Vezi toate site-urile de pariuri sportive
USA Grand Prix Free Picks

Plecuri gratuite pentru Marele Premiu SUA

Intrarea înSUA Grand Prix F1, singura speranță că || |652Mercedes driver Valtteri Bottas susține că câștigarea titlului mondial înseamnă câștigarea cursei. Orice alt final pentru Bottas și titlurile se îndreaptă cătreLewis Hamilton pentru al cincilea an la rând.

Pe măsură ce cursa se pregătește pentru duminică, consultați cele mai bune Cote de Formula 1 disponibile de la casele de pariuri sportive partenere.

F1 USA Grand Prix Predictii

Hamilton este proprietarul acestei curse. Consacrându-se ca o legendă a sporturilor cu motor, pilotul britanic a capturatFormula 1 US GP în șase ocazii - în 2007, 2012, 2014, 2015, 2016 și 2017.

Succesul său de patru ani a fost întrerupt anul trecut deFinlandezul Kimi Raikkonen. Dar Hamilton nu a mai participat la două curse la rând fără a câștiga Marele Premiu al SUA din 2005-06.

  • Sure Bet: Lewis Hamilton, Mercedes (2.85)
  • Cel mai bun pariu: Charles Leclerc, Ferrari (3.00)
  • Dark Horse: Valtteri Bottas, Mercedes (10.00)

The Favorite For USA Grand Prix 

Bazat pe istoria acestei curse, împreună cu șansa lui de a câștiga încă un titlu mondial de Formula 1, este dificil să te gândești să sprijini pe cineva în această cursă dincolo de Hamilton.

Vine laFormula 1 Grand Prix SUA oprit o victorie laMarele Premiu al Mexicului.83 de victorii în carieră sunt al doilea din toate timpurile în F1.

Hamilton as-a urcat pe podium de 10 ori în 18 curse în acest sezon.

El a înregistrat 11 victorii anul trecut și nouă victorii în 2017. De cinci ori campion mondial este, de asemenea, gata să întoarcă clasamentul NAFTA în acest sezon. El a câștigat șiMarele Premiu al României în 2019. Da, el estecea mai bună alegere gratuită pentru cursa de duminică. .

Lewis Hamilton Pentru a câștiga Marele Premiu al SUA
2,85
Bodog

Cel mai bun pariu Pentru Grand Prix-ul SUA

Bottas are nevoie disperată să câștige cursa pentru a-și menține speranța slabă la titlu. Cu toate acestea, el nu a terminat niciodată mai bine decât al cincilea înMarele Premiu SUA F1. Raikkonen a câștigat aici în 2018, dar atunci a condus pentru Ferrari și nu în cursa actuală cu Alfa Romeo.

Sebastien Vettel a câștigatUS GP F1 în 2013. Mai recent, a luat pole-ul în Japonia și a câștigat la Singapore.Charles Leclerc de la Ferrari a câștigat pole position în cinci din ultimele șase curse.

A făcut cel mai rapid tur săptămâna trecută în Mexic și a câștigat în Belgia și Italia.

Charles Leclerc Ca cel mai bun pariu al Marelui Premiu al SUA
3,00
Bodog

Longshot pentru Grand Prix-ul SUA

Max Verstappen de laRed Bull Racing-Honda are victorii anul acesta în Germania și Austria. A câștigat pole-ul în Ungaria și a întors cele mai rapide ture în curse la toate cele trei circuite.

De asemenea, a fost peste podium laFormula 1 SUA GP| ||789 in recent years. Verstappen finished second last year to Raikkonen.

A fost al patrulea în 2017, al șaselea în 2016 și al treilea în 2015. Dacă Bottas nu este în competiție și Hamilton știe că titlul este al lui,this race could fall wide open. Verstappen ar putea fi cel care ridică piesele.

Max Verstappen Ca SUA Grand Prix Longshot
5,50
Bodog

Pentru dragostea lui Doamne, nu pariați pe acești șoferi

Ar putea părea o idee bună să joci un pariu de bănuit pe România Lance Stroll, deoarece este singurul obișnuit nord-american de pe circuit. Nu o face.

Stroll are un punct terminat tot sezonul, al patrulea în GP-ul Germaniei. De atunci, nu a terminat mai bine decât al nouălea și a terminat pe locul 10 sau mai rău în șase din ultimele șapte curse.

Pilotul danez Kevin Magnussen de la Haas-Ferrari a terminat pe ultimul loc înF1 USA GP doi ani la rând.

Kevin Magnussen Fiind prima mașină din Grand Prix-ul SUA care se retrage din cursă
13.00
Bodog

|| |854

Detalii curse F1 SUA Grand Prix

Duminica, 3 noiembrieMarele Premiu SUA will be held for the eighth successive year at the Circuitul Americilor din Austin, Texas.

Dar cursa a cunoscut multe case și sa ascuns de mai multe ori de când s-a născut în 1908. Louis Wagner francez a câștigat cursa inaugurală cu un Fiat pe un traseu de drum public în Savannah, Georgia.

De-a lungul istoriei sale de 48 de ani,F1 USA GP a avut loc în 10 locații diferite. Evenimentul a intrat, de asemenea, în pauză de mai multe ori - din 1917-57, din 1981-88, din 1992-99 și din nou din 2008-11. În 2010,Austin a semnat un contract pe 10 ani pentru a fi gazda cursei care începe în 2012.