Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Baltimore Orioles @ Boston Red Sox

Baltimore Orioles @ Boston Red Sox

Cu Red Sox și Orioles gata să înceapă o serie de trei meciuri vineri seară, speranțele de postsezon al Bostonului rămân în echilibru.

Pentru a ajunge la playoff, trebuie să profite de acest set acasă împotriva lui Baltimore. În această piesă, defalcăm fiecare joc și oferim alegerile noastre.

În plus, România Sports Betting oferă o mulțime de informații despre Toronto Blue Jays, afișează toate disponibile MLB cote și multe alegeri gratuite MLB. Asigurați-vă că navigați prin site-ul nostru pentru a rămâne la curent cu toate lucrurile MLB.

Porcello îi dă putere pe Red Sox pentru meciul 1

De când era aruncător de liceu în New Jersey,Rick Porcello a fost un herghelie pe movilă. Acest lucru ar trebui să continue împotriva unei formații din Baltimore care țipă tremurând.

Porcello va primi din cap vineri seara și va intra în acel joc cu un record de 10-9 și 5.67 ERA. Deși ERA sa este o mare îngrijorare, Aaron Brooks va primi din cap pentru Baltimore, iar ERA sa este de 6,35 în acest sezon.

Boston Red Sox Pentru a învinge Baltimore Orioles
Cote 1,34
Sports Interaction

Soxurile Roșii vor fi favorizați în aceasta și din motive întemeiate. Credem că vor începe seria cu o victorie.

Așteptați-vă să se înscrie o mulțime de runde pentru meciul 1

Deși credem că Red Sox ar trebui să iasă în fruntea acestuia, pariul over va fi an intriguing bet a face vineri seara.

Cu Porcello care a postat o efectivă de 5,67 și 6,35 ERA a lui Brooks, ar putea însemna lucruri interesante atât pentru lovitorii din Boston, cât și pentru Balitmore.

Boston Red Sox și Baltimore Orioles Meci Peste 12 runde
Cote de 1,91
William Hill

În special cu formația stivuită de Red Sox,runs ar trebui să fie abundente pentru acest joc. Te gândești să preiei conducerea? Se simte ca o idee puternică. 

 

Baltimore cu șansa de aur de a câștiga Jocul 2

În ciuda recordului lor de 39-82,Baltimore still has some power bats. Cel mai important, Trey Mancini are 29 de home run-uri pe an. Prima bază Renato Nunez este, de asemenea, o amenințare cu cei 26 de dingeri ai lui în acest sezon.

Și sâmbătă, Boston îl va trimite pe stângacul titular Eduardo Rodriguez la movilă.

În acest an, stângacul are un 4,31 ERA|| |749, but is coming off a rough start in which he gave up 10 hits and five runs in six innings. 

Baltimore Orioles Învinge Boston Red Sox sâmbătă
Cote 3,75
PowerPlay

Dacă Baltimore vrea pentru a fura o victorie în această serie,Sâmbătă va fi cel mai bun pariu al său.  

Red Sox va închide seria cu o victorie

Boston nu își pot permite să piardă o serie la Baltimore la sfârșitul sezonului. În acest moment, au nevoie de toate câștigurile pe care le pot obține dacă vor să se întoarcă în postsezon și să-și apere titlul World Series.

La intrarea în weekend, Boston este cu 7,5 jocuri în spatele unui loc Wild Card. Nimeni nu credea că așa va fi în august, dar iată-ne.

Boston Red Sox Învinge Baltimore Orioles
Cote 1,29
Spin Palace Sports

În timp ce fanilor le-ar plăcea o măturare, luând doi din trei le va menține în viațăsperanțele postseason. Căutați-i să facă asta duminică la Fenway Park.