Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Blue Bombers QB Collaros Now Favored To Win CFL Most Outstanding Player

Blue Bombers QB Collaros Now Favored To Win CFL Most Outstanding Player

Să aruncăm o privire la actualizările privind pariurile cu cel mai remarcabil jucător CFL 2021.

CFL 2021 Cele mai remarcabile alegeri ale jucătorilor| ||639

It appears as though the careers of Zach Collaros and Cody Fajardo are destined to be forever intertwined. Injured in the 2019 Saskatchewan Roughriders season opener, Collaros lost his job to Fajardo and was moved to the Winnipeg Blue Bombers. Collaros led the Blue Bombers to a 2019 Grey Cup victory. Collaros a făcut și o altă mișcare pe Fajardo. El l-a uzurpat pe Fajardo dreptfavorit înCFL picks pentru a fi2021|| |648 Most Outstanding Player.

  • Squarterbackul de la Winnipeg Blue Bombers Zach Collaros este favoritul 4,00 pentru a deveni cel mai remarcabil jucător CFL 2021
  • Saskatchewan Roughriders QB Cody Fajardo, alegerea anterioară de pariuri, este acum al doilea în cota la 4,50
  • Patru din ultimii cinci jucători cei mai remarcabili CFL au fost QB 

Se pare oarecum potrivit caWinnipeg Blue Bombers QB Collaros ar trebui să îl învingă pe Cody Fajardo, omologul său din Saskatchewan Roughriders, înAlegeri CFL pentru cel mai remarcabil jucător. La urma urmei, asta i-a făcut apărarea Blue Bombers lui Fajardo într-o serie de acasă și acasă dintre Winnipeg și Saskatchewan la începutul acestei luni.

În 2019, anteriorsezonul CFL la campania din acest an. Fundașul Saskatchewan Collaros a fostrănit în deschiderea sezonului. Fajardo a intervenit ca QB al Saskatchewan. A fost atât de impresionant încât Riders au ales să-l mute pe Collaros la Winnipeg Blue Bombers.

În timp ce Fajardo i-a condus pe Roughriders la 13 victorii șicel mai bun sezon din 1970, Collaros led the Blue Bombers to the cel mai important premiu al CFL,Grey Cup.

Jucător (echipă)Sports Interaction
Zach Collaros (Winnpeg)4,00
Cody Fajardo (Saskatchewan)4,50|| |696
Michael Reilly (B.C.)4,50
Trevor Harris (Edmonton)4,50
Vernon Adams (Montreal)9,00
Bryan Burnham (BC)13,00
William Stanback (Montreal)13.00

Este posibil ca Fajardo să-și fi preluat slujba, dar Collaros a preluat statutul lui Fajardo de cretă înCFL picks pentru el || |7112021 Most Outstanding Player. Fajardo a fost alegerea de pariuri2.10 în șansele de presezon să fie CFL MOP. Cele mai recentelinii de pariuri CFL MOP îl arată pe Collaros ca cretă la 4.00, urmat de Fajardo la 4.50.

Alți doi QB, Andrew Harris de la Edmonton Elks și Michael Reilly din BC Leii au, de asemenea, o cotă de 4,50 în alegerileCFL MOP.

Bombers The Pick Of The CFL

Ridicarea de unde au plecat cândau preluat Cupa Grey la încheierea sezonului 2019, Bombers sunt în fruntea clasamentului CFL. În timp ce apărarea Winnipeg s-a dovedit aa fi remarcabilă, Collaros joacă, de asemenea, un rol important în dominația Winnipeg.

Collarosconduce toți QB-urile CFL la finalizarea paselor (140), la pasaj (1.731) și la touchdown trece (10). Winnipeg este cel mai bun 6-1 din CFL. Blue Bombers au marcat mai multe puncte (173) decât orice altă echipă și au permis mai puține puncte (98) decât orice altă echipă.

Zach Collaros Pentru a câștiga cel mai remarcabil jucător CFL|| |754
4.00
Sports Interaction

Fajardo Faltering

The Roughridersa lovit o viteză gravă cu succes în septembrie, înfrângeri în fața Blue Bombers, care au arătat clar care echipă în acest moment estecea mai bună din Vest.

Fajardo a fostinterceptat de trei ori în timpul unei înfrângeri cu 23-8 pe teren propriu cu Winnipeg pe 5 septembrie. Șase zile mai târziu, la Winnipeg, Fajardo a fost eliminat o dată șia plecat jocul cu o accidentare în timp ce Blue Bombers s-a lovit la un triumf cu 33-9.

Saskatchewan a revenit cu un verdict solid de 23-10 asupra Ottawa RedBlacks.Fajardo a fost 30-din-35 prin aer pentru 321 de yarzi. Chiar și așa, a fost ininterceptat de câte ori a aruncat pase TD, cu șase din fiecare.

Cody Fajardo Pentru a câștiga cel mai remarcabil jucător al CFL
4,50
Sports Interaction

Life Of Reilly Worth A Look

În al doilea turneu cu Lions, în acest sezon, veteranul QB Reilly seamănă mult cu tipul carea condus Edmonton la Cupa Grey 2015 și a fost numit MVP al jocului.

Reilly a aruncat pentru | ||832eight TDs against just one interception. Elconduce liga la rata de trecere (115,3), procent de finalizare (75,9) și rata de interceptare (0,6).

Mike Reilly Pentru a câștiga cel mai remarcabil jucător CFL
4,50
Sports Interaction

Unde să pariezi pe CFL?

Există un număr de principalesite-uri de pariuri online care le vor oferi pariorilor șansa de asă parieze pe CFL, fie că este vorba despre un pariu pe linie monetară sau cu un punct spread, un pariu de carte viitoare, un pariu Parlay sau un pariu pentru jucător sau echipa. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. ConsultațiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Nu vrei unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate găsiți unbonus fără depunere pentru a fi ademenitor. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive