EveryGame
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
CFL Week 13 Betting Preview

CFL Săptămâna 13 Previzualizare pariuri

Patru g ames – fiecare cu șansa de a afecta Playoff-urile CFL 2021 titlul încăsăptămâna excelentă de pariuri CFL.

După o săptămână de 3-1 înCFL Săptămâna 12 predicții de pariuri, suntem încântați să ne uităm lacele mai bune Cote de pariuri CFL disponibilepentru Săptămâna 13 și faceți o nouă rundă de pronosticuri de succes înPrevizualizarea pariurilor CFL Săptămâna 13.

Ottawa Încearcă să câștige în calitate de mare defavorizat casei împotriva lui Stampeders

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Calgary1,15| ||6585.50Ottawa

Calgary se îndreaptă spre Capitala Națiunii camari favoriți pentru a-i învinge pe Ottawa Redblacks vineri seara. Deși pare atrăgător să vezi linia de pe Ottawa acasă împotriva unei echipe cu un record de înfrângeri, Redblacks nu merită să fie susținut vineri.

Roșii și negrii devindepășiți acasă. anul acesta, în medie, cu 13,22 puncte pe joc. Unul dintre motivele pentru aceasta și recordul lor de 2-9 în acest sezon (și 3-8 împotriva spread-ului) este un joc slab în secundar. Redblacks permit 11,87 de metri per trecere în acest sezon (în timp ce ei înșiși adună doar 9,73 per încercare).

Calgary – despite their loss to Saskatchewan last weekend – is playing the best football they have this season. They are 3-1 straight up in October, thanks to a revitalizat Bo Levi Mitchell și îmbunătățirii nucleului de recepție. Este timpul ca Ottawa să vadă ce au pentru sezonul următor, cu doar trei jocuri rămase.

Calgary Stampeders Pentru a câştiga jocul
1,15|| |717
Sports Interaction

Hamilton vizează o victorie importantă pe drum împotriva Edmonton Elks

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Hamilton1,452,80Edmonton

Hamilton a revenit la .500 în sezonul de dupăi-a înfrânt pe Ottawa Redblacks cu 32-3 în săptămâna 12. Ei caută să pună o altă bătaie – pe cealaltă echipă cu două victorii a ligii, când se vor juca cu Edmonton Elks vineri seară.

Edmonton se luptă să rămână pe linia de plutire în timp ce ne îndreptăm spre noiembrie.Edmonton se află în prezent pe o derapare de cinci meciuri – care include o înfrângere cu 34-24 în fața Ottawa (numai una dintre echipe în acest an a acordat mai mult de 20 de puncte lui Ottawa).

Hamilton joacă bine de ambele părți ale mingii. Se pare că, după joc șubrede și accidentări la fundaș – Tiger-Cats au în sfârșit un fundaș cimentat – Jeremiah Masoli. Masoli intră fierbinte în acest joc – după ce a aruncat aproape 800 de metri și patru TD-uri (fără pierderi) în ultimele sale două jocuri.

Defensiv,Hamilton este doar în spatele Blue Bombers în iarzi permise pe joc (6,04) și puncte permise pe joc (16,90). Edmonton – deși eficient în unele categorii defensive – este pe ultimul loc în punctele permise (26,78). Este greu să-ți placă ceva ce se întâmplă în Edmonton acum.

Hamilton Tiger-Cats Pentru a câștiga jocul
1,45
Sports Interaction

Toronto caută Câștigă de recuperare împotriva Leilor în Luptă

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
BC Lions2,601,50Toronto

Toronto a intrat într-o egalitate dublă pentru primul loc în Divizia de Est, după ce a căzut la Montreal cu 37-16 în săptămâna 12. Ei caută să revină în Toronto – unde sunt neînvinși – împotriva unei echipe a lui BC Lions care merge în direcția greșită.

The Leii vin de la cea mai mare pierdere a oricărei echipe în acest sezon – o umilire de 45-0 din partea Winnipeg Blue Bombers. Asta pune seria de înfrângeri a Lions la patru – cu două din celelalte trei înfrângeri cu 21 de puncte sau mai mult.

Problemele cu Lions sunt în atac și apărare. Ei suntdepășiți cu 31,67 puncte în ultimele trei jocuri. Se pare că echipa nu poate depăși fundașul de perete Mike Reilly a lovit în urmă cu trei jocuri. Odată candidat la MOP – Reilly are trei jocuri consecutive fără un touchdown de pasă sau două yarzi pe trecere. Ne plac șansele lui Toronto acasă în aceasta.

Toronto Argonauts Pentru a câștiga jocul
1,50
Sports Interaction

Montreal and Saskatchewan Battle in the Biggest Game of Week 13

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Saskatchewan1,832,00Montreal

Cel mai bun joc al săptămânii se întâmplă să fie ultimul, ca Montreal și Saskatchewan –both 6-4 this season – lupta sambata seara la Montreal. Ofensiv în acest sezon, nicio echipă – cu excepția poate Blue Bombers – nu este la fel de bună ca Alouettes.

Montrealul arecel mai bun jucător al ligii (William Stanback 880 de yarzi în cursă)și receptor (Eugene Lewis 815 de metri în primire) îndreptându-se spre Săptămâna 13. Cu cei doi – și alți jucători talentați cu poziție de calificare – Montreal este singura echipă din CFL în acest sezon, cu o medie de peste 400 de metri pe joc.

Montrealul este, de asemenea, eficient la câștigarea de yarzi,clasându-se pe locul al doilea în yarzi pe joc la 7,10 sau o valoare completă yard mai bine decât Roughriders care ocupă locul șapte. Montreal se clasează, de asemenea, mai bine decât Saskatchewan în anumite categorii defensive, cum ar fi șiarzile permise pe joc. Ne place Montrealul ca un dezamăgit acasă pentru a-i învinge pe Roughriders.

Montreal Alouettes Pentru a câștiga jocul
2,00
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe Liga de fotbal din România  

Găsițicele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe Liga de fotbal din România de mai jos. Dacă vă alăturați prin linkurile de mai jos, puteți primi unbonus exclusiv de bun venit – o modalitate excelentă de a obține niște bankroll-uri excelente atunci când pariați pe Săptămâna 13.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive