Vezi toate site-urile de pariuri sportive
CFL Week 10 Thanksgiving Betting Predictions

CFL Săptămâna 10 Ziua Recunoștinței Predicții de pariuri

Săptămâna 10 a CFL sezonul se referă la confruntările esențiale ale Diviziei de Est de Ziua Recunoștinței – pe care ne concentrăm înpredicțiile noastre de pariuri|| |630 this weekend.

Este Ziua Recunoștinței în România în acest weekend – adică o după-amiază plină de fotbal luni. Pentru predicțiile noastre de pariere pentruSăptămâna 10 CFL avem o previzualizare a ambelor meciuri – prezentând toate cele patru echipe din Divizia de Est care se înfruntă luni de Ziua Recunoștinței.

Ottawa Redblacks vs. Pariuri pentru Montreal Alouettes

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Ottawa3,341,35Montreal

Înprimul pronostic de pariuri din Săptămâna 10 dinsezonul CFL|| |663, we cover who will win the 1:00 PM Monday duel between the Ottawa Redblacks și Montreal Alouettes.

Umilianții | ||668Ottawa Redblacks sit last in the CFL în acest sezon. Au pierdut în fața Toronto Argonauts pentru a trece cu 2-6 în acest sezon – cu patru puncte în spatele lui Hamilton pentru locul secund în Divizia de Est (și un loc garantat în Playoff-urile CFL 2021).

Nu există prea multe de apreciat despre Ottawa. Quarterbackul lor începător – Caleb Evans – și-a urmat debutul cu trei touchdown-uri împotriva lui Edmonton cu o performanță de trei interceptări împotriva Argonauts miercuri. Ottawa este, de asemenea,singura echipă care intră în weekend pentru a ceda peste 200 de puncte în acest sezon (238 în opt jocuri). Atacul lui Montreal se va desfășura luni peste Redblacks. Pariați pe Alouettes pentru a câștiga jocul.

Montreal Alouettes Pentru a câștiga jocul
1,35
Sports Interaction

Ottawa Redblacks vs. Montreal Alouettes Predicție peste/subir

Total jocSports InteractionSports InteractionTotal joc
Peste 48,51,91|| |7331.91Sub 48,5

Pariul nostru preferatsăptămâna aceasta este terminat pe jocul Alouettes și Redblacks . Celedouă cluburi au jucat în jocul cu cele mai mari scoruri din acest sezon – combinând 80 de puncte. Apărarea lui Ottawa este, fără îndoială, cea mai proastă din CFL în acest sezon. Redblacks-ul acordă iarzi (398,1) și puncte pe joc (29,75) în acest sezon. Unitatea se luptă și mai mult în ultimul timp, cu adversarii depășind 400 de metri în patru din ultimele șase.

Montreala acumulat 471 de metri în câștigul în Săptămâna 5 împotriva lui Ottawa. Apărarea lui Montreal nu a fost cu mult mai bună, permițând un record de 314 de metri la Ottawa. Apărarea Montrealului a permis echipelor să marcheze cel puțin 27 de puncte în cinci din ultimele șase meciuri. Este greu să ai încredere că oricare echipă se va opri luni. Pariază pe over în aceasta.

Ottawa – Montreal Peste 48,5 puncte
1,91
Sports Interaction

Toronto Argonauts vs Hamilton Tiger-Cats Predicție câștigător

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Toronto2,661,50|| |781Hamilton

Meciul final din Săptămâna 10 este, probabil, cel mai important – Hamilton având o victorie în spatele Toronto pentru primul loc în Divizia de Est. Cele două echipe și-au împărțit primele două întâlniri din acest sezon – echipa gazdă câștigând ambele. Deci,Este Toronto sau Hamilton cel mai bun pariu pentru a câștiga meciul de cauciuc?

Toronto a arătat bine miercuri seara, chiar dacă a fost împotriva lui Ottawa. Negri roșii. Sfertul lor –McLeod Bethel-Thompson – a fost eficient în victorie, mergând 15/21 cu 181 de metri și două touchdown-uri de trecere. Cu toate acestea, apărarea Toronto și echipele speciale a fost cea mai mare poveste – returnarea a două alegeri și un punct pentru touchdowns.

În timp ce Hamilton a ieșit din funk-ul lor de la începutul sezonului, ei încă nu sunt aproape de a juca la nivelul pe care ne-am așteptat de lafavorita de presezon pentru a câștiga Cupa Grey 2021| ||819. The quarterback carousel continues in Steel City. Jeremiah Masoli a revenit la sarcinile de început săptămâna trecută. Deși rezultatele au fost mai bune decât tipul care a aruncat patru alegeri la 66 de pase pentru a începe sezonul, nu au fost deloc de care să se entuziasmeze.

Cele mai mari avantaje ale lui Hamilton în acest joc sunt apărarea lor(allowing the second-fewest points per game at 17.75) și avantaj pe teren propriu. Cu toate acestea, de data aceasta nu se simte suficient pentru a depăși diferența de la quarterback dintre rivalii din Lake Ontario.

Toronto Argonauts Pentru a câștiga jocul
2,66
Sports Interaction

Toronto Argonauts vs. Hamilton Predicție Tiger-Cats Peste/Sub

Total jocSports InteractionSports InteractionTotal joc
Peste 43,51,911,91Sub 43,5

Fie că este vorba despre ofensiva lui Hamilton care joacă prost sau că apărarea lor se întărește pentru a face opriri – nicio echipă în acest sezon nu lovește sub mai des decât Hamilton Tiger-Cats.Șapte din cele opt meciuri Hamilton din acest an au fost sub total. Singurul care nu a făcut-o a fost confruntarea de Ziua Muncii împotriva Argonauților din Toronto.

Atacul lui Hamilton joacă mai bine acum. După ce a acumulat 14 puncte combinate în primele două jocuri,echipa a depășit 23 de puncte în patru din ultimele șase jocuri. Acea porțiune include un record de 32 de puncte în sezonul împotriva Argonautilor.

Toronto’stotal a lovit peste în cinci din ultimele lor șase jocuri. În timpul acestei perioade de șase meciuri, Toronto și adversarii lor au o medie de puțin peste 48 de puncte la un loc.

În ofensiv,Argonauții joacă mult diferit pe drum decât o fac acasă. Argonauții au înregistrat 30 de puncte sau mai mult în trei din cele patru meciuri pe teren propriu în acest sezon, comparativ cu un singur meci peste 20 de puncte pe deplasare (o victorie cu 23-20 împotriva lui Calgary). În jocul respectiv, McLeod Bethel-Thompson a aruncat 354 de metri, cel mai mare nivel al sezonului.

În general, este o chemare strânsă pentru totalul acestui joc. Cu toate acestea, cuCapacitățile de mare joc ale lui Toronto în ultimele jocuri și Hamilton a acumulat un record de 32 de puncte în ultimul lor meci acasă împotriva lui Argos – pariem pe unul dintre peste.

Toronto – Hamilton Peste 43,5 puncte
1,91
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe CFL

Găsițicele mai bune case de pariuri sportive onlinepentru a paria pe fiecare joc CFL de mai jos. Alăturați-vă prin linkurile de mai jos pentru unbonus exclusiv de bun venit, pe care îl puteți folosi pentru a paria pe viitoarele jocuri din România Football League!

    Vezi toate pariurile sportive Site-uri