Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best CFL Free Picks & Predictions for Week 17

Cele mai bune Alegeri și predicții gratuite CFL pentru săptămâna 17

Impulsul pentru postsezon devine din ce în ce mai mare electric în România Fotbal League. Iată-ne înSăptămâna 17 de acțiune CFL, cu finalul sezonului regulat la doar puțin peste o lună distanță.

Și săptămâna aceasta, în calendar sunt câteva confruntări în orele de maximă audiență. Aceasta include o întâlnire întreBlue Bombers șiRoughriders în Saskatchewan. Cine este favoritul?

În această piesă, aruncăm o privire la acea bătălie, la celelalte trei jocuri și laCote CFL. În același timp, vom oferiCFL alegerile și predicțiile noastre.

| ||666

Săptămâna 17 începe cu Edmonton la Hamilton

Încrederea pentru Tiger-Cats trebuie să fie pe acoperiș chiar acum. Deținând un record de 11-3, numărul 1 în CFL, echipa vine de la o victorie dominantă asupra Winnipeg-ului săptămâna trecută.

În ceea ce era de așteptat să fie un joc cu balansoar, Hamilton i-a călcat pe Blue Bombers, învingându-i cu 33-13. Dane Evans a fost genial în victorie, aruncând pentru 359 de metri și trei touchdown-uri.

Acum, Evans and Co.vor căuta să taie Edmonton-ul acasă.

Hamilton Tiger-Cats|| |693 To cover the spread
Cote de 1,91
Sports Interaction

Pe interacțiune sportivă (SIA), Tiger-Cats are șase puncte favorite. Zburând sus chiar acum, credem căHamilton își face treaba și acoperă răspândirea.

Calgary sperând să elimine Montreal pe drum

De obicei, atunci când o echipă CFL are avantaj pe teren propriu, vor fi favoriții care vor ieși în frunte. În acest caz, lucrurile nu merg așa.

În timp ce Montrealul se pregătește să găzduiască Calgary sâmbătă, ei sunt de fapt defavorizați de două puncte. Alouette sunt 7-6 pe an, în timp ceCalgary a crescut la un record de 9-4. De asemenea, au câștigat patru jocuri consecutive.

Calgary Stampeders Pentru a învinge Montreal
Cote de 1,74
Xbet

Cu toate acestea în minte, credem căStampeders vor doborî Montrealulși vor câștiga o victorie pe drum foarte luptată.

Saskatchewan caută să păstreze Singa rece din Winnipeg merge

Din păcate pentru Winnipeg Blue Bombers, începutul fierbinte al sezonului pare o amintire îndepărtată în aceste zile.

Echipa a pierdut jocuri consecutive, iar acum are sarcina destul de dificilă de a încerca să-i învingă pe Roughriders în Saskatchewan. Credeți-ne, este mult mai ușor de spus decât de făcut.

Roughriders au scorul de 9-4 pe an și au câștigat două jocuri consecutive. Ei intră în acest weekend ca favoriți de cinci puncte în fața Blue Bombers.

Saskatchewan Roughriders Pentru a acoperi răspândirea împotriva Winnipeg
Cote de 1,91
Bet365

Va fiSaskatchewan-ul va fi învingător? Noi credem că da, acoperind, de asemenea, răspândirea.

BC Lions gata să throttle Toronto

Aparent de nicăieri,BC Lions au fost roșii și au câștigat trei jocuri consecutive. Acum, vor căuta să ajungă patru la rând.

Norocul este de partea lor, deoarece îi vor găzdui pe modestii Argonauts din Toronto. Toronto este cea mai proasta echipă din ligă, deținând un record de 2-11.

BC Lions Pentru a acoperi răspândirea împotriva Toronto
Cote 1,91
Bodog

Cu Lions jucând cea mai bună minge a sezonului, ar fi o mare uimire dacă argonauții reușesc supărarea.Mergeți cu BC pentru a acoperi diferența de nouă puncte aici.

Cum să faci cele mai bune pariuri CFL?| ||867

When you're getting ready to make your CFL în acest weekend, trebuie să comparați toate piețele diferite și să vedeți ce magazine vă vor oferi cele mai bune cote. Partenerii noștri de la România Sports Betting sunt gata să vă ofere informațiitot despre cotele CFL.

Cine va câștiga campionatul CFL în 2019?

Cu sezonul regulat se apropie de sfârșit și favoriți care apar din ambele divizii, fanii încep să viseze la echipa lorwinning the Grey Cup.

Pe pagina noastră CFL Grey Cup, avemCote futures CFL gata de spart echipele care sunt în jos sunt pe trend ascendent pe măsură ce trece fiecare săptămână. Acolo, veți putea găsi cine arecele mai bune cote la Cupa Gri.