#CFL
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best CFL Free Picks for Week 11

Cele mai bune alegeri gratuite CFL pentru Săptămâna 11

Sezonul pentru România de fotbal keeps on powering through. Odată ce săptămâna 10 a venit și a plecat, acum este timpul să ne pregătim pentru Săptămâna 11 și fanii vor fi gata să urmărească confruntările în orele de maximă audiență.

După ce s-au îmbunătățit la 7-2 în weekend, Winnipeg Blue Bombers îi vor înfrunta pe Edmonton Eskimos în această săptămână. De asemenea, cu 7-2 se remarcă Hamilton Tiger-Cats, care va înfrunta BC Lions.

În această previzualizare, aruncăm o privire asupra celor două jocuri și altele,în timp ce oferim alegerile noastre. De asemenea, ești un fan atât al CFL, cât și al NFL? Ei bine, pentru un pariu NFL, puteți ba primi 50 USD și obține 10 USD GRATUIT.Aruncă o privire aici:

Pierderea QB Matt Nichols ar putea bântui Winnipeg

Matt Nichols se află în mijlocul uneicampanie monstru pentru Winnipeg Blue Bombers. Cu toate acestea, a suferit o accidentare la partea superioară a corpului împotriva lui BC Lions și a fost plasat pe lista de șase accidentați.

Evident, aceasta este o veste groaznică pentru Blue Bombers. Infracțiunea va fi acum transferată apelantului de semnal din al doilea anChris Streveler. Cu Nichols eliminat, Winnipeg are 2,87 cote de câștigat, în timp ce adversarul din această săptămână, Edmonton Eskimos, este listat la 1,33 conform PowerPlay.

Edmonton Eskimos Pentru a învinge Winnipeg Blue Bombers
1,33
PowerPlay

În timp ce Winnipeg este cu cât echipa este mai bună pe hârtie, pierderea lui Nichols este masivă. Vom merge cu Edmonton pentru a ieși în frunte.

Ottawa vs. Saskatchewan va fi mai aproape decât credeți

Sâmbătă seara, Redblacks și Roughriders se vor întâlni într-o confruntare pe care Saskatchewanuleste de asteptat sa domine. Roughridgers sunt 5-3 pe an, în timp ce Ottawa are 3-6.

Ei bine, haideți să ne gândim de două ori aici. Pe PowerPlay, Roughriders sunt favoriți cu 10 puncte. Redblacks au 1,85 cote de acoperit. Pot face asta?

Ottawa Redblacks Pentru a acoperi răspândirea
1,85
PowerPlay

While Ottawa has lost three of its last four games, they've lost those three contests by an average of 6.33 points.

Deși Saskatchewan are ceea ce este necesar pentru a domina, căutați ca Ottawa să încheie acest lucru. joc și acoperiți răspândirea.

Hamilton gata să preia cel mai bun record al ligii

Cu Blue Bombers înfruntând șase săptămânifără quarterback-ul vedetă Matt Nichols, aceasta deschide ușa pentru ca Hamilton să dețină recordul de top în CFL. Începe în acest weekend împotriva lui BC Lions.

Leii au pierdut acum cinci jocuri consecutive, în timp ce Hamilton are o serie de două victorii consecutive.

Hamilton Tiger-Cats Pentru a învinge BC Lions
1,44
PowerPlay

Cu o cotă de 1,44 de îmbunătățit la 8-2, ei ar trebui să aibă puține probleme în a face treaba.

 

Alouettes și Argonauts vor încheia săptămâna 11 duminică

Nu în ultimul rând, Toronto și Montreal se vor întâlni duminică seara. Pentru Alouettes, quarterbackVernon Adams a propulsat echipa la o victorie palpitantă în prelungiri împotriva lui Calgary săptămâna trecută.

În acea victorie, Adams a aruncat pentru un record în carieră, la 389 de metri de la 32 din 50 de pase. Săptămâna aceasta, el va căuta să conducă atacul împotriva apărării îndoielnice a Torontoului.

Montreal Alouettes Pentru a-i învinge pe Toronto Argonauts
1,44
PowerPlay

Cu1,42 cote de câștig aceasta direct, Montreal este de așteptat să câștige o victorie apropiată. Și cu Adams jucând fierbinte, îi luăm.

Cum să faci cele mai bune pariuri CFL?

Când ești pregătit să faci alegerile CFL fiecare săptămâna, trebuie să comparați diferitele piețe și să vedeți care magazine vă vor oferi cele mai bune cote. Partenerii noștri de la România Sports Betting sunt gata să vă ofere informațiitotul despre cotele CFL.

Cine va câștiga campionatul CFL în 2019?

În vreme ce sezonul continuă să se desfășoare și favoriții care încep să apară din ambele divizii, fanii încep să viseze că echipa lor va câștiga totul .

Pe pagina noastră CFL Grey Cup, avem cote futures CFL gata să detalieze ce echipe sunt pe tendința ascendentă pe măsură ce trece fiecare săptămână. Acolo, vei putea găsi cine are cele mai bune coteGrey Cup.