ambele echipe vor fi dornice să iasă din punct de vedere cu o victorie și credem că îngerii vor face acest lucru pe stadionul lor de acasă.

Ia-i pe Îngerii să câștige.

Los Angeles Angels Pentru a-i învinge pe Houston Astros
1,85
Sports Interaction

Jo a spus nu.pic.twitter.com/pyzhWSxOzI

— Los Angeles Angels (@Angels)3 septembrie 2020

Oakland Athletics (1.68) vs San Diego Padres (2.28)

LiderulA în AL West și se laudă cu un record excelent acasă în această campanie de 13-4. Va fi un meci greu pentru Padres, deoarece încearcă să câștige o victorie în deplasare. Oakland și având în vedere modul în care joacă în acest moment, putem vedea de ce. Acesta este primul dintre cele trei meciuri consecutive dintre aceste echipe înainte ca A's să se confrunte cu rivalii lor imediati, Astros.

The MLB betting odds favor a win for Oakland and given how they’re playing at the moment we can see why. This is the first of three back-to-back games between these sides before the A’s face their immediate rivals the Astros.

Padresii arată foarte puternic în NL West, mergând cu 23-16 pentru sezon. și câștigând 6 din ultimele lor 10 jocuri. Padres sunt doar pe locul doi după liderii MLB, Dodgers. Dacă batsmanul vedetă Fernando Tatis Jr. poate apărea în aceasta, se vor închipui.

Așteaptă-te la o victorie pentru A.

Oakland Athletics Pentru învinge San Diego Padres
1,68
Sports Interaction

.@vimael25 sau || |799@mattchap6?#RootedInOakland pic.twitter.com/UAyIaMq9Rr

— Oakland A's (@ Atletism)30 august 2020