#BlueJaysInvade
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Houston Astros @ Toronto Blue Jays

Houston Astros @ Toronto Blue Jays

Veni vineri seara,Houston Astros și Toronto Blue Jaysvor începe o serie crucială de trei jocuri la Rogers Centre. În această piesă, aruncăm o privire la fiecare joc și o ofertă până la alegerile noastre.

De asemenea, amintiți-vă că România Sports Betting oferă o mulțime de informații despre Toronto Blue Jays, afișează toate cotele disponibile MLB și multe alegeri gratuite MLB.

Astros vor fi gata pentru meciul 1

În urma unei serii cu Rays în timpul săptămânii, Houston își va muta apoi atenția către Toronto în acest weekend. Iar în primul joc al sezonului, echipa sa stivuită va fi pregătită să înfrunte hurlerul cu mâna dreaptăTrent Thornton.

Thornton a avut probleme în acest an, înregistrând un record de 4-8 și 5.34 ERA. Din această cauză, Houston va avea clar avantajul.

Houston Astros Învinge Toronto Blue Jays
Cote 1,56
Bet365

În ciuda fanilor Blue Jays având casa legănată pentru fostele World Series Champs - ne așteptăm în continuare ca Astros să iasă pe primul loc vineri seara.

Vor reuși Blue Jays să câștige jocul 2?

În timp ce Houston va fi probabil favorizat pentru toate cele trei jocuri din această serie, nu-i numărați pe Blue Jays încă. Formația lortânără, care prezintă vedete promițătoare precum Bo Bichette și Vlad Guerrerro Jr., au ceea ce este necesar pentru a se potrivi unui ulcior advers.

Acest lucru ar putea face ca fanii locali din Toronto să vadă o mulțime de curse și chiar mai multă emoție sâmbătă seara.

Toronto Blue Jays Pentru a învinge Houston Astros
Cote de 2,61
PowerPlay

Deși Jucătorii de start nu au fost încă numiți, aceasta va fi șansa celor de la Blue Jays de a fura un joc de la Houston. Credem că ei reușesc.

OVER will be the attractive pick for the series finale

Așa cum am menționat mai sus, ambele echipe au putere de stele în formațiile lor. Totuși, ceea ce i-a ajutat pe Astros mai mult decât pe Toronto în acest an este că lansarea lor de start a fost la punct.

De aceea Houston este una dintrecele mai bune echipe din toate Major League Baseball. Cu toate acestea, puteți arunca asta pe fereastră pentru confruntarea de duminică.

Houston vs Toronto Peste 9 runde totale
1,90 Cote
Betway

Ambele echipe va fi dornic să încheie seria cu o victorie, ceea ce înseamnă că liliecii s-ar putea încinge devreme și des. Vom merge cu lovirea excesivă pentru aceasta.

Houston rămâne favoritul pentru a primi New York-ul pentru AL Pennant

Tot sezonul, atât Astros, cât și Yankees au fost cei mai buni doi echipele din Liga Americană. Se duc înainte și înapoi, dar așa cum stau lucrurile, Houston este favoritul pentru a câștiga AL Pennant.

PerInteracțiune sportivă, Astros dețin 1,72 cote, în timp ce Yankees au cote listate la 3,50. Cine va ajunge pe primul loc?

Houston Astros Pentru a câștiga Fanionul AL
1,72
Sports Interaction

Rotația de pornire ireală a lui Houston este ceea ce sperie echipele adverse. Intrând în septembrie, mergând cu ei pentru a câștiga Fanionul AL s-ar putea dovedi a fi unmiri înțelept.