Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2021 MLB ALCS Game 3 Pick -- Boston Rising

2021 MLB ALCS Game 3 Alegere -- Boston Rising

Scena se schimbă de la dom înHouston la Boston pentru Jocul 3 din ALCS| ||631 on Monday night. Can the Boston Red Sox win Game 3? Here is alegerea noastră pentru CSB.

The Playoff-urile MLB din 2021 zboară imediat. Este deja timpul pentru Jocul 3 al ALCS, deoarece Houston Astros se confruntă cu Boston Red Sox de la Fenway Park. Oferimalegerea de pariuri gratuite mai jos pentru România Sports Betting.

Acest ALCS merge acum în aer liber, după cum se spune, în urcușurile mai cool din Boston. Va juca frigul un factor? Poate Boston să-și mențină avantajul acasă pe care l-au luptat departe de Houston după meciul 2? Există o mulțime de întrebări și poate căcotele vor avea un răspuns.

Din nou, șansele pentruWorld Series continuă să te schimbi. Boston începe să câștige un pic de acțiune, dar revenim la problema în discuție și acesta este Jocul 3 al ALCS.

După seara asta, vom afla cine va depăși acest impas între Houston și Boston.

Selectarea jocului 3 MLB ALCS -- Înclinarea Fenway Park?

Numerelela Fenway Park| ||665 get skewed some. Just look at how the ballpark is constructed and it is almost meant for the offence. From the "Green Monster" to cavernous gaps, there are plenty of places to hit the ball where the fielders aren't. 

Este genul de stadion de care ambele echipe ar trebui să fie mulțumite.Houston Astros adoră să lovească capacul mingii (mentalitatea de a balansa primul). Boston se bucură de un avantaj solid pe teren propriu, deoarecemedie de peste 1,3 runde pe joc mai mare decât pe drum. Au lovit .281 acasă și sub .200 la Minute Maid Field în Houston.

Cu toate acestea, seria este la egalitate.Boston are un procentaj de câștiguri de .605 acasă. Acest avantaj acasă are ca rezultat următoarele cote pentru Jocul 3. 

2021 Cote ALCS Game 3 - 10/18Spin Palace Sports10BetSports Interaction
Houston Astros2,00|| |6852.002,02
Boston Red Sox1,831,831,81|| |693

Boston has a slight maraj de pariuri pe măsură ce jocul 3 vă face semn.

Schimbarea lui Boston Momentum de la meciul 2

Nu era de așteptat nici după cele două runde de acasă ale lui Kike Hernandez în meciul 1, darBoston a oferit o schimbare uriașămomentum shift în Jocul 2. A văzut cineva Red Sox lovind nu unul, ci două Grand Slam-uri în același joc? Probabil că răspunsul este nu. A fost ceva ce ne-ar putea aștepta de la Houston acasă.

Boston a reușit să înfrunte furtuna în jocul 1 și aproape că a câștigat-o și pe acela. Dacă există un lucru pe care expertii l-au trecut cu vederea, a fost cât de rezistenți sunt Red Sox. Deși nu sunt neapărat cei mai buni la o disciplină sau la alta, această ediție din 2021 găsește o cale.

De exemplu,Meciul 2 l-a văzut pe J.D. Martinez, în vârstă de 34 de ani, să înscrie un Grand Slam în prima repriză în fața lui Luis Garcia. Asta a dat tonul, deoarece Boston ar adăuga un alt Grand Slam de Rafael Devers. A fost 9-0 după 3 reprize și jumătate și se putea anula jocul 2 după aceea. Houston a marcat cinci puncte, dar nu a contestat niciodată Bostonul. Avea impresia că Boston joacă ca Houston.

De aceea șiCote de playoff MLB s-au schimbat puțin. Boston este încă ultima dintre cele patru echipe rămase, dar marjele se scurtează.

Acum, poate Boston să susțină această schimbare de impuls pentru Jocul 3? Houston are un răspuns?

MLB Game 3 ALCS: What May Happen Next?

Fiecare joc dinMLB Postseason va avea loc noaptea de aici încolo. Acesta este un lucru care trebuie luat în considerare. La urma urmei, condițiile meteo din Boston săptămâna aceasta ar trebui să fie răcoroasă, ceea ce este bun pentrubaseballul din octombrie. Totuși, mingile s-ar putea să nu ducă atât de departe.

Există un fapt interesant. Houston Astros nu și-au dat seama de Kike Hernandez care are trei run-uri de acasă în serie și patru run-uri marcate. Poate că Jose Urquidy îl plimbă. Oricum, Hernandez a schimbat puțin peisajul acestei serii, deoarece Boston a jucat puțin mai puțin „minge mică”. A dat roade până acum, deoarece au fost mai agresivi împotriva ulciorilor de la Houston.

Houston a făcut cam la fel și a marcat cinci puncte în fiecare dintre primele două jocuri. De asemenea, Astros au lăsat 14 bărbați la bază, dar doar cinci în Game 2. Păreau să fie mult mai puține șanse și asta a fost îngrijorător. Pentru ca Houston să preia controlul în serie, trebuie să ajungă mai mult la bază.

Tot ce trebuie să facă Boston este să continue ceea ce au fost în această serie. Red Sox deține controlul în prezent și a profitat de sălbăticia lui Houston printre ulciorii lor. Intrarea în situații avantajoase de lovire a menținut Bostonul mai mult decât competitiv. Ironia este că Houston trebuie să facă mai mult din asta.

Houston a mai văzut adversitate, dar la fel și Boston. AcestJocul 3 ALCS se așteaptă să vadă curse și multe dintre ele. Jose Urquidy și Eduardo Rodriguez vor renunța la cota lor justă. Luați în considerare că pentru Urquidy, este primul său început de postsezon din 2021.

Boston Red Sox și Houston Astros Meciul 3

Acest joc se reduce la putere și bullpens. Boston le-a controlat în mare parte pe ambele la începutul acestei serii. Dacă continuă să facă asta,Jocul 3 ar putea fi mai mult la fel.Red Sox a conținutHouston Astros doar suficient.

Asta se vede în cifre pentru acest al treilea joc. Boston variază de la aproximativ 1.80 la 1.82, Houston aproape în jurul valorii de 2. Dacă Boston păstrează acest joc de putere și îl uzează pe Houston, atunci Astros sunt în adevărate probleme.

Alegerea noastră ALCS Game 3

Acea linie monetară de 1,82 este suficient de atrăgătoare pentru a merge pe favoritul de acasă. Boston Red Sox este alegerea noastră pentru a câștiga meciul 3 luni seară.

Boston Red Sox Pentru a-i învinge pe Houston Astros în meciul 3 al ALCS
1,82
Sports Interaction

Iată câteva dintre cele mai bunecasete sportive caInteracțiune sportivă pentru a căuta câteva pariuri sportive solide.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive