Politica de confidențialitate
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 CFL East and West Semi-Finals Betting Preview

2021 CFL Est și V previzualizarea pariurilor în semifinale

Sezonul regulat 2021 CFL este un final – ceea ce înseamnă că este timpul pentruSemifinalele de est și vest din acest weekend!

The 2021 CFL Playoffs start this weekend – with Hamilton and Montreal in the East Semi-Finals and Calgary taking on Saskatchewan in the West Semi-Finals. Get ready for the doubleheader of football action – on November 28 – with our 2021 CFL Est și Vest Semifinalele de pariere previzualizarea.

Hamilton Late Season Îmbunătățirile îi fac Preferiți peste Montreal

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Montreal2,601.52Hamilton

The cele mai bune cote de playoff CFL la semifinalele de Est din 2021au Hamiltonopening as 4.5-point favourites against the Alouettes. Echipele și-au împărțit cele două întâlniri în acest sezon – cu echipa de drum victorioasă în ambele cazuri.

Montrealulloss to the Ottawa Redblacks in Week 16 of the 2021 CFL Season is concerning. Ottawa – cea mai proastă echipă din CFL în acest sezon – a intrat la Montreal și i-a învins pe Alouettes într-un joc obligatoriu. În timp ce Montreal a mutat bine mingea în săptămâna 16, incapacitatea lor de a opri Ottawa în a doua repriză nu este bună pentru a intra în playoff.

În ultimele șase meciuri înainte de victorie împotriva Montrealului, Ottawa a depășit 16 puncte o dată într-un joc. În a doua repriză împotriva lui Montreal,Ottawa a șters un deficit de 18-3 pentru a câștiga cu 19-18. Ar putea fi parțial o problemă de antrenor, deoarece Montrealul a abandonat un atac ofensiv de succes într-o înfrângere în Săptămâna 14 în fața Winnipeg Blue Bombers.

Hamilton intră în câștigătorii postseason a patru dintre ultimele lor cinci. Acasă au arătat deosebit de impresionant –câștigând ultimele trei la Hamilton cu 82 la 24. Pe măsură ce echipa a încheiat sezonul regulat, arată mult mai aproape de echipa cu 15-3 care a făcut Cupa Grey 2019. Luați-l pe Hamilton în semifinalele Diviziei de Est din 2021.

Hamilton Tiger-Cats Pentru a câștiga jocul
1,52
Sports Interaction

Peste/Sub alegere de pariuri: Așteptați-vă la puncte minime în Semimile de Est

Total joculuiSports Interaction
Peste 46,51,91|| |732
Under 46.51,91

Într-un an în care scorul este în scădere în general în CFL – este interesant să vezi linia de peste/sub de la deschiderea acestui joc la 46,5.Majoritatea liniilor s-au ajustat la 43.0 și al doilea joc al weekendului este stabilit și mai jos.

Montreal și Hamilton au lovit frecvent sub în jocurile din acest sezon. Hamilton a mers cu 4-10 pe linia de peste/desubt în acest sezon. Dacă fiecare linie în 2021 ar fi fost 46,5, over-ul ar fi lovit doar de trei ori (21,4%). Montreal – în ciuda faptului că a avut a doua abatere cu cel mai mare punctaj din CFL în acest sezon – a mers doar 5-8-1 la peste/sub. Ar fi terminat cu 5-9 dacă fiecare joc ar fi fost setat la 46,5.

The Vremea în acest joc pare, de asemenea, discutabilă. În prezent, în Hamilton se prognozează ninsoare umedă. Chiar dacă până duminică se schimbă în ploaie, condițiile nu sunt optime pentru fotbalul ofensiv. Pariați pe sub pentru a lovi în semifinalele de Est.

Total joc Sub 46,5
1,91
Sports Interaction

Calgary can Win in Saskatchewan as Road Underdogs on Sunday

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Calgary2,031,81Saskatchewan

The cele mai mari cote la pariuri CFL la al doilea joc din semifinalele diviziei CFL din 2021 consideră Calgary ca un mic defavorabil împotriva lui Saskatchewan Roughriders. Unul dintre motivele pentru liniile de pariere apropiate este în 2021, cea mai bună echipă de drum din Liga de fotbal din România este Stampeders (5-2) în sezonul regulat.| ||791

The Stampeders au luat, de asemenea, două din trei împotriva Roughriders în acest sezon – ceea ce i-a ajutat să șteargă un început lent pentru a merge cu 7-2 pentru a închide 2021 campanie. Stampeders au trecut acum 13 sezoane peste .500 – unul din recordul CFL (Edmonton 1984 până în 1997).

Saskatchewan – în ciuda unui record mai bun decât Calgary – este statistic mai proastă|| |821. They have a worse point differential (+6 vs. +52), lower yards per play (6.02 vs. 6.75), more penalty yards per game (89.29 vs. 68.71), and allow more passing yards per attempt (12.05 vs. 11.04). That is to just name a few categories Calgary was better than Saskatchewan in.

Sustim Calgary pentru a câștiga acest joc. Sunt o echipă mai bună din punct de vedere statistic șijocând un fotbal mai bun intrând în Playoff-ul CFL 2021.

Calgary Stampeders Pentru a câștiga Joc
2,03
Sports Interaction

Stampeders Improving Offense ne face să pariăm pe Over

Total joculuiSports Interaction
Over 41.51,91
Sub 41,51,91

După unele neconcordanțe pentru a începe sezonul, Calgary a găsit echilibru în atacul lor – permițându-le să înscrie mai productiv pentru a încheia sezonul. Aruncarea finalului sezonului – rezervă versus rezervă împotriva Winnipeg Blue Bombers – Calgary a depășit 20 de puncte în șase din ultimele opt jocuri.

În toate cele trei jocuri dintre aceste două echipe în acest sezon au fost lovite.Linia a scăzut la fiecare joc între cele două de la 47,5 la 45, la 44,5, iar acum este 41,5.

În mod surprinzător,all three games ended between 37 and 41 points – adică un total de 41,5 jocuri ar fi lovit sub fiecare joc. Odată cu îmbunătățirea atacului Stampeders și șansele ca patru jocuri consecutive să se reducă, pariem pe over în acest joc.

Total joc Peste 41,5
1,91
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe playoff-urile CFL 2021

Vrei să știicele mai bune locuri pentru a paria playoff-urile CFL 2021? Consultați site-urile de mai jos sau rcitiți recenziile noastre despre cele mai bune case de pariuri sportive online din Româniapentru a afla mai multe!

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive