Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB 2021 Futures Picks And Predictions

Selectări și predicții pentru viitorul MLB 2021

Planciorii și capturatorii încep să-și găsească atenția, pe măsură ce antrenamentele de primăvară începe. Sezonul este chiar după colț, cuprimele jocuri având loc joi, 1 aprilie. Așteptați-vă să vedeți mult la fel de la echipele de top, cu alte câteva echipe care apar ca posibile candidați la campionat.

CuMLB pariând înapoi, este este timpul să vă uitați lacotele de pariuri MLB pentru sezon și să vedeți ce prezicfactorii de cote pentru campania 2021 . Am adunat cele mai competitive cote dincele mai bune case de pariuri sportive online disponibile jucătorilor din România.

The MLB va reveni înapoi. la un sezon complet anul acesta,jucând 162 de jocuri. Previziunile privind totalul victoriilor din MLB au început să intre, pe măsură ce experții din baseball își dau părerea despre cum se va desfășura sezonul. Oameni precum Yankees, Dodgers și Padres rămân favoriți.

Resurse de pariuri MLB aici
Resurse de pariuri MLB aici

 • Joacă online acum
  MLB World Series Betting Resources Here
 • The Dodgers au cu ușurință cea mai puternică listă din MLB și acum cu adăugarea lui Trevor Bauer , ei chiar vor domina terenul încă o dată.

  MLB MVP cadidatul Mookie Betts va fi o altă parte a puzzle-ul Dodgers care va cauza echipelor multe necazuri. Nu există nicio îndoială că Padres pot concura, dar pur și simplu nu au calitatea pe care o are această echipă LA.

  Sezonul este lung și consistența este cheia succesului. Dodgers știu ce au de făcut și sunt familiarizați cu ceea ce este nevoie pentru a triumfa la sfârșitul unui sezon lung de baseball. Așteptați-vă să ajungă la victorie în NL West și Pennant.

  Los Angeles Dodgers Pentru a câștiga MLB World Series în 2021
  4,50
  888 Sport

  Suvenir CT3.pic.twitter.com/SBoeUbXWMi

  — Los Angeles Dodgers (@Dodgers)23 martie 2021

  Yankees vor deveni primul titlu în peste un deceniu

  The Yankees vor ajunge la un alt titlu AL Est, deoarece Bronx Bombers încep sezonul ca a doua favorită pentru a revendica titlul MLB 2021.Au cea mai puternică listă din afara Los Angeles și sunt una dintre puținele echipe capabile să-i învingă pe Dodgers într-o serie.

  Yankeii s-au luptat mai departe. drumul sezonului trecut și acesta este ceva pe care trebuie să-l îmbunătățească drastic dacă vor să provoace.Alcătuirea unui șir de performanțe consistente, acasă și în deplasare,este important pentru moralul echipei în postsezon.

  Ei au mers cu 11-18 pe drum în sezonul trecut. Dar, cu mai multe jocuri de jucat în acest sezon, Yankees sunt probabil într-o poziție mai bună.

  Ei vorconcura cu Rays și Blue Jays în divizie, dar va avea un ochi clar pe postsezon împotriva celor mai buni din Occident. Yankees nu au câștigat niciun titlu de peste un deceniu, cu siguranță este timpul să se întoarcă în vârf.

  New York Yankees Pentru a câștiga MLB World Series în 2021|| |773
  6.50
  Sports Interaction

  10 zile. Echipa s-a întors în Bronx.pic.twitter.com/Jq6fuZxML7

  — New York Yankees (@Yankees)23 martie 2021

  Părinții vor câștiga titlul în acest an

  Într-o chestiune de doar un cuplu,San Diego Padres au trecut de la o echipă foarte medie la a fi una dintre cele mai discutate echipe din liga. Ei sunt acum principalul rival al campionilor în apărare MLB și, fără îndoială, cea mai bună echipă din lume în acest moment.

  În timp ce Yankees sunt echipa căreia scriitorii sportivi îi acordă toată atenția, Padres sunt cei care ar putea provoca supărarea din 2021.Semnarea lui Manny Machado este o achiziție foarte interesantă pentru Padres, așteptăm lucruri mari de la el în acest sezon.

  În timp ce nu au fost nimic mai mult decât o alegere populară în sezonul trecut,și-au dovedit valoarea pe teren într-un sezon mai scurt de 60 de jocuri.

  The | ||810Padres are without a doubt one of the most exciting teams in the MLB. Să vedem dacă pot prezenta genul de performanțe pe care le-am văzut în sezonul trecut. Mai mult decât atât, dacă Dodgers alunecă, San Diego ar putea fi acolo pentru a trece de ei.

  San Diego Padres Pentru a câștiga MLB World Series în 2021
  11.00
  Betway

  Te pregătești?@TphamLV a fost gata.#PadresST pic.twitter.com/b3eht4IqXm

  — San Diego Padres (@Padres) 22 martie 2021

  Vezi mai jos partea de susMLB site-uri de pariuri unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive