Vezi toate site-urile de pariuri sportive
CFL Week 15 2021 Betting Preview

CFL Săptămâna 15 2021 Previzualizare pariuri

Enjoy Săptămâna 15 din Sezonul 2021 al Ligii de Fotbal România cu predicțiile noastrede pariere.

Este a doua ultima săptămână din sezonul regulat 2021 CFL – cu multe pe linie, în timp ce echipele luptă pentru clasarea în playoff. Acoperim fiecare dintre cele patru jocuri dinCFL Săptămâna 15 2021 previzualizarea pariurilor – inclusiv o confruntare uriașă între rivalii din sudul Ontarioului.

Hamilton și Toronto Duel în Săptămâna 15 ar putea decide Divizia de Est

Să câștige joculSports InteractionSports InteractionSă câștige jocul
Hamilton1,871,95Toronto

Cuun joc separând the Argonauţii din Toronto și Hamilton Tiger-Cats pentru coroana Diviziei de Est, acest joc este meciul obligatoriu din Săptămâna 15.cele mai bune cote la pariuri CFL din casele de pariuri sportive în Săptămâna 15 au acest joc în esență ca alegere – deși am putut vedea o mișcare a liniilor de-a lungul săptămânii.

Niciuna dintre echipe nu a arătat deosebit de grozav în săptămâna 14.Argonauții trebuiau să revină împotriva modestilor Ottawa Redblacks pentru a câștiga o victorie de trei puncte , în timp ce Hamilton a înmânat BC o a șasea înfrângere consecutivă într-un mod neconvingător.

Acest meci este a patra oară când aceste două echipe joacă în acest sezon.Toronto este cu 2-1 anul acesta, câștigând ultimele două întâlniri cu câte un punct fiecare. Ne sprijinim pe Toronto pentru a câștiga acest joc – deoarece Argonauts sunt neînvinși acasă în acest sezon (5-0), în timp ce Hamilton are doar 3-3 pe drum.

Toronto Argonauts To Win the Game
1,95
Sports Interaction

Numai Calgary Favorite mici împotriva leilor bolnavi

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Calgary1,772,10BC Lions

 

În ciuda seriei de înfrângeri și a luptelor pe teren propriu a Lions în acest sezon, Stampeders sunt favoriți cu trei puncte în Columbia Britanică.Aceste două echipe au jucat la Vancouver în săptămâna 11 – cu Calgary eliminând Lions cu 39-10.

Leii sunt o mizerie. Ei au cedat cel puțin 26 de puncte în fiecare meci în timpul lor de șase înfrângeri consecutive. Calgary joacă bine în ultimul timp,câștigând patru din ultimele cinci pentru a trece la .500 în sezon. Calgary are, de asemenea, 4-1 împotriva spread-ului în ultimele sale cinci jocuri.

Calgary este cel mai bun pariu din Săptămâna 15. Stampeders – care vin de la revedere – sunt sănătoși și competitivi. CelLeii permit 410 de metri de infracțiune acasă în acest sezon – cu 317 venind prin aer. Bo Levi Mitchell revenind la forma la quarterback este motivul pentru care Stampeders sunt din nou în amestec după un start lent.

Mitchellar trebui să se sărbătorească cu un secundar slab al Lions and get the Stampeders over .500 for the first time this season.

Calgary Stampeders Pentru a câștiga jocul
1.77
Sports Interaction

Alouettes caută Revenge at Home împotriva Blue Bombers

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Winnipeg1,254,20Montreal

Montreal și Winnipegse întâlnesc pentru a doua săptămână consecutiv|| |794, with the venue moving from Winnipeg to Montreal. The Alouettes lost to Blue Bombers 31-21 in Week 14 – a good result against a team on a nine-game winning streak (with six wins by at least 15 points).

Thegame was tied 21-21 heading into the fourth quarter – înainte ca Winnipeg să preia un avans de zece puncte. Creșterea Blue Bombers a forțat echipa să abandoneze jocul de alergare – care a avut succes împotriva Winnipeg-ului în primele trei sferturi.

Montrealul este una dintre puținele echipe din CFL cu o infracțiune care poate muta mingea împotriva Winnipeg-ului.William Stanback s-a repezit pentru 106 de yarzi pe 16 porturi împotriva lui Winnipeg – stabilind Alouettes pentru două atingeri de pasă în interiorul celor zece.

Credem că există | ||830good value betting on Montreal as home underdogs în acest weekend. Singura înfrângere a lui Winnipeg în acest sezon este singurul lor meci de drum (până în această săptămână) împotriva unui adversar din Divizia de Est.

Montreal Alouettes Pentru a câștiga meciul
4,20| ||851
Sports Interaction

Saskatchewan poate învinge meciul din playoff acasă cu câștig împotriva Edmonton

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul|| |864
Edmonton5,501,15Saskatchewan

Saskatchewan vizează victorii consecutive împotriva lui Edmonton sâmbătă – de data aceasta ca ora acasă. În timp ceEdmonton a acoperit în săptămâna 14 împotriva Roughriders, nu sunt multe aspecte pozitive de luat de la Elks – care în prezent se află într-o serie de șapte înfrângeri consecutive.

Avictoria Saskatchewan garantează că aceasta va găzdui semifinalele Diviziei de Est (dacă Calgary câștigă și Roughriders pierd, va merge în Săptămâna 16). Pentru a ajunge la 8-4 și în poziția de a găzdui un meci de playoff acasă – Roughriders se bazează pe o apărare solidă.

Roughriders suntlimitând echipele la doar 16 puncte pe fiecare. joc în timpul seriei lor de trei victorii consecutive. Ei au cedat doar trei puncte în primele trei sferturi împotriva lui Elks săptămâna trecută – înainte ca Edmonton să adauge două touchdown-uri târzii pentru a face jocul.

I eașteptați ca Saskatchewan să nu va lasa-le garda sus in revansa sambata. Luați-i pe Roughriders pentru a câștiga jocul și a ocupa locul al doilea în Divizia de Vest.

Saskatchewan Roughriders Pentru a câștiga jocul
1,15
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pe care să pariezi pe CFL

Găsiți mai joscele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe România Football League. Utilizatorii noi care se alătură prin linkurile de mai jos potprimi un bonus exclusiv de bun venit – perfect pentru a paria în Săptămâna 15 a sezonului CFL 2021.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive