Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Blue Jays A Sensational Value Pick to Win American League Pennant

Blue Jays O alegere senzațională pentru a câștiga Fanionul Ligii Americane

Au trecut aproape trei decenii de când Toronto Blue Jays și-a câștigat înapoi -to-back World Series titluri în 1992-93. Au fost prima echipă din afara Statelor Unite care a capturat Clasica de toamnă. În acest sezon, Blue Jays s-ar putea să-și fi adunatcea mai bună echipă de la acele cluburi câștigătoare ale Serii Mondiale. Cu toate acestea, ei nu sunt nicăieri aproape de favoriți înselecțiile fanionului MLB American League. Aceavaloarea oferită de Jays ar putea cu adevărat să plătească pentru pariorii pricepuți la baseball.

Blue Jays sunt o lovitură lungă în MLB American League 2021

  • Toronto Blue Jays au 12.00 de la distanță în alegerile fanionului MLB American League
  • Toronto nu a mai câștigat o serie de campionate AL din 1993
  • The Jays are 22-9 peste lor ultimele 31 de jocuri

Pentru o mare parte a sezonului MLB,Toronto Blue Jays nu arăta rolul unui concurenți legitim înPunturi de fanion din Liga Americană. Sigur, Jays erau o echipă distractivă. Absolut, au fost emoționante de urmărit, oferind o sursă nesfârșită de distracție și suspans. Dar erau și o echipă tânără. Consensul a fost că timpul lor va veni în cele din urmă, dar acel moment nu era acum.

Apoi, deodată, a fost ca și cum un Becul figurativ sa stins peste capeteleJucătorii Blue Jays. Consecvența care i-a scăpat pe tot parcursul sezonului a ajuns dintr-o dată în ceea cepuriștii de baseball le place să numească zilele verii câinelui.

EchipăSports InteractionBet9910Bet
Tampa Bay Rays3,253,454,00
Houston Astros3,253,503,00
Chicago White Sox4,504,004,00
New York Yankees7,007,807,00
Boston Red Sox10,00| ||7019.6012,00
Toronto Blue Jays12,0012,0019,00| ||707
Seatle Mariners26,0025,0056,00
Oakland Athletics201,00| ||713OFF401,00

Pe măsură ce calendarul a trecut în septembrie,Blue Jays l-au pornit. La început, a existat o curiozitate legată de ei. În timp ce au acumulat victoriile și s-au apropiat de unPlayoff Wild Card din Liga Americană poziție, site-urile de pariuri online au început să ia atenție. TorontoCote de fanion din Liga Americană au început să se scurteze.

Blue Jays livrează valoare întârziată

Pe măsură ce calendarul s-a schimbat din august până în septembrie ,Blue Jays au avut 69-62 și s-au clasat pe locul patru în Divizia de Est AL. Ei au fost cu 14,5 jocuri în spatele celor de la Tampa Bay Rays, lideri din divizie, așa că nu era vorba de un clasament pe primul loc.

Chiar și numărând Blue Jays printre selecțiileAL Wild Card păreau în cel mai bun caz o șansă lungă. New York Yankees (76-56) și Boston Red Sox (75-59) s-au agățat decele două poziții în playoff. Alte două echipe - Oakland Athletics (73-59) și Seattle Mariners (71-62) - au fost, de asemenea, în calea Torontoului.

Pe 1 septembrie, Toronto a lansat unopt- seria de câștiguri în joc. Blue Jays a mers12-1 pe o perioadă de 13 jocuri. Jays au măturat o serie de trei jocuri de la Oakland și un set de patru jocuri de la Yankees.

În ultimele 31 de jocuri,Blue Jays au 22-9.

Ray lui Jays ar putea câștiga AL Cy Young

Acesta trebuia să fie anul în care lanțul de la Yankees, Gerrit Cole, a câștigat în sfârșit premiul Cy Young. El a fost creta de pre-sezon în alegerileAL Cy Young Award. Cu toate acestea, Robbie Ray avea alte idei.

Ray, stângacul Blue Jays, are 13-6 ani. A pierdut doar o dată din 22 iulie. Ray conduce AL în ERA (2.68) jocuri începute (31), reprize lansate (188) și strikeouts (244). În alegerile de pariuriAL Cy Young Award, Ray este acum favoritul.

Robbie Ray Pentru a câștiga AL Cy Young Premiu
+1,16
Sports Interaction

Guerrero din Toronto ar putea fi MVP AL 

Ca tatăl, ca fiul? Vladimir Guerrero Sr. a fost2004 AL MVP. Fiul său, Vlad Jr., îl distruge pentru Blue Jays în acest sezon.

Prima bază din Toronto estebat .313 cu 46 de home runs și 107 RBI. OPS-ul lui Guerrero este 1.001. În timp ce Shohei Ohtani, dubla amenințare de lovire/lansare pentru Los Angeles Angels, estefavoritul MVP AL, Guerrero seamănă mult cu echipa pentru care joacă. Numărând oricare dintre ei ar putea reveni să te muște.

Vladimir Guerrero Jr. Pentru a câștiga Premiul MVP AL
+11,78
Sports Interaction

Jays Aren't A Lock

Conform Baseball-Reference.com,Blue Jays sunt o alegere de 27,5% pentru a ajunge înpostseason MLB și a avea o șansă de 2,4% la câștigarea World Series.

Aceasta este frumusețea Blue Jays, totuși. Sigur, ar putea rata în continuareplayoff-urile MLB. Dar dacă ratați să jucați pe Toronto înSelecțiile fanionului din Liga Americană, ați putea rata o zi de plată mare.

Toronto Blue Jays Pentru a câștiga AL Pennant
+19.00
10Bet

Unde să pariezi pe alegerile pentru Fanionul Ligii Americane?|| |881

There are a number of leading site-uri de pariuri online care le vor oferi pariorilor șansa de a paria peLiga Americană alegeri de fanion, fie că este vorba despre un pariu pe linie monetară sau cu un punct spread, un pariu de carte viitoare, un pariu Parlay, un pariu exact al echipelor sau un pariu de prop. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce vei primi o ofertă bună oriunde ai merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este ademenitor. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să optați pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați deSfaturile pentru pariuri MLB oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe nou-veniți să se aclimatizeze la pariurile sportive.

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive