Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Chicago White Sox @ Atlanta Braves

Chicago White Sox @ Atlanta Braves

În acest weekend,Atlanta Braves și Chicago White Sox se vor întâlni pentruo serie de trei meciuri| ||645. While Chicago enters the series 13 games under .500, Atlanta is one of the hottest teams in baseball and has plenty to play for. 

În această previzualizare, aruncăm o privire lafiecare concurs și oferim alegerile noastre.

În plus, România Sports Betting oferă o mulțime de informații despre Toronto Blue Jays, afișează toate cotele disponibile MLB| ||655 and many alegeri gratuite MLB. Asigurați-vă că navigați prin site-ul nostru pentru a rămâne la curent cu toate lucrurile MLB.

Bravii vor fi favoriți pentru meciul 1 din serie

În timp ce Atlanta'slanciorul titular încă nu fi anunțat, White Sox este de așteptat să înceapălanciorul dreptaci cu aruncare greu Ivan Nova. Nova este 9-10 pe an, cu un ERA de 4,37. Acestea nu sunt genul de statistici pe care fanii White Sox doresc să le vadă, mai ales dacă se confruntă cu o formație precum cea a Atlanta.

Din cauza puterii de foc pentruBraves, evidenţiate de vedetele Freddie Freeman, Ronald Acuña, Ozzie Albies şi alţii, vor fi favorite pentruMeciul de vineri.

Atlanta Braves Top Chicago White Sox
Cote de 1,45
Betway

Vor dovedi că parorii au greșit și vor ieși în frunte? Noi credem că da.

Mai mult la fel se așteaptă pentru Jocul 2

Dacă adepții White Sox sperau la vești bune înaintea meciului de sâmbătă, ai ajuns în locul greșit. Pentru Atlanta, totuși, vor fi toți zâmbete când îl vor vedea peReynaldo Lopez din Chicago primeștestart.

Lopez are 8-11 anul acesta, cu un ERA supărător de 5,08. Aceste tipuri de numere nu sunt de bun augur înainte de un meci împotriva puternicilor Braves.

Atlanta Braves Peste Chicago White Sox
Cote 1,47|| |737
Bet365

Ne așteptăm caAtlanta să câștige jocul 1 și vom merge înainte și îi vom alege|| | și pentru Jocul 2.

Pot White Sox să fure jocul 3 de la Braves?

ÎnMeciul de duminică seara la SunTrust Park,White Sox își vor aveabest change to win un joc în Atlanta, în timp ce îl trimit pe stud hurler Lucas Giolito la lovitura.

Giolito a fost printre cei mai buni aruncători din Liga Americană, deținând un record de 14-7, cu o efectivă de 3.20 și 203 strikeouts. Simplu și simplu, el este dominant pe movilă, ceea ce ar putea provoca probleme pentru Braves.

Chicago White Sox Upset Atlanta Braves
2.30 Cote
PowerPlay

Cu Giolito pe deal, le vom oferiWhite Sox avantajul pentru finalul seriei.

Braves printre favoriții pentru a câștiga NL Pennant

Deși Dodgers sunt favoriții majori pentru a câștiga NL Pennant, nu uitați de acești Atlanta Braves. Încărcați cu tinere talente de-a lungul listei,Braves dețin a doua cea mai bună cotă.

Pe casele de pariuri la Sports Interaction, Braves au 4,25 cote pentru a uimi lumea și a captura coroana NL.

Atlanta Braves Futures Câștigă NL Pennant
4.25 Cote
Sports Interaction

DeșiLA este opțiunea nr. 1, ar putea Atlanta să ajungă să întoarcă niște capete și să le fure de la Dodgers? Cu postsezonul aproape, nu știi niciodată ce s-ar putea întâmpla.