Hai
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
F1 2021 Season Free Picks

F1 2021 Sezon Free Picks

Cu mai puțin de două săptămâni până când lucrurile vor începe în Bahrain, este timpul să uitați-vă la cine a testat bine și cine va lua 25 de puncte la sfârșitul lunii. Ne îndreptăm spre Orientul Mijlociu pe28 martie pentru începerea sezonului 2021 de Formula 1.

Avem multe de jucat pentru acest sezon, Vom arunca o privire nu numai lacotele F1 pentru Bahrain GP, ​​ci și la viitoarele pentru Campionat și Constructori'. Ne vom baza predicțiile pe cotele de lacasele de pariuri sportive de top disponibile jucătorilor din România.

În timp ce Hamilton începe ca favorit pentru cursă și într-adevăr campionat, această echipă Red Bull înseamnă afaceri. Ar lumina cu siguranță sezonul dacă Verstappen i-ar putea smulge victoria lui Hamilton.

Să auzim de la noiexperții în curse cu motor și găsim aflați cum s-ar putea desfășura lucrurile în acest sezon.

Lewis Hamilton va ajunge opt

Hamilton continuă să impresioneze cu acum 95 de victorii în curse în total, cel mai mult pe care un șofer a realizat vreodată în acest sport. În plus, el estea câștigat patru titluri consecutive, ceea ce face să fie șase din ultimele șapte.

Nu e rău. Toate acestea le-a atins lavârsta de 36 de ani. Hamilton pare să devină din ce în ce mai bun. Pare ca șiîn formă și ascuțit ca întotdeauna, iar motivația lui de a reuși este de neegalat în rândul concurenței.

Bărbatul Red Bull Verstappen arată ca singurul concurent sezonul acesta. Deși este un șofer foarte talentat, pur și simplu nu pare să aibă avantajul pe care Hamilton a dovedit-o an de an.

Așteptați-vă ca campionul să lupte pentru titlu în acest sezon, more so than we’ve seen in recent years, but when all’s said and done it’ll be number eight.

Lewis Hamilton Pentru a câștiga Campionatul F1 2021|| |754
1.44
Sports Interaction

hiiii doar trec pe aici pentru a lăsa un alt fancam SIR LEWIS HAMILTON 👑

DRUM LA 8, LEWIS HIVE LETSGOOO!pic.twitter.com/fcnTHU82TH

— iesh 🍒 (@brocedes)16 martie 2021

Mercedes va ocupa al 8-lea titlu consecutiv de Campionat al Constructorilor

Nimeni nu s-a apropiat de câțiva ani acum. Dominația lui Mercedes asupra titlului pare să continue în 2021, Red Bull arătând ca singura echipă care ar putea concura. Dar, cu un șofer caHamilton pe scaun, șiBottas în cealaltă mașină, arată ca un victorie sigură.

Există câteva modificări minore la regulile competiției în acest an. Introducerea unui plafon de cost pentru a limita suma pe care fiecare echipă o poate cheltui în timpul sezonului, ceea ce cu siguranță va oferi un anumit echilibru concursului.

Pe lângă asta, există și unele restricții la proiectarea mașinilor, în special aerodinamica, care este ceva care va afecta modul în care mașina Mercedes este configurată în Bahrain.

Totuși, indiferent de acești factori, șansele spun povestea. Așteptați-vă să vedeți un Lewis Hamilton persistent în acest an.

Mercedes Pentru a câștiga Campionatul Constructorilor 2021
1,20
Betway

Couldn't head home without a team photo. ❤️ pic.twitter.com/j7aH9UQ3hH

— Echipa Mercedes-AMG PETRONAS F1 (@MercedesAMGF1)16 martie 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

    View All Sports Betting Sites