2021 MLB Props par a proiecta că cursa MVP AL nu este o cursă prea mare
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2021 MLB Futures - Shohei Ohtani Still Big Favorite to Win AL MVP

2021 MLB Futures - Shohei Ohtani Încă mare favorit pentru a câștiga AL MVP

Aici, la România Sports Betting, aruncăm o privire la cele mai recenteRechizite MLB 2021 pentru MVP-ul Ligii Americane Premiu pentru Major League Baseball. Shohei Ohtani este un favorit. Să aruncăm o privire lapredicțiile de pariuri.

2021 MLB Futures -- AL MVP Award -- Shohei Ohtani the Big Favorite?

Piața2021 MLB Props a cunoscut unele fluctuații sălbatice. Cu mai puțin de două luni până la finalul sezonului regulat, se pare că câteva curse încep să-și arate mâna, ca să spunem așa. Una dintre ele ar putea fi, fără îndoială, cursa MVP al Ligii Americane.

2021 MLB Futures -- Cote AL MVPPowerPlaySports Interaction
Shohei Ohtani1,111,11
Vladimir Guerrero Jr. .7,006,99
Mike Trout126,00114,00
Rafael Devers41,0044,01
Matt Olson51,0054,80
Byron Buxton126,00114,00
Gerrit ColeTBA153,00
Aaron Judecătorul67,0069,80
Jose RamirezTBA157,00
Xavier Bogarts61,0057,90

Cote pentru baseball în acest an au fost puțin fluide și fără îndoială, mai sunt câteva modificări la orizont. Rețineți că la câteva luni de la începutul sezonului, Jacob DeGrom a fost considerat a fi un blocaj pentru a câștiga premiul NL Cy Young. Apoi, rănile au început să lovească pitcherul titular al lui New York Mets. Inutil să spun că DeGrom nu mai este un favorit.

Orice se poate întâmpla într-un sezon regulat de șase luni. Aceste schimbări pot avea loc în timp sau pot fi aproape instantanee. Cu toate acestea, această cursă MVP din Liga Americană continuă să evolueze într-o concluzie oarecum logică. Din nou, evenimentele pot schimba rezultatul, dar până acum, acest premiu pare din ce în ce mai mult ca și cum ar fi pierdut Shohei Ohtani.

Ce a făcut Shohei Ohtani pentru Tilt 2021 MLB Futures?

Aceasta este întrebarea întrebărilor. În primul rând, este abilitatea lui rară de aruncător și lovitor. Aceasta este o amenințare dublă văzută rar lanivelul Major League. Unii se pot gândi înapoi la vechile zile ale baseballului, dar nu și în epoca modernă.

Baseball-Reference își listează numărul de RĂZBOI ca 7, la momentul presării. Acesta este un număr herculean de aproape 3/4 din sezonul Major League Baseball. Los Angeles Angels nu sunt o echipă foarte bună și chiar și cu Mike Trout pe Los Angeles, au nevoie de mult mai mult. Los Angeles are un record de aproximativ .500 pe sezon. Îți poate imagina cum ar fi fără Trout și apoi fără Ohtani?

Ei bine, ei oarecum pot. Ohtani a ratat timp în ultimele trei sezoane și părți semnificative la acel moment. Anul acesta a fost mai mult ca cel al începătorilor lui Ohtani. Cu toate acestea, impactul a fost și mai mare. Războiul său de la bataie a fost la sau peste patru de ceva timp, iar Războiul lui de aruncare în intervalul doi până la trei. Acestea sunt numere amețitoare, fără îndoială.

Numai numerele lui de bataie l-ar face probabil un favorit pentru a câștiga premiul AL MVP chiar acum. Ohtani conduce la majorele cu 38 de home runs și un procentaj de slugging de .654. El este aproape de a conduce și alte câteva categorii.

Numerele văzute seamănă mai degrabă cu acest an începător în care superstarul japonez a câștigat premiul Rookie of the Year. Acum, în 2021, tânărul de 26 de ani a dus asta chiar la un alt nivel. Ceea ce poate fi înfricoșător este că nu am văzut încă plafonul adevărat al lui Ohtani.

Sapă mai adânc în sezonul MVP Shohei Ohtani

Din nou,2021 MLB Props odds seem to project that the AL MVP race is not much of a race din cauza cât de bun a fost Shohei Ohtani în tot sezonul.

Așadar, aruncând o privire mai profundă, a arătat mai multe lucruri.

Am menționat că Ohtani este un ulcior de calibru All-Star? Este corect. În 16 starturi, ulciorul este 6-1 cu o efectivă solidă de 2,93. El are, de asemenea, 106 strikeout-uri în doar 86 de reprize lansate. Aceasta este o rată K/9 de 11,1, care este printre cei mai buni aruncători din Liga Americană.

Da, Ohtani are în medie doar 5+ reprize pe start, deoarece este oarecum pe pitch count. Cu toate acestea, asta are mult sens. Luați în considerare că titularul nu a lansat în 2019 din cauza reabilitării din cauza unei accidentări. Este vorba că un jucător pe teren este mult mai bun pe teren decât în ​​afara terenului.

Batașii bat un .190 prost împotriva lui Ohtani (.203 sezonul său de începători) și el îi salvează și pe alergători de la înscriere (17,8 în acest sezon).

Dacă cineva a luat doar exploatarea lui Ohtani la bataie și la lansare și l-a separat pe jucător, el ar putea fi candidat pentru MVP și Cy Young Awards în același timp. Singurul lucru care i-ar afecta candidatura Cy Young este lipsa starturilor (16) și a victoriilor (6). Pe de altă parte, statisticile lui vorbesc de la sine.

2021 MLB Futures -- Poate cineva să provoace MVP AL?

Acesta întrebarea pare să aibă un răspuns care se îndreaptă spre coloana nu. Propriul său coechipier,Mike Trout,s-ar putea împărți unele dintre voturi, dar chiar și șansele lui au variat enorm de la aproximativ 10 la 126. Byron Buxton de la Minnesota Twins a avut un anumit potențial la începutul sezonului, dar accidentarea și jocul neuniform al Gemenilor au făcut ca șansele lui să scadă la mai mult de 120 în unele cercuri.

Singurul celălalt candidat din mix este Vladimir Guerrero Jr. de la Toronto Blue Jays. Acest slugger din Toronto are deja 35 de home run-uri și 88 de RBI. În plus, cota lui este în jur de 7, ceea ce este respectabil având în vedere restul terenului.

El conduce tot baseballul într-o jumătate de duzină de categorii, inclusiv slugging și procentul de pe bază, pentru a numi câteva. Câștigurile sale deasupra înlocuitorului sunt de 4,9 în sezon. Guerrero Jr. este singurul care poate provoca. Chiar și atunci, aceasta poate fi o luptă prea dificilă.

2021 MLB Futures --AL MVP Best Bet

Shohei Ohtani este cel mai bun pariu al nostru pentru câștigă AL MVP pentru 2021 MLB Props.

Shohei Ohtani Pentru a câștiga premiul AL MVP
1,19
Sports Interaction

Sup || |771sportsbooks precum șiInteracțiune sportivă au unele dintre cele mai bune numere disponibile pentru pariorii MLB. Vino să arunci o privire.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive