Acces rapid
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2022 MLB Futures - World Series Values?

2022 MLB Futures - Valori World Series?

În primul rând, la RomâniasportsBetting, ne-am uitat la unele dintre favoriteleWorld Series for the 2022 MLB Futures și acum este timpul să căutăm ceva mai multă valoare.

2022 MLB Futures -- Următoarele aspecte timpurii

Lumea pariurilor sportive este mereu în mișcare. Tocmai când cineva crede că se va opri, zboară imediat. Acum, de aceea favoriții nu au fost de ajuns.Următoarele imagini timpurii se concentrează pe câteva echipe care ar putea oferi ceva valoare. Aceste2022 MLB Futures par să aibă unele mai lungiNumerele World Series.

România Pariurile sportive examinează cele mai recente cote pentru unele dintre acele „echipe de mijloc”. Acestenumerele din seria mondială se vor schimba chiar mai mult decât nivelul superior. Așa că de acum până la sfârșitul următorului postsezon, așteptați-vă la neașteptat. Mai jos sunt încă șapte echipe care doresc să fie alese.

Tabelul de mai jos prezintă numerele de la sfârșitul săptămânii trecute.

2022 MLB Futures -- Cote World SeriesBetwayPowerPlayBet99
Milwaukee Brewers 19.0017.0017.00
Sf. Louis Cardinals26,0026,0025,00
Philadelphia Phillies31,00 31.0030.00
Los Angeles Angels41.0041.0040.00
Cincinnati Reds41,0041,0040,00
Seattle Mariners46,00 41.0040.00
Detroit Tigers46.0041.0045.00
Cleveland Guardians66,0061,0060,00

Cote pentru Major League Baseball sunt chiar mai multe provocări odată se trece de concurenții inițiali și de favoriți. Mulți dintre aceștia sunt chiar mai rele decât pretenții. Sunt în categoria rareori. Una dintre aceste echipe este din nou Milwaukee Brewers. După aceea, cine altcineva ar putea oferi un pic de intrigă în cifre? Atractia2022 MLB Futures nu se știe niciodată. Să ajungem la vârf spre interior.

Milwaukee Brewers în fruntea următoarelor priviri timpurii

Vai, au existat o dezbatere sau două despreMilwaukee Brewers. Sunt concurenți/favoriți sau sunt încă în următorul nivel? Unii2022 MLB Futures au simțit că ar putea fi un concurent sau un vagabond. Ieșirea lor timpurie în postsezon a fost un catalizator pentru acest raționament. Berarii erau totuși o echipă care avea câteva ingrediente pentru o cursă mai profundă. Din păcate, nu a fost menit să fie.

Cote pentru World Series au Milwaukee într-un interval solid de la 17.00 la 19.00. Anul trecut, ei s-au scurtat la aproximativ al patrulea sau al cincilea cel mai bun număr înainte de postsezon. Se poate întâmpla asta pe măsură ce 2022 se apropie? Absolut. La urma urmei, trebuie să se întâmple lucruri precum agenția liberă etc. Milwaukee a mai fost aici sub conducerea lui Craig Counsell.

Milwaukee a făcut patru postsezonuri consecutive. Prima dată i-a văzut să ajungă într-un singur joc de a face Seria Mondială. Cei mai mulți dintre cei care urmăresc baseball-ul uită că marele lor salt a fost în 2018. Progresul lor a mers cam așa.

  • 2015 -- 68 de victorii
  • 2016 -- 73 de victorii
  • 2017 -- 86 de victorii
  • 2018 -- 96 de victorii|| |727

Again, 2018 was a chaotic one as Milwaukee swept the NLDS before losing in that seventh game to the Los Angeles Dodgers. This was a team that went toe to toe with Los Angeles and had their chances. The lesson Milwaukee learned in 2021 was how hard it truly is to stay up there once you are back in contention. In the end, they just could not get out of their way. They lost as their bullpen crumbled in a four-game series loss to the eventual campion, Atlanta Braves.

Punctele forte ale Berarilor sunt Bullpenul și Echilibrul lor

Așa este. PentruMilwaukee Brewers, au fosttauri și echilibru care i-au susținut tot sezonul. Niciunul dintre cei cinci aruncători principali ai lor nu a avut o efectivă mai mare de 3,34. Doi dintre ei au avut o efectivă sub 2. În plus, Josh Hader a fost înspăimântător ca un mai aproape cu o efectivă de 1.23 și 34 de salvari. Numărul mai mare a fost 102 strikeout-uri în 58+ reprize. Asta se traduce printr-o rată K/9 de 15,6.

Soldul din bullpen sa extins la formația de start, unde niciun starter nu a avut mai mult de 86 RBI. Trei bateți au avut 20 sau mai multe Home Runs, dar niciunul nu a avut 30. Trei jucători au avut zece sau mai multe baze furate, dar niciunul nu a avut mai mult de 13. Era o echipă din Milwaukee care a muncit din greu, dar nu avea acel adevărat deschizător de joc.

They ranked sixth in runs (National League) with 738. Even their four main starting pitchers had between nine and 11 wins. It was a theme in every facet. The Brewers were balanced almost to a fault. When they needed that push, Milwaukee just did not have it.

Asta îi face o echipă formidabilă de sezon regulat. Pentru a urca peWorld Series Futures, vor avea nevoie de acel joc sau două. Acestea fiind spuse, sunt mai apropiați decât orice altă echipă.

2022 MLB Futures -- Orice alte echipe ne atrag privirea?

Cu luna noiembrie, câtevaechipe ne atrag privirile at least a little. The MLB Futures par să fie ridicat peLos Angles Angels. Îi au pe Mike Trout și Shohei Ohtani. Ohtani va lua probabil acasă premiul MVP din acest an. Îngerii au nevoie de încă o bâtă și de un pitcher titular cel puțin pentru a intra în următorul nivel.

Seattle Mariners sunt și ei cam apropiați. Seattle a câștigat 90 de jocuri și are două bâte uriașe în linie și un lansare de start favorabilă. Sunt o echipă care are nevoie de un bullpen unde cel mai aproape le poate aduce 30-40 de salvari și să fie „tipul ăla”. Adăugați poate încă un liliac sau două și Seattle ar putea fi chiar acolo.

Unii au întrebat despre echipe precum Cincinnati, Detroit, Philadelphia sau chiar St. Louis. Drumurile lor sunt probabil mai dificile. Seattle și Los Angeles probabil vor vedea o echipă Houston slăbită și o echipă și mai blândă din Oakland în 2022. 

Los Angeles este acea echipă electrizantă, așa cum au devenit Braves. Seattle seamănă mai mult cu Milwaukee în anumite privințe. Metoda pare că se înclină mai mult spre Îngeri peste Marinari. Cu toate acestea, de aceea joacă jocul. Se pot întâmpla multe între acum și mai târziu.

Power Play are atât îngerii cât și marinarii la 41.00.

Milwaukee Brewers -- The Next Best Early Look

În prezent, Milwaukee Brewers reprezintă următorul aspect al nostru cel mai bun timpuriu pentru MLB Futures 2022.

Milwaukee Brewers Pentru a fi următoarea noastră cea mai bună privire timpurie la|| |780
17.00
PowerPlay

O mulțime decasete sportive există. De ce să nu arunci o privire.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive