Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Futures: AL Pennant Picks

MLB Futures: AL Pennant Picks

Cine din Liga Americană se va desfășura la World Series în acest an? Dacă ai răspunsul, ai putea avea o zi de plată mare de la o casa de pariuri sportive! Cu siguranță avem propriile noastre idei. Citiți acest lucru pentru cele mai bune sfaturi ale noastre despre cum să facețiAlege ale fanionului AL!

Pentru cote actualizate la pariuri la titlul AL, aruncați o privire la masă de mai jos. Conformtop de pariuri sportive din România, aceste șaseechipe au cele mai mari șanse de a câștiga o ofertă la World Series:|| |649

MLB Team10BetPowerPlay
Houston Astros3,603,50
Chicago White Sox4,003,50
Boston Red Sox5,507,00
Tampa Bay Rays7.506,00
New York Yankess10,0011,00
Oakland A's10.009.00

Liniile de pariere de mai sus se aliniază destul de aproape cu clasamentul actual. Sox (amândoi), Astros și Rays sunt aproape blocați pentru cel mai bun record din ligă. Cu toate acestea, șansele lui Yankees sunt probabil supraevaluate. În ciuda abundenței sale de talent, New York-ul abia se poate menține peste un procentaj de câștiguri de .500.

În scopul acestui articol, vă oferim cele mai bune două echipe AL cu care să pariați. La aceste prețuri mari de pariuri, aveți nevoie doar de unul pentru a obține un profit - ceea ce suntem încrezători că se poate întâmpla cu selecțiile noastre. Așa că, iată!

AL Pariuri — Astros

Îi iubesc sau îi urăsc, Houston este ÎNCĂ echipa care trebuie învinsă în Liga Americană și a fost de ani de zile. Astros s-au calificat pentru campionatul conferinței patru ani la rând și par destinați să ajungă cinci în 2021.

Știm cu toțiipitching câștigă jocuri în octombrie și Houston are un caz pentru cea mai adâncă unitate de pornire din tot baseballul. În mod realist, ar putea merge cu o rotație de șase oameni chiar acum și să nu piardă nicio bătaie. În postsezon, totuși, așii lui Zack Greinke și Lance McCullers sunt la fel de experimentați pe cât vin.

Dar, în timp ce suntem pe subiectul lansării,Tocul lui Ahile al lui Houston la momentul este bullpen. A fost tremurător de la început și are mare nevoie de o schimbare. Acest lucru ar putea veni odată cu termenul limită de tranzacționare de la sfârșitul lunii. Dacă Astros pot adăuga lansare în relief - ceea ce ne așteptăm pe deplin să o facă - asta nu va lăsa practic nicio găuri pe listă.

Chiar dacă ești un purist de baseball, înghite-ți mândria (și ia-ți glumele cu coșul de gunoi) și pune bani pe Houston aici. Domnia sa de dominație în Liga Americană este departe de a se termina.

Houston Pentru a câștiga titlul AL 2021
3,60|| |712
10Bet

Selecție de pariuri AL — Red Sox

Puțini se așteptau la succesul Bostonului în acest an. Nu după ce a terminat pe ultimul loc în divizia de Est al sezonului trecut. Nu după ce antrenorul său principal, Alex Cora, a fost suspendat în același sezon, ca urmare a scandalului de înșelăciune de la Houston. Dar iată că avem aproape 100 de meciuri în sezon și Red Sox au cele mai multe victorii în AL.

Acest succes a fost un efort general, totuși, trebuie să-l reclamăm pe scurtstop Xander Bogaerts. Pentru noi,Bogaerts a fost cel mai bun jucător de pe poziție în tot baseballul — da, chiar mai bun decât Fernando Tatis Jr. Până acum, el are o medie de .321 la platou cu 15 dingeri și un RĂZBOI de 3,00. Nu va obține MVP-ul AL datorită lui Shohei Otani, dar este foarte probabil un final al doilea pentru Bogaerts.

Dar iată de ce îi alegem pe Red Sox pentru a lua fanionul – întoarcerea stangaciului Chris Sale de la operația Tommy John. Tânărul în vârstă de 32 de aniVânzarea este cel mai bun jucător în plină expansiune, nu doar pentru Boston, ci și pentru întreaga imagine postseason. Dacă revine la forma veche, ai grijă pentru că completează instantaneu cea mai mare slăbiciune a echipei din formația de start. Dacă nu, ei bine, atunci Boston devine mult mai învins.

Sincer, nu avem idee la ce să ne așteptăm de la Sale (care nu a mai lansat la majore din 2019) ori de câte ori se întoarce. Dar, hei, suntem jucători de noroc și banii noștri spun că poate fi semi-bun și poate pune Bostonul peste cap în cursa fanionului. Red Sox este un pariu mai riscant decât Astros sigur, dar este o combinație grozavă de avut în acest scenariu.

Boston Pentru a câștiga titlul AL 2021
7,00
PowerPlay

Prin publicarea acestei piese, suntem efectiv „punându-ne banii acolo unde ne află gura”. Poti sa spui la fel? Dacă nu, puteți face acest lucru și puteți bloca un pariu la unul dintre casele de pariuri enumerate mai jos. Aceste site-uri de pariuri au toateCote MLB — inclusiv futures ca acesta, jocuri zilnice, recuzită și tot ce se află între ele. Pentrupariuri pe baseball, este greu să dai greș cu oricare dintre aceste case de pariuri.

Dar banii nu se opresc la pariurile MLB. Nu, nu, asta e doar vârful aisbergului. Un alt avantaj ucigaș al acestor case de pariuri sportive esteofertele promoționale cu bani mari. Și când spunem „bani mari”, chiar vorbim serios. Acesteoferte vă pot aduce mii de dolari în joc gratuit.

Cea mai profitabilă ofertă este bonusul de înscriere, care este pentru prima dată doar jucătorii unui site. Este nevoie de toți cei doi pași (care pot fi finalizați în câteva minute) pentru a câștiga bonusul. Procesul este următorul: creați un cont de joc și completați cu banii dvs. O parte din acest depozit este egalat imediat de casa de pariuri în jocul gratuit. Același bonus poate fi apoi mizat convenabil pe MLB sau pe alt sport la alegerea ta.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive