Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Free Picks And Predictions: August 28 - 30

Alegeri și predicții gratuite MLB: 28 - 30 august

Pe măsură ce intrăm în ultimul weekend din august, ne uităm laLiga Americană unde Razele conduc în Est șiGemenii continuă să conducă în Centru.Oakland As conduce în Occident, jucând unele dintre cele mai bune mingi de baseball din AL. Ambele echipe au arătat foarte puternice în ultimele 10 jocuri, jucând cu încredere și cu intenție.

În timp ce se află înLiga Națională, totul este despre Dodgers care au făcut cel mai bun început din toate echipele MLB în campania 2020/21, conducând NL West cu 22-9. CeiPuii sunt la conducerea Centrului, în timp ceVitejosi sunt în față în Est.|| |645

In this article, we’ll cover all the most exciting games coming up this weekend, including the first in the Subway Series, Oakland vs the Astros and much more. Let’s get into this.

New York Mets vs New York Yankees

Yankeii intră în acesta cu un record de 6- 4 în ultimele zece jocuri. Ei îi vor găzdui vineri pe rivalii lor din oraș, Mets, deoarece încearcă să ajungă pe locul 7 în ultimii 10.

Cote de pariere MLBCote de pariere MLB Nu este încă disponibil pentru această confruntare, dar îi vor favoriza pe Yankees să iasă în frunte și avem tendința de a fi de acord.

Merită să aruncăm o privire la ceea ce este oferit la Spin Sports Palace, deoarece oferă cote foarte competitive și o gamă largă de piețe de pariuri pentru fanii de baseball.

În ultimele lor jocuri, care a fost seria împotriva Tampa Bay Rays, au pierdut toate cele trei jocuri. Vor trebui să revină în aceasta, dar cu lista pe care o au, nu ar trebui să fie prea mult.

Ne așteptăm ca Yankees să câștige acesta.

New York Yankees Pentru a-i învinge pe New York Mets
TBD
Spin Palace Sports

În acțiune cu GC luând dealul.

Prezentat de@WeVisitMexico pic.twitter.com/MHasAfDoM4

— New York Yankees (@Yankees)25 august 2020

Oakland Athletics vs Houston Astros

Ambele echipe au scor 6-4 în ultimii zece și au arătat puternice până acum în campania 2020/21. Cotele nu au fost încă publicate, dar aruncați o privire laInteracțiune sportivă care au o secțiune MLB dedicată utilizatorilor.

Atletismoi conduce în AL West și sunt cu patru victorii înaintea finaliștilor MLB de anul trecut. Cele mai bunesite-uri de pariuri MLB prevăd că Atletismul va câștiga, dar experții de baseball de aici simt că Astros își vor îmbunătăți jocul.

Athleticul a lovit cu ciocanul Rangers 10-3 în ultimul joc, cu Marcus Semien zdrobind mingea în jurul parcului pentru As.

În timp ce Astros au fost pompați cu 12-5 de către Angels în ultimul, cu batsmanul de la Houston nu apare deloc în noapte.

Alege Astros pentru a-l câștiga.

Houston Astros Pentru a învinge Oakland Athletics
TBD
Sports Interaction

Oppo 🌮#ForTheH pic.twitter.com/plYopJw880

— Houston Astros (@astros)26 august 2020

Washington Nationals vs Boston Red Sox

Campionii din ultimele sezoane, Washington Nationals au avut au fost săraci până acum în această campanie și au mult de lucru dacă se așteaptă să progreseze așa cum au făcut anul trecut în postsezon și chiar înWorld Series.

Ei au pierdut în ultimele două jocuri , pierzând cu 11-8 cu Marlins și cu 8-3 cu Phillies. Red Sox nu s-a aprins cu greu nici în MLB în acest sezon.

Boston este cel mai înalt nivel în AL East, cu scorul general de 10-20 în acest sezon. Au câștigat ultimul joc cu 9-7 împotriva Blue Jays și au mers cu 3-2 în seria cu Orioles chiar înainte.

Pentru cei care doresc să parieze pe acest joc, aruncați o privire la oferta. la cea mai mare casă de pariuri online din lumeBet365. Ele oferă cote foarte competitive pentru jocurile MLB.

Luați Nationals pentru a câștiga.

Washington Nationals Pentru a învinge Boston Red Sox
TBD
Bet365

Cel mai bun CF defensiv din@MLB™ doar pune „ARUNCARE” în ​​VICTOR THROWBLES ...

...pentru a transforma cel mai spectaculos joc dublu pe care l-am văzut vreodată.

(Aruncarea a mers 288 de picioare în zbor.)@Victor__Robles //#NATITUDE pic.twitter.com/rudea3pcFV

— Washington Nationals (@Nationals) | ||816August 26, 2020