RESURSE DE PARIURI
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
CFL Week 14 2021 Betting Preview

CFL Săptămâna 14 2021 Previzualizare pariuri

Get ready for Săptămâna 14 din Sezonul 2021 al Ligii de Fotbal România cupronosticurile noastre de pariere.| ||641

As the calendar flips to November, we enter the final month of the 2021 CFL Regular Season – with plenty on the line. In CFL Săptămâna 14 previzualizarea pariurilor, am lovit toate cele patru jocuri în acest weekend – inclusiv un underdog pe care îl putem vedea dând o mare supărare.

Underdog BC Lions caută să încheie toboganul cu cinci jocuri în Hamilton

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
BC Lions3,40| ||6561.34Hamilton

Performanțele dezamăgitoare ale BC Lions au continuat în săptămâna 13 – întrucâtLions au renunțat la al cincilea joc consecutiv. cu o pierdere în prelungiri în fața Toronto Argonauts.BC Lions au câteva găuri majore în apărare – ceea ce nu este de bun augur pentru ei săptămâna aceasta împotriva celui mai tare fundaș din CFL.

Hamilton este 6-5 în acest joc – cu jocul lui Jeremiah Masoli motivul pentru care sunt peste .500 pentru prima dată în acest sezon.Masoli are trei jocuri consecutive cu cel puțin 300 de metri de trecere și TD-uri fără interceptări. El a fost letal în săptămâna 13 – cu o medie de 14,9 metri pe încercare în victoria cu 39-23 a lui Hamilton în fața Edmontonului.

Apărarea Lions – care aa permis cel puțin 30 de puncte în cinci jocuri. . Chiar dacă Mike Reilly a jucat tot ce ia putut într-o lună, Lions nu au putut depăși incapacitățile unității în ultimele cinci săptămâni. Ia-l pe Hamilton să câștige acasă pentru a crește la 7-5.

Hamilton Tiger-Cats Pentru a câștiga jocul
1,34
Sports Interaction

Saskatchewan își propune să crească la 8-4 în acest sezon

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Saskatchewan1,383,19Edmonton

Edmonton primește o șansă finală în acest sezon la câștigarea unei victorii acasă când vineri găzduiește Saskatchewan noapte. Edmontoneste 0-6 acasă în acest sezon – cu cinci dintre înfrângeri în acest sezon cu cel puțin zece puncte (și patru cu cel puțin 15).

Saskatchewan is într-o serie de două victorii se îndreaptă spre acest joc – cu o victorie impresionantă pe drum împotriva Montrealului, ajutându-i să rămână pe locul doi în Divizia de Vest – cu trei jocuri rămase.

Cele mai mari probleme ale lui Edmonton sunt pe partea defensivă a mingii . Aua permis cel puțin 375 de metri în patru din ultimele cinci jocuri (toate înfrângerile). Apărarea rapidă este cea mai mare problemă – cu Elks renunțând la cel puțin 175 de metri la sol în trei jocuri consecutive.

Taylor Cornelius – care l-a înlocuit pe Andrew Harris – anu a terminat. suficient pentru a ajuta infracțiunea să-și depășească deficiențele defensive. Edmonton Elks l-a semnat recent pe Nick Arbuckle la o prelungire după ce l-au adus într-un schimb de la Toronto Argonauts.

Acea mișcaremușcare nu înseamnă câștig în 2021 but having someone who can come into training camp, learn the system, and become the full-time starter for Edmonton in 2022. Bet on the Roughriders.

Saskatchewan Roughriders Pentru a câștiga jocul
1,38
Sports Interaction

Toronto caută să păstreze conducerea în Divizia de Est cu victoria asupra Ottawa

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Toronto1,184,80Ottawa
 

După ce a rezistat în prelungiri pentru a câștiga împotriva lui BC Lions, Toronto mai primește un alt împotriva modestilor Ottawa Redblacks înainte de a încheia sezonul acasă, împotriva lui Hamilton și Edmonton. Ottawa este cea mai proastă echipă din CFL în acest sezon.Diferenţialul de puncte al roş-negri este -158, cu 60 de puncte mai slab decât Edmonton, locul doi.

Prima întâlnire dintre Toronto iar Ottawa s-a încheiat cu 35-16 (deși argonauții au fost în avans cu 35-9 înaintea celui de-al patrulea trimestru). Ottawa are multe probleme în acest sezon – dar cele mai mari preocupări sunt în atac.

Ottawa a nu a depășit 300 de metri de la pierderea în fața Argos (a patru meciuri) sau au depășit 20 de puncte de la victoria lor din septembrie împotriva lui Edmonton Elks cu 2-8. Nu este nimic de plăcut la intrarea în acest joc a lui Ottawa. Pariați pe Argonauts pentru a trece la 8-4 în sezon.

Toronto Argonauts Pentru a câștiga jocul
1.18
Sports Interaction

Cu Home-Field Clinched, la ce ne putem aștepta de la Winnipeg ultimele trei săptămâni?

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul|| |837
Montreal5,751,14Winnipeg

Cel mai interesant joc al săptămânii – și unde ne place underdogcote de la casele de pariuri sportive CFL – este între Montreal Alouettes și Winnipeg Blue Bombers. Nu se poate nega că Winnipeg nu este cea mai bună echipă din CFL în acest sezon. Eisunt 10-1 și au câștigat Divizia de Vest cu trei jocuri de rezervă.

Deoarece Winnipeg a câștigat terenul de acasă și și-a luat la revedere săptămâna trecută, putem vedea o supărare care se întâmplă în Winnipeg.Montrealul are multe de jucat pentru acest sezon. Ei sunt la egalitate cu Hamilton (după ce a pierdut cu Saskatchewan în săptămâna 13) și sunt la un joc în spatele Argonauts pentru primele locuri din Est. Ei au jucat bine în cea mai mare parte a sezonului și au cel mai bun atac în grabă din CFL.

În Singura înfrângere a Winnipeg-ului în acest sezon, s-au luptat să oprească cursa. Runnerul Argos, Damyjai Foster, a scapat pentru 101 de metri și un scor la doar zece porturi, în timp ce restul echipei a adăugat încă 48 de metri și un alt scor la sol.

Credem că Montreal poate folosi un plan de joc similar. săptămâna aceasta (sau weekendul viitor când vor juca din nou la Montreal).ar putea prinde o echipă din Winnipeg fără nimic demn de remarcat pentru care să joace până la Finala Diviziei de Vest din 5 decembrie. Luați Montreal pentru a câștiga jocul (sau, dacă doriți, pariați-le pentru acoperi cele 12,5 puncte).

Montreal Alouettes Pentru a câștiga jocul
5,75
Sports Interaction

Best Online Sportsbooks to Bet on the CFL

Găsițicele mai bune case de pariuri sportive onlinepentru a paria pe CFL mai jos. Utilizatorii noi care se alătură prin linkurile de mai jos pot primi unbonus exclusiv de bun venit pe care îl poți folosi pentru a paria la fiecare joc CFL din acest weekend!

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive