#LDWeekend
Recenzie
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Updated Grey Cup Picks One Month Into The Season

Selecții pentru Cupa Gri actualizată s La o lună de la începutul sezonului

Să aruncăm o privire la actualele noastre alegeriSelecțiile viitoare ale Cupei Gri din 2021.

Cine va câștiga Cupa Grey 2021?

  • După cinci din 14 meciuri CFL din sezonul regulat, Winnipeg Blue Bombers sunt acum alegerea de pariuri pentru a câștiga Cupa Grey 2021
  • Winnipeg a câștigat și Cupa Grey în timpul ultimului sezon al CFL din 2019
  • Alege de presezon, Hamilton Tiger-Cats este acum a treia alegere care a câștigat Cupa Grey

Cu o lună bifată peCFL sezon regulat, Winnipeg arată mai mult ca Winner-peg.Campionul Grey Cup Winnipeg Blue Bombers este cel mai bun 4-1 din CFL și conduce Divizia de Vest.

Echipă10BetComeOnSports Interaction
Winnipeg Blue Bombers3,754,003,90
Saskatchewan Roughriders5,005,004,50
Hamilton Tiger-Cats5,505.504,75
Montreal Alouettes8,008,008,00
= Toronto Argonauts8,008,008,00
Edmonton Elks9,00 9.009.00
BC Lei10,0010,009,00
Calgary Stampeders15,0015,0013,00
Ottawa RedBlacks27,0027,0026,00

Oddsmakers au de asemenea luat în seamă. Laînceputul sezonului, nu a existat prea multă dragoste pentru pariuri pentru Blue Bombers. Au plecat în playoff după ce au terminat pe locul al treilea înCFL Vest în 2019. Mulți credeau că nu este altceva decât o întâmplare.

Winnipeg a fost a treia alegere de pariuri în presezonul CFLCote viitoare ale Cupei Gri la o linie de pariuri de 6,50. Astăzi, Blue Bombers suntCreta Grey Cup, cu cote de până la 3,75.

With just over 25 percent of the season in the books, it's time for a reevaluare a cotelor de pariuri CFL.Ce echipe merg mai departe? Ce cluburi alunecă? Cine calcă pe apă? Există echipe care oferă mai multă valoare decât altele?

Blue Bombers Strong Candidat pentru a câștiga Grey Cup 2021

În mod clar, există mai multcredința în Blue Bombers astăzi decât la începutul sezonului, dar este optimism deplasat? Winnipeg câștigă datorită unei apărări oportuniste care a forțat nouă balonuri la nivelul CFL și este la egalitate pe locul doi cu șase interceptări. Blue Bombers au permis un minim de 13,4 puncte pe meci. Ofensiv, ei au o medie de doar 20,6 puncte pe meci. Winnipeg a profitat, de asemenea, de un program favorabil care i-a văzut pe Blue Bombers să joace trei din primele cinci jocuri acasă.

O echipă în creștere carepoate oferi valoare cel puțin la fel de estic campioni sunt Montreal Alouettes. Doar 2-2 pe sezon, Montreal este unimpresionant 2-0 pe drum. Als suntCea mai productivă infracțiune a CFL. Ei pun 28,25 puncte pe meci. Cotele Montrealului de a câștiga Cupa Gri s-au scurtat de la 15.00 la 8.00.

Montreal Alouettes Pentru a câștiga Cupa Grey
8.00
10Bet

Toronto Argonauts Predicții pentru câștigarea Grey Cup 2021

The Toronto Argonauts sunt singura echipă care i-a învins pe Albastru. Bombarderii până acum în acest sezon. Ei au pierdut, de asemenea, atât în ​​fața Winnipegului, cât și în fața lui Hamilton, cele două echipe din Cupa Gri 2019. Argos s-a deschis la cote de 8.00 și sunt încă listate la acel preț.

Atât Edmonton Elks, cât și B.C. Leii nu au câștiguri acasă în acest sezon. Edmonton are 0-2 acasă și 2-0 pe deplasare. Edmonton s-a deschis la 10.00 și este astăzi la 9.00. B.C., 2-2, s-a scurtat de la 11.00 la 9.00.

Saskatchewan Roughriders au câștigat 13 meciuri sezonul trecut,cel mai bun sezon al clubului| ||792 since 1970. Quarterback Cody Fajardo is off to a strong start and the Riders au 3-1. Dar au fost învinși cu 23-8 de Winnipeg.

Saskatchewan Roughriders Pentru a câștiga Grey Cup
4,50
Sports Interaction

Calgary Stampeders Trending Downward in the race for the 2021 Grey Cup

Calgary Stampeders au jucat înpatru meciuri Grey Cup între 2014- 18, câștigând de două ori. Zilele de glorie par a fi trecute de Timbre, totuși. QB Bo Levi Mitchell este rănit pentru a doua oară în tot atâtea sezoane. Calgary este unCFL-ul cel mai rău 1-4. Calgary'scotele s-au prelungit de la 5.96 la 15.00.

Nu se aștepta prea mult de la Ottawa RedBlacks. În mod uimitor, au reușit să livreze și mai puțin decât atât. Ottawa, 1-3 și-a văzut cotele Grey Cup crescând de la 15.00 la 27.00.

Creta de presezon al Cupei Gri la 3.94,Hamilton a început cu 0-2 și s-a auzit alarma. Tiger-Cats au câștigat următoarele două pentru a reuși chiar și prin patru jocuri. Totuși, Tiger-Cats'Linia Grey Cup a sărit la 5,50. Poate doriți să obțineți o parte din acea acțiune înainte de a începe să se scurteze.

Hamilton Tiger-Cats Pentru a câștiga Grey Cup
5,50
ComeOn

Unde să pariezi pe CFL?

Există o serie de principalesite-uri de pariuri online care le va oferi pariorilor șansa de asă plaseze un pariu pe CFL, fie că este vorba despre un pariu pe linie monetară sau cu un punct spread, un pariu de carte viitoare, un pariu parlay sau un pariu pariu de jucător sau echipaj. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. ConsultațiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Doriți unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unpotrivire bonus la prima depunere. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați deSfaturile pentru pariuri CFL oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe nou-veniți să se aclimatizeze la pariurile sportive.

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde o poți paria online și o poți alege pe cea potrivită pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive