Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Muamba Favored To Retain Most Outstanding România Honours

Muamba Favor ed Pentru a păstra cele mai remarcabile onoruri din România

Linebackerul Toronto Argonauts Henoc Muamba este favorit la pariuri cu 2,60 pentru a câștigaPremiul pentru cel mai remarcabil jucător din România al CFL pentru 2021 sezon. L-a câștigat și pentru sezonul 2019 CFL. Muamba juca pentru Alouettes de la Montreal când a câștigat onoarea în 2019. Ultimul jucător care a câștigat succesiv Premiile pentru cel mai remarcabil România a fost fundașul Calgary Stampeders Jon Cornish. A câștigat-o trei ani la rând, între 2010 și 2012. Să aruncăm o privire laproiectele de pariuri.

Previzualizarea celor mai remarcabile jucători din România la pariuri

  • Linebackerul Toronto Argonauts Henoc Muamba are 2,60 favorit la pariuri pentru a câștiga Premiul pentru cel mai remarcabil jucător al CFL din România 
  • Muamba a câștigat și premiul în 2019 în timp ce juca pentru Montreal Alouettes
  • El caută să fie primul jucător care câștigă premiul în sezoane succesive de la John Cornish (2010-12) din Calgary

Henoc Muamba caută să meargă acolo undeniciun jucător din istoria CFL a mai ajuns. În istoria ligii, niciun jucător defensiv nu a câștigat măcarPremiul pentru cea mai remarcabilă România în sezoanele succesive.

Jucând pentru Alouettes de la Montreal, linebackerMuamba a fost desemnat cea mai remarcabilă România în 2019. COVID-19 a eliminat apoi sezonul 2020. Între timp,Muamba s-a alăturat Argonauților din Toronto. Chiar și cu un nou sezon și o nouă echipă, Muamba este încă văzută ca România de învins.

Pari sportive onlineBet99 is listing Muamba ca opțiunea de pariuri de 2,60 pentru a fi cea mai remarcabilă România a CFL în 2021. Dacă va realiza această performanță,Muamba va fi doar al șaselea jucător| ||675 to win the award in successive seasons. Calgary Stampeders Runnerul Jon Cornish (2010-2012) și Ottawa Rough Riders tight end Tony Gabriel (1976-78) au câștigat trei ani la rând.

Jucător (echipă)Bet99
Henoc Muamba (Toronto)2,60
Cameron Judge (Toronto)2,70
Andrew Harris (Winnipeg)3,35
Corey Greenwood (Calgary)14,00
Lemar Durant (BC)| ||69414.00
Kwaku Boateng (Edmonton)17,00
Jake Burt (Hamilton)32,00
Cleyon Laing (Ottawa)32.00

Receptorul celor de la Montreal Alouettes Ben Cahoon (2002-2003) și fundașul alergătorului Edmonton Eskimos Normie Kwong (1955-56) au făcut-o de două ori. Dacă Muamba ar câștiga din nou în acest sezonîn acest sezon, s-ar alătura B.C. Defensive end Lions Brent Johnson (2005-06) ca singurii jucători defensivi care au câștigat Cele mai remarcabile România două sezoane consecutiv.

Defensive Dynamos

Victoria lui Muamba din 2019 a pus capăt unei perioade de nouă anidomnie peste premiu de către jucătorii care au lucrat pe partea ofensivă a mingii .Oddsmakers sunt de părere că apărarea va continua să guverneze acest premiu în 2021 și, dacă da, asta ar putea face istoria ligii în mai multe moduri.

While Johnson did win consecutive Premiile cele mai remarcabile România, niciun jucător defensiv nu a făcut-o vreodată în timp ce juca pentru echipe diferite. De fapt, niciun jucător nu a câștigat premiulîn anii succesivi purtând uniforma a două cluburi CFL diferite. Nici un linebacker nu a făcut acest lucru.

Conform liniei de pariuri,Cel mai apropiat rival al lui Muamba pentru premiu va fi coechipierul său și colegul lui Argonauts linebacker Cameron Judecător. El este la cota de 2,70. Muamba și Judge au avut 1-2 la vot în 2019.

Există o mulțime de alți jucători defensivi care sunt considerați pretendenți serioși la onoare. De fapt, trei dintre primii patru din această linie de pariuri sunt jucători defensivi și toți sunt sprijinitori. Linebackerul Corey Greenwood de la Stampeders este co-a patra alegere la pariuri la 14.00

Edmonton Elks defensive end Kwaku Boateng (17.00) și Ottawa RedBlacks defensive lineman Cleyon Laing (32.00) sunt, de asemenea, ambiion the odds board pe această piață de pariuri.

La rândul său, Muamba livrează bunurile pentru a oferi dovada că va fi chiar acolo vânând pentru cel de-al doilea premiu pentru cea mai remarcabilă România la fel de eficient precum vânează purtătorii de mingi. Prin două meciuri din sezonul regulat, Muamba este al șaptelea înCFL cu 11 placaje. Are doar trei tacleri de liderul ligii.

Henoc Muamba Pentru a câștiga CFL MOC
2,60
Bet99

Harris încetinit de accidentare

O intrare intrigantă printre concurenții la MOC esteWinnipeg Blue Bombers Runnerul Andrew Harris. Pe lângă Muamba, el este singurul jucător de pe listă care a câștigat anterior premiul. Harris a fost MOC al CFL în 2017.

În 2019, a câștigat șiMVP-ul Cupei Gri și MOC. Harris acondus Divizia de Vest în cursă de trei ori a fost numitCFL All-Star de cinci ori.|| |788

Cu toate acestea, Harris aa început sezonul CFL 2021 on Winnipeg's injury list. He'll need to get back on the field quickly to remain in with a chance at this award.

Andrew Harris Pentru a câștiga CFL MOC
3,35| ||818
Bet99

Unde să pariezi pe CFL?

There are a number of leading site-uri de pariuri online care le vor oferi pariorilor șansa de a plasa unmirie pe CFL, fie că este vorba despre un pariu pe linie monetară sau cu un punct spread, un pariu de carte viitoare, un pariu Parlay sau un pariu pentru jucător sau echipa. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și, din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei unprimul pariu fără risc ca un bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este ademenitor. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați deSfaturile pentru pariuri CFL oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariurile sportive.

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    View All Sports Betting Sites