Hai
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Betting Picks For 2021 MLB All-Star Week

Pariuri pentru Săptămâna MLB All-Star 2021

Cele mai bune și mai strălucitoare din baseball au ajuns la Denver, Colorado, pentru cea de-a 91-a ediție anuală Midsummer Classic. Avem privirea dvs. completă asupra festivităților, inclusiv fără costuri pariuri pentru săptămâna MLB All-Star 2021! Aceasta include jocul propriu-zis, plus derby-ul home run!

Selecție de pariuri pe Home Run Derby MLB 2021

Ca de obicei, opt jucători vor participa la concursul anual Home Run Derby. Așa cum stau lucrurile, iată liniile de pariuri care trebuie câștigate pentru fiecare prinfactori de cote online:

JucătorSports InteractionPowerPlay
Shohei Ohtani|| |6544.054,05
Joey Gallo4,954,95
Pete Alonso|| |6605.385,38
Matt Olson6,446,44
Povestea lui Trevor|| |66611.0011,00
Juan Soto7,867,86
Salvador Perez|| |6728.128,12
Trey Mancini13,0013,00

Pariori MLB|| |680 are overwhelmingly flocking toward Ohtani, which makes all the sense in the world. You see, casual bettors love "narratives" and no player in all of MLB has a better story right now than Ohtani (Jacob deGrom is a close second). To put it simply, Ohtani face lucruri pe care nu le-am mai văzut în acest sport de multe vremuri.

Este o senzație bidirecțională care are cureaua Homer de 470 de picioareși a aruncat și o minge rapidă de 101 mile pe oră. Fă unul dintre cele două și ești de vorbă în MLB, puțin mai puțin ambele așa cum a făcut Ohtani, în vârstă de 27 de ani.Cele 33 de alergări ale sale în acest sezon conduc liga — cu cinci înaintea vicecampionului Vlad Guerrero Jr. Oricât de impresionant este Ohtani, nimic din succesul acela din sezonul regulat nu contează cu adevărat. Adică, acest derby este practic o practică de bataie.

În loc să urmăm mulțimea de pariuri, îi vom stinge definitiv. Două nume care ne atrag atenția sunt Gallo și Story, care se întâmplă să se înfrunte în primul tur. Cine câștigă această confruntare ar putea conduce masa de acolo încolo. Sincer,nu este o idee rea să pariezi pe ambele. La astfel de cote mari, vei fi profitabil dacă oricare dintre ele câștigă oricum.

Totuși, dacă ai putea paria doar pe una, alegerea noastră ar fi Story. Și-a petrecut toată cariera cu Rockies și știe mai bine decât oricine în acest domeniu cum să câștige o minge lungă la Coors Field (fără a cheltui prea multă energie). Aruncă inevitabile urale ale echipei gazdă și va avea tot elanul pentru a câștiga chestia asta de sub nasul lui Ohtani!

Trevor Story Pentru a câștiga 2021 MLB Home Run Derby
11.00
PowerPlay

MLB 2021 All-Star Alegere pariuri

Echipă10BetSports Interaction
Liga Naţională1,901,90
Liga Americană1.901.90

Confruntarea NL vs AL este aproape la alegere, dar unele cărți oferă NL cel mai mic avantaj pentru a câștiga, probabil pentru că va exista fără DH (Gazduitorii Rockies sunt o echipă NL). Pentru cât valorează, totalul rundei este stabilit la 10,5.

Totuși, trebuie menționat căAL a câștigat, numără, șapte clasice la mijlocul verii consecutive. Șapte! NL nu a luat una dintre aceste confruntări de când Barrack Obama era încă în biroul prezidențial! Dar dominația AL asupra NL se întinde și mai mult decât atât. Au câștigat 25 din ultimele 32 de întâlniri (procent de câștig de 78).

Așa cum de obicei se rezumă la baseball, lansarea va decide probabil rezultatul acestei confruntări.Speranțele NL de a câștiga au fost diminuate când deGrom a optat să nu participe la concurs. ERA sa spectaculoasă de 1,08 în sezon ar fi făcut o diferență în jocul All-Star, dar nu-l poți învinovăți că a ales să se odihnească mai degrabă decât să arunce reprize într-un joc fără sens.

All in all, we like what the American League brings to the table in this one. Unlike the deGrom-less NL, they'll likely have their pitching ace, Ohtani, on the mound (plus in the batting lineup too). Not only that, but given jucătorii AL nu joacă în mod regulat pe Coors Field, ar putea fi pregătiți pentru o zi de mini-camp în terenul notoriu prietenos cu lovitorii. Urmăm tendința de pariuri și continuăm cu AL pentru a triumfa.

Liga Americană Pentru pentru a câștiga 2021 MLB All-Star Game
1,90
10Bet

Cum să urmărești MLB All-Star Festivities

Tehnic vorbind, săptămâna All-Star a început duminică cu jocul de softball al celebrităților și Draft-ul MLB. Cu toate acestea, niciunul dintre aceștia nu prezintă oportunități reale de pariuri.

Din fericire, adevărata distracție de pariuri începe luni, 12 iulie. Atunci are loc Home Run Derby, care este întotdeauna un mulțumire pentru mulțimi. Vitrina începe la 20:00 EST. ESPN va difuza exclusiv în direct evenimentul.Meciul actual NL vs AL este marți, 13 iulie, la 19:30 EST. Acoperirea live se schimbă la FOX pentru aceasta.

După luni, MLB va fi oprită până joi, când sezonul regulat revine în plină desfășurare. Aceasta este o „perioadă moartă” de două zile, marți și miercuri, când practic nu există sporturi pe care să pariezi. Acesta este un motiv suficient pentru a renunța la un pariu la festivitățile All-Star în curs!

Dacă sunteți în căutarea mai multCote MLB All-Star, le puteți găsi pe unul dintre site-urile de pariuri enumerate mai jos. Există o mulțime de accesorii de pariuri disponibile, în special Home Run Derby, iar aceste case de pariuri au prețuri grozave la ele în general.

Un ultim sfat înainte de a te lăsa să pleci: dacă cauți gratuit. jucați, profitați de una dintreofertele bonus disponibile în prezent la casele de pariuri. Cu aceste oferte, puteți câștigasute până la mii de dolari în bani gratuit! Majoritatea bonusurilor sunt deblocate la depunerea banilor în contul tău de joc, ceea ce durează câteva minute. Pentru a începe, faceți clic pe unul dintre linkurile din tabelul de mai jos. Jocul gratuit poate fi pariat chiar înapoi și la jocul All-Star!

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive