Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Grey Cup Prediction Update: Winnipeg Favourites to Repeat as Champions

Grey Cup Prediction Update: Winnipeg Favourites to Repeat as Champions

Cu doar câteva săptămâni rămase de la sezonul CFL 2021, Winnipeg deține ferm controlul asupra ligii șifavorita la câștigați Cupa Gri 2021.

Dacă ați urmărit acest sezon CFL, știți un lucru –Winnipeg Blue Bombers sunt cea mai bună echipă și grele favorite pentru a repeta ca campioni. Deși ne place Winnipeg ca cel mai bun pariu pentru a câștiga campionatul, ei nu sunt singura echipă care ne place în predicțiile noastreactualizate pentru Grey Cup.

Pentru Câștigă Cupa Grey 2021Sports Interaction
Winnipeg2,25
Saskatchewan6,50
Montreal6.50
Toronto6,50
Hamilton7,50
Calgary 9.00
BC Lions12.00
Edmonton201.00

Winnipeg Blue Bombers Marile favorite pentru a câștiga 2021 Gri Cupa

Winnipeg Blue Bombers sunt cea mai bună echipă din România Football League în acest sezon și nici măcar nu este aproape. Blue Bombers au scorul de 10-1, au câștigat Divizia de Vest și tocmai au câștigat împotriva lui BC Lions cu 45-0. Cele mai bune site-uri de pariuri CFL iubesc Winnipeg în timp ce postseason se profilează.

The Blue Bombers sunt o echipă completă. QB-ul lor de start – Zach Collaros – este acumfavoritul pentru a câștiga premiul CFL MOP 2021. Are un raport TD-INT de 18-6 cu 2832 de yarzi prin trecere și un record de 10-1. Atacul Blue Bombers nu este doar un mare QB, ci un atac echilibrat. Ei îl au pe Andrew Harris, cel de-al patrulea jucător de conducere al CFL (al doilea în yarzi de rulare pe joc la 89,0). Ei pot construi avantaje și pot rula mingea în mod eficient pentru a distruge șansa oricărui adversar de a reveni.

While the offence is good, the defence is elite. The Winnipeg Blue Bombers are allowing only 11.45 points per game this season – by far the best mark in the CFL. They au cel mai bun pas-rush din CFL cu Jackson Jeffcoat și Willie Jefferson combinând pentru 13 sacuri.

Unitatea de asemenearanks first in yards allowed per game și are doi jucători la egalitate pe locul doi în CFL – D. Nichols și D Alford – cu trei interceptări. Nu există o echipă mai bună sau un pariu mai bun pentru a câștiga Cupa Grey 2021 decât Winnipeg Blue Bombers.

Winnipeg Blue Bombers Pentru a câștiga Cupa Grey 2021
2.25
Sports Interaction

Montrealul trece în fața Toronto pentru cel mai bun pariu din Est

Alouettes din Montrealau obținut o victorie uriașă în săptămâna 12 împotriva Argonauților din Toronto to move into a tie with them atop the East Division and a egalitate pentru a doua cea mai bună cotă la Cupa Gripentru a câștiga campionatul. Atacul de la Montreal în acest sezon este puternic – cu unul dintre cele mai bune atacuri de grabă văzute în ultimele sezoane.

Montreal conduce toate echipele în acest sezoncu o medie de 155,3 curse pe joc și 415,6 metri totale. per joc. Running back William Stanback este electric în acest sezon în fruntea CFL cu 880 de yarzi de la fuga (în doar opt jocuri) și 6,62 de metri pe carieră. În trei sezoane în CFL, Stanback nu a înregistrat niciodată o medie de mai puțin de 6,16 yarzi în cursă pe meci. El este adevărata afacere.

Alouettes au și suficiente piese în apărare pentru a concura pentru Cupa Gri.Cele șapte sack-uri ale lui David Menard sunt la egalitate pentru conducerea CFL, în timp ce fundașul defensiv Rodney Randle Jr. este al doilea la interceptări cu trei.

Montreal este jucând bine, chiar și cu o accidentare recentă a fundașului Vernon Adams Jr. Adams este un QB atletic, care lucrează grozav în sistemul de la Montreal –ajunge 300 de yarzi de urgență la cincizeci de porturi. Matthew Shiltz – mai degrabă un fundaș tradițional – a jucat bine în relief, demonstrând că ofensiva este construită în jurul talentului și nu doar a unui sistem.

În general,Montrealul este o echipă talentată| ||754. In Week 14 they play the Winnipeg Blue Bombers – in what looks like could be a preview of the next Grey Cup. We will learn more about both teams in that game but ahead of that showdown, Montreal looks like one of – if not the only team that could stop Winnipeg this season.

Montreal Alouettes Pentru a câștiga Cupa Grey 2021
6,50
Sports Interaction

Hamilton este încă în viață și ar putea surprinde în playoff

Dacă „apărare” câștigă campionate” este proverbul tău – poate vrei să pariezi pe Hamilton Tiger-Cats pentru a câștiga Cupa Grey 2021.Hamilton ocupă locul al doilea în yarzi permise, al doilea la puncte permise și al treilea la numărul total de yarzi permise.

Hamilton capătă, de asemenea, mai multă consecvență de la quarterback-ul titular. Jeremiah Masoli – după un început teribil de sezon și o accidentare – a revenit în calitate de QB de start al lui Hamilton.Masoli joacă mult mai bine acum – cu un raport TD-INT de 4-0 și 781 de metri de trecere în ultimele sale două starturi.

Dacă poate continuă să joace la acest nivel – ceea cel-a ajutat pe Hamilton să termine cu cel mai bun record (15-3) în CFL în 2019, Hamilton este o echipă mult mai bună.

Înregistrarea lor5-5 este, de asemenea, un pozitiv. Prăbușirea lui BC Lions îl aduce pe Hamilton din nou în imaginea postsezonului, cu doar patru meciuri rămase în program. Probabil că fac un impuls în ultimele patru jocuri ale sezonului – o întindere care ar trebui să le permită să continue să-și dezvolte ofensiva. Apoi, în playoff – orice se poate întâmpla.

Eiobțin și un avantaj pe teren propriu pentru Cupa Grey anul acesta – ceea ce le-ar oferi un important avantaj față de Winnipeg (presupunând că reprezintă Divizia de Vest în Cupa Grey).

Hamilton Tigers-Cats Pentru a câștiga Cupa Grey 2021
7,50|| |843
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe CFL

Găsițicele mai bune case de pariuri sportive online, caBodog, pentru a paria pe CFL de mai jos. Utilizatorii noi care se alătură prin linkurile de mai jos pot primi unbonus exclusiv de bun venit – eligibil pentru pariuri pe jocurile CFL și playoff-urile CFL.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive