bonus de 100% până la
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Tiger-Cats Lawrence Favored To Win CFL Most Outstanding Defensive Player

Tiger-Cats Lawrence favorizat să câștige cel mai remarcabil jucător defensiv CFL

Simoni Lawrence de la Hamilton Tiger-Cats este favorit la pariuri cu 1,70 pentru a câștiga cel mai remarcabil defensiv CFL din 2021 Premiul jucătorului2021 CFL Most Outstanding Defensive Player Award. Willie Jefferson din Winnipeg, care a câștigat premiul în 2019, este a doua alegere încote de pariuri pe linia de deschidere. Jucătorii din Winnipeg au câștigat acest premiu în fiecare dintreultimele două sezoane CFL. Un jucător din Divizia de Est nu a câștigat premiul CFL Cel mai remarcabil jucător defensiv din sezonul 2013.

CFL Cel mai remarcabil jucător defensiv 2021 Predicții

  • Linebackerul Hamilton Tiger-Cats Simoni Lawrence este 1.70 favorit pentru a fi desemnat cel mai remarcabil jucător defensiv CFL în 2021
  • Ultimele șase sezoane CFL, acest premiu a fost împărțit între jucătorii de la Winnipeg Blue Bombers (de două ori) și BC Lions (de patru ori)
  • CFL MODP nu a mai fost la un jucător din Divizia de Est din 2013

Doi dintre primii trei concurenți pentru Premiul CFL pentru cel mai remarcabil jucător defensiv sunt sprijinitori. Nu este deloc surprinzător. Linebackerii au câștigat această onoare înșapte din ultimele opt sezoane și de 24 de ori în total de când a fost prezentată pentru prima dată în 1974.

Celălalt candidat dintre primii trei estesingurul non-linebacker care a câștigat premiul| ||671 since 2012. That would be Winnipeg Blue Bombers defensive end Willie Jefferson. He was CFL MODP în 2019, anul precedent în care a fost un sezonCFL. Campania din 2020 a fost distrusă de pandemia de COVID-19.

Jefferson din domniaGrey Cup campionul Bombers este singurul jucător pe care se află fiind cote oferite cine estea câștigat premiul într-un sezon anterior. Cinci jucători au câștigat CFL MODP însezoane succesive și ultimul jucător care a făcut acest lucru, ca Jefferson, a fost un final defensiv. Acesta a fost Cameron Wake de la B.C. Lei în 2007-08.

Jucător (Echipă)Bet99
Simoni Lawrence (Tiger-Cats)1,70
Willie Jefferson (Albastru Bombardiere)2,10
Henoc Muamba (Argonauti)2,60
Charleston Hughes (Argonauti)3,65
TJ Lee (Lei)5,25

Cu toate acestea, esteLinebackerul Hamilton Tiger-Cats Simoni Lawrence care este desemnat favorit la pariuri în 2021 pentru a primi onorurile CFL MODP. El este alegerea pentru pariuri de 1,70. Dacă face asta, va pune capăt unei secete. Niciun jucător de laEchipele Diviziei de Est a CFL nu a câștigat premiul de la secundul celor de la Montreal Alouettes, Chip Cox, în 2013.

Sizing Up The Chalk|| |711

Lawrence was a dominant force for the cea mai bună apărare a CFL în 2019. Linebacker a fostal doilea în liga cu 98 de tackle. De asemenea, a luat trei pase și l-a concediat pe fundaș de patru ori.

The last Hamilton player to be CFL MODP a fost linebackerul Markeith Knowlton în 2010.

Simoni Lawrence Pentru a câștiga CFL MODP
1,70
Bet99

Jefferson A Big Play Type

Alegătorii pentru premii tind săcast their ballots pentru jucători sclipitori, mai degrabă decât pentru apărători stabili. De aceea, undefensiv interior nu a câștigat CFL MODP de când Calgary Stampeders atacă defensiv Joe Fleming în 2003.

Jefferson este tipul de jucător defensiv care întoarce capetele. În 2019, a condus CFL cu șase baloane forțate și a fost al treilea la general cu 12 sack-uri.

Willie Jefferson Pentru a câștiga CFL MODP
2,10
Bet99

Muamba O prezență perturbatoare

Mutarea la Argonauts din Toronto din Montreal,Henoc Muamba este o forță to be reckoned with. He was fourth in the CFL in 2019 with 93 tackles.

Jucând la secundar secundar, el este întotdeauna îngrositatea acțiunii. A forțat două balonuri și a adunat un sac.

Henoc Muamba Pentru a câștiga CFL MODP
2,60
Bet99

Hughes A QB Hunter

Un alt nou venit la Toronto, în 2019 cu Saskatchewan Roughriders, defensivul Charleston Hughes a asamblat unleader în ligă 16 sack in 17 games during the 2019 season. He also forced four fumbles and scored a touchdown.

Veteranul în vârstă de 37 de ani estede șase ori CFL All-Star|| |844 selection.

Charleston Hughes Pentru a câștiga CFL MODP
3,65
Bet99

Lee Facing Long Odds

Pe hârtie, BC Fundașul defensiv Lions T.J. Lee este listat la o linie de pariuri de 5,25 pentru a fi numit MOPD al CFL în 2021. În realitate, se confruntă cu cote mult mai mari decât atât.

In the 45 times that this award has been presented, just once has it honoured a DB - Winnipeg's Jovon Johnson in 2011.

TJ Lee Pentru a câștiga CFL MODP
5,25
Bet99

Unde să pariezi pe CFL?

There are a number of leading site-uri de pariuri online care le vor oferi pariorilor șansa de asă parieze pe CFL, whether it be a moneyline or point spread wager, a future book bet, a parlay wager, or a player or team prop wager. The best bet you can make is to shop around in advance and seek out the right deal before joining one of these sportsbooks. Check out Interacțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați deSfatul privind pariurile CFL oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariurile sportive.

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    View All Sports Betting Sites