#Ticats
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
CFL: Riders Fajardo Favored To Win Most Outstanding Player

CFL: Riders Fajardo favorizat să câștige cel mai remarcabil jucător

Lista câștigătorilor anteriori aiCel mai remarcabil jucător al CFL se citește ca un cine-cine din fotbalul de trei înclinați legende. Doug Flutie a câștigat premiul de șase ori record. Anthony Calvillo a fost un câștigător de trei ori, iar Dieter Brock a luat-o acasă de două ori. Viitorul membru al NFL Hall of Fame Warren Moon a fost și el CFL MOP înainte de a se îndrepta spre sud. Cote pentru candidații din 2021 pentru premiu includ ultimii patru câștigători.

CFL 2021 Cele mai remarcabile selecții ale jucătorilor

  • Saskatchewan Fundașul Roughriders, Cody Fajardo, este favoritul cu 2.10 pentru a deveni cel mai remarcabil jucător al CFL 2021
  • De două ori câștigător, Bo Levi Mitchell de la Calgary Stampeders, este o alegere secundară la pariuri la 3.15
  • Edmonton Elks QB Mike Reilly, CFL MOP în 2017, este listat la cote de 6,30

Cody Fajardo a fost starul emergent al sezonului CFL 20192019 CFL . A ieșit de pe bancă pentru a-l înlocui pe un accidentat Zach Collaros la fundaș în săptămâna 1 a sezonului regulat CFL șii-a condus pe Saskatchewan Roughriders pe primul loc și || |656best season since 1970.

Fajardo a terminat caLiderul eficienţei de trecere al CFL.. De asemenea, i-a impresionat pe cei care fac cote pe parcurs. Fajardo a fost stabilit ca favorit la pariuri 2.10 pentru a câștigaPremiul pentru cel mai remarcabil jucător CFL în 2021. Mai jos veți găsi cele mai recente pariuriCFL cote.

Jucător (Echipă)Bet99
Cody Fajardo (Saskatchewan)2,10
Bo Levi Mitchell (Calgary)3,15
Willie Jefferson (Winnipeg)3,15
Henoc Muamba (Toronto) 3,65
Brandon Banks (Hamilton)4,20
Mike Reilly (Edmonton)6,30

Există | ||696plenty of familiar names care se gândesc să-l provoace pe Fajardo pentru această onoare. Câștigătorul de două ori Bo Levi Mitchell de la Calgary Stampeders esteco-secunda alegere de pariere la cota de 3,15. Brandon Banks de la Hamilton Tiger-Cats este la o linie de pariuri de 4,20. ȘiPariorii CFL pot accesa cote de 6,30 pe Edmonton Elks QB Mike Reilly. A fost CFL MOP în 2017.

Fajardo Favoritul

În 2019, Riders au fosta treia echipă a lui Fajardo în tot atâtea sezoane. Era de așteptat să meargă pe bancă, dar s-a trezit rapid la acțiune. Și a livrat bunurile.

Fajardo a trecut pentru 4.302 de yarzi și uneficiența pasagerului de 105,2, ambele totaluri de lider în ligă. De fapt, eficiența era numele jocului său. Fajardo a avut o medie de 9,1 metri pe finalizare și a completat 71,5 la sută din pase. Procentul său de interceptare de 1,7 a fost al doilea cel mai mic dintre QB-urile CFL.

Saskatchewan a terminatîn vârful Diviziei de Vest cu un record de 13-5. A fost prima dată când Riders au ajuns în fruntea diviziei din 2009. Cele 13 victorii au fostcele mai multe postate de echipă de la o campanie de 14-2 din 1970.

Cody Fajardo Pentru a câștiga CFL MOP
2,10
Bet99

Mitchell caută revenire

Mitchell earned his primul MOP CFL în timp ce conducea Calgary la o apariție în 2016Grey Cup. El și-a adăugat al doilea CFL MOP doi ani mai târziu, cândStampeders au câștigat Cupa Grey.

O rănire pectoralăl-a costat pe Mitchell șapte meciuri în timpul campaniei din 2019. El ratase doar un meci în primele șapte sezoane CFL. Mitchell a fost unul dintre QB-urile de start înpatru din ultimele șase meciuri din Cupa Gri. El este singurul Stamps QB care a început și a câștigat mai multe Grey Cups.

Bo Levi Mitchell Pentru a câștiga CFL MOP
3,15
Bet99

Nu banca pe bănci

Istoria șicotele sunt împotriva Brandon Banks a lui Hamilton. Doartrei jucători au câștigat consecutiv CFL MOP de când premiul a fost introdus în 1953 și toți au fost QB-uri. Flutie a făcut-o de două ori, iar Calvillo și Brock fiecare o dată.

In fact, Banks was just the al optulea receptor care a câștigat premiul de la înființare și doar al doilea care a făcut acest lucru din 1989. În 2019, Tiger-Cats wideouta condus CFL la recepții (113), primirea de yarzi (1.550) și prinderi de touchdown (13).

Brandon Banks| ||833 To win CFL MOP
4,20
Bet99

Pariază pe apărare

La fel de rar ca este este ca un receptor să capteze CFL MOP, șansele ca un jucător defensiv să facă acest lucru sunt și mai îndepărtate. De fapt, până în 2014, când linebackerul BC Lions Solomon Elimimian a câștigat onoarea, niciun jucător defensiv nu a reușit vreodată isprava. Și nimeni nu a mai făcut-o de atunci.

Cu toate acestea, există doi jucători defensivi care sunt proeminenți în cota2021 CFL MOP. Alineatul defensiv de la Winnipeg Blue Bombers Willie Jefferson esteco-secunda alegere de pariere cu Mitchell la 3.15. Chiar în spatele lor, linebackerul de la Toronto Argonauts Henoc Muamba primeșteo linie de pariuri de 3,65.

În 2019, Muamba a fost || |880second in the CFL cu 93 de placaje. De asemenea, a forțat două baloane. Jefferson a ajuns în fruntea ligii cușase balonuri forțate și a fost al treilea cu 12 sack-uri QB.

Willie Jefferson Pentru a câștiga CFL MOP
3,15
Bet99

Unde să pariezi pe CFL?

Există o serie de principalesite-uri de pariuri online care le vor oferi pariorilor șansa de a pune un pariu peCFL, fie că este vorba despre un pariu pe linie monetară sau cu un punct spread, un pariu de carte viitoare, un pariu Parlay sau un pariu pentru jucător sau echipă. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VerificațiInteracțiune sportivă șiBet99 ca exemple.

Ofertele de bonus de înscrieresignup bonus offers care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați deSfatul privind pariurile CFL oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe nou-veniți să se aclimatizeze la pariurile sportive.

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive